4825
Crysis Warhead
-
#892 remélem ma tényleg ki jön és nem csak holnap -
#891 jah, de steam clear sky esetében is eltolta egy kicsit a dolgokat :( -
grolko #890 ez modjuk megnyugtató.
bizzunk benne, h tényleg így is van. -
#889 Kitalálnak má ezek mindent, csk ne keljen kiadni -
#888 Most a STEAM azt írja, 17-én Észak-Amerikában, 18-án worldwide a megjelenés. -
#887 LOL!
Timber: Az MP-s videó hátterében hallani, hogy a kutyus is be akart szállni a multiba -
#886 az a magyar -
Devergo05 #885 Szerintem 19-én jön az angol verzió -
#884 Banner! -
#883 ugye -
#882 Ma jön az angol verzió, ugye? -
#881 Igen, vótmá. -
#880 Vótmá ???
Átlag 30 fps.... Mondjuk az 5-nek és a 60-nak az átlagát nézve :))))) -
#879 Csak nekem nem akar bejönni a honlap?:S -
#878 az még bőven belefér. -
#877 MP Coast Off-Screen Gameplay Video
SP Cargo Off-Screen Gameplay Video
"The performance seemed rather solid except for a few areas in the frozen levels. Here're the computer specs:
Intel Core 2 Duo E6850 3GHz
GeForce 8800GTS 512MB
Windows XP 32-bit
Samsung LCD 1680x1050
RAM: 3,5GB
We were playing on "Enthusiast", which was named Very High in Crysis and that's also available to be played on DX9 even on XP without any modifications to the game."
forrás: incrysis.com
Szal ezzel a géppel és felbontással MAX GRAFIKÁVAL, csak a fagyos pályákon volt némi "gubanc" :D -
#876 Jah és még csak annyi, hogy kár volt örülnöm: végre egy játék ami európában előbb jelenik meg mint americában! De úgy látom ezt a "sokkot" america bírta "feldolgozni", szal mégis ott jelenik meg hamarabb -
#875 Úgy hogy minden valóságalap nélkül irogatnak félinformációk alapján :D
MÉG CSAK ELŐRENDELNI LEHET A JÁTÉKOT! -
#874 ugy, hogy a gameszarnak én azt se hinném el, amit kérdeznek, ennyi. -
#873 Most olvasom GS-en, hogy a boltokban már tegnap megjelenta játék, steamen ma jött Az meg hogy lehet, hogy még nincsen belőle rls? -
#872 Akkor végigviszem minden nyelven 1x kivéve a németet, meg a franciát azok idegesítenek. DE Csehül nagy poén lehet. Egyszer haverral elkezdtük nézni a SW:Episode 2-t csehül, vagy oroszul már nem emlékszem, hát szakadtunk a röhögéstől. -
#871 Nem lesz az úgy 1 kicsit méretes? :) -
#870 Tradicionális kínai is. -
#869 Cseh szinkron is van? -
#868 Már csak három nap és kiderül :) Csütörtök éjfélkor már "terít" az EAStore -
Neoncsoves #867 de már annak is... ő adta nagybáttyámnak -
Hellsing47 #866 nem az unokatestvérednek? :D -
Neoncsoves #865 nagybáttyámnak már megvan a béta de küldetés nincs benne...
-
#864 Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz optimalizáltabb mint az 1. rész. Sztem nemsokkal -
#863 Ha jol tudom (es most lehet baromsagot irok :D) akkor 'EU' verzio lesz amiben minden nyelv benne van. Szoval magyar is meg angol is meg francia meg nemet meg... :D Szoval ha minden igaz akkor akar csehul is vegigjatszhatjatok :D -
#862 pénteken -
#861 Hát én azért végigtolom szinkronosan is, aztán majd angolul, úgy nem lesz olyan borzasztó magyarul, mintha fordítva tenném :) -
#860 Sziasztok!Mikor jelenik meg az eredeti verzió? -
#859 csak benne lesz bakker, speciel engem se mozgat meg, hogy szinkron készül hozzá.
jo meg franko meg grat nekik, hogy igyekeznek meg minden, de én angolul szeretném tolni :) -
#858 Aki esetleg a D2D-t részesíti előnyben ;) LINK (azt viszont nemtom hogy ebben az UK-EU verzióban van-e magyar...) -
#857 Hát remélhetőleg igen. -
#856 Nekem mindegy, hogy milyen védelem lesz a Warheaden, megveszem amint megjelent magyarul :)
A magyar szinkronos verzióban nem lesz benne az angol beszéd? -
#855 Azt nem ismerem. -
#854 ugyanaz mint a mass effecten -
#853 fene tudja! lehet, hoghy egy kódsor és teljesen más az egész. :-/