Crysis Warhead: Kiegészítő vagy konzolos port?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,konzolos port,meg Crysis 2... Álmodik a nyomor. 😛 A Warhead is PC exkluzív lett. 😛PP Na,majd a Crysis 2-vel az X360-amon is gamelhetek. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az nem baj hogy nem tudták, de amikor kb már másnap hivatalos lett hogy PCs kiegrõl van szó, azt a hírt nem tették ki. és azóta még mindig >< sztem admin kb hetente kétszer látja ezt a lapot.
Ahogy nézem a belinkelt honlapot, mai hír a bejelentés, szóval csak részben jogos a kritika.
Szó ami szó, igazad van, már a cikk írásakor lehetett tudni mindezt. Bár lehet, hogy ez a hír már két hete megíródott, de csak most lett kitéve. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
errõl beszéltem ÉN is a múltkor....
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
miért van aki nem ezért jár ide?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Most szégyellem magam, amiért ezt a honlapot olvasom. De mégis mindig itt kötök ki. Vajon a remekül megválasztott rövid domain az oka? Nem. A fórum. Itt mindig lehet fikázni valakit, vagy a cikkszerzõt, vagy a többi fórumozót.
Igen, ezért járok az sg-re <#hawaii>#hawaii>
Igen, ezért járok az sg-re <#hawaii>#hawaii>
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=660
Különálló játék, kizárólagosan PC-re (naja, legalábbis egyelõre ezt mondják), amiben Psycho bõrébe bújhatunk majd. ... Mi lenne, ha a hírszerkesztõk picit utánajárnának annak, amit feltesznek ide?... <#whatever>#whatever>
Különálló játék, kizárólagosan PC-re (naja, legalábbis egyelõre ezt mondják), amiben Psycho bõrébe bújhatunk majd. ... Mi lenne, ha a hírszerkesztõk picit utánajárnának annak, amit feltesznek ide?... <#whatever>#whatever>
már hivatalosan bejelentették a PCs kieget..