4825
Crysis Warhead
  • KILLER2
    Ha követnéd a híreket, akkor tudnád, hogy elvileg jobban fog futni, mint a Crysis.
  • Pokerface86
    Ha a CRysis ment high beállításokkal akkor szerintetek ez is fog menni highon?
  • Pokerface86
    akkor jó!
    köszi!
  • gduck
    Önálló 2 játék lesz: WarHead és Wars. Tehát nem kell hozzá a Crysis ;)
  • Pokerface86
    A Crysis Warheadhez kell majd a Crysis(alap) is? Vagy önálló játék lesz?
  • gduck
    Ha minden igaz, akkor

MEDIUM -> MAINSTREAM

HIGH -> GAMER

VERY HIGH -> ENTHUSIAST

de erről Timber tudna pontosabbat mondani :) Gondolom azért változtattak az elnevezéseken, mert valószínűleg át lettek variálva a CVar konfig fájlok :D
  • bordy
    majd meglátjuk. 8800gts-em kb ugyan az, a proci meg nem igen volt neki probléma. a vga volt ami kevésnek bizonyult a crynak leginkább. szal akkor min 30 fps-t kell kapnom highon itt. szal nem szeretnék 2x-on fps-ket látni.
  • mikiking
    very high az - 10 fps öszvissz
  • Newfronter
    High
  • grebber
    Crysis: Warhead Jégfürdő

Szőrmadár, 14:28 - PC - Játék: Akció

(HW Insider) Az EA újabb képeket mutatott a Budapesti vérprofik által fejlesztett Crytek játékból. Dzsungel és jeges területek váltakoznak. Az események nagy része forró éghajlaton bonyolódik. Lepasszolta még a kiadó a hardverigényt is, amely a frappáns Ultra Optimized PC csábnéven futkározza körbe a hálót. 30 fps a céljuk 700 dolláros masinával "Gamer" beállításban: Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz 3M CPU
    NVIDIA GeForce 9800GT 512MB GPU, G31 mATX Motherboard, 2 GB RAM, 250GB 7200RPM 3G SATAII Hard Drive, 16X DVD-ROM, Integrated 10/100/1000 Network Adapter, Integrated Realtek High-Def Audio, Keyboard & Mouse Included, Ultra X-Blaster ATX Mid-Tower Black Case
    1 Year Parts & Labor Warranty. Akinek ennél picit erősebb gépe van, például ATI HD Radeon 4870X2, annál csak színesen száguldó csíkok látszanak majd Crysis Warhead akció közben, mert annyira gyors a videokártya..
    (TnS)

info: (na ez már tényleg az) Harwired

Ez a gamer beállítás vajon miket takarhat?
  • grebber
    Ja de Gamestar a forrása.Ez van amikor 6 game-ekkel foglalkozó oldalt böngészek egyszerre
  • Hellsing47
    info: gémsztár nem? :|
  • gduck
    Szép volt fiúk

tomcsa4: Nono! EZ NEM IGAZ! Nem kísérted figyelemmel a híreket ;)
  • tomcsa4
    Igen ez szép, de Warheadről minden eddig elkotyogott információ csak a gépigény körül forgott. Nem jó előjel.
  • Kandurex
    oké, akkor nekem török warez kell!
  • Neoncsoves
    mindig is tudtam, hogy a magyarok tudnak programozni, meg játékot csinálni! :))) Én már nagyon várom!
  • bertino
  • grebber
    Crysis Warhead - Kiváló az első értékelés

Szeptember 12-én debütál Európában a Crysis: Warhaed, melynek ma befutott az első értékelése, mely csupa jót sejtett előre.

A frankfurti CryTek budapesti divíziójának első produkciója, a felemás sikereket elkönyvelt, de kétségkívül látványosra sikeredett Cryisis első, önálló expanziója, a Crysis: Warhead. Európában pénteken polcokra felkerülő kiegészítő fejlesztése kapcsán több kérdés is felmerült, melyeket egytől egyik sikerült megválaszolnia és megoldania a CryTek Budapestnek. Egyrészt a játék végre nem igényel atomerőművet a megfelelő futtatáshoz, továbbá lehetővé tették a srácok, hogy egy raklapnyi szemet kápráztató DirectX 10 effektet DX9 alatt is futtathassunk.

crysiswarhead12.jpg

A Crysis: Warhead ezúttal a már megismert sziget másik oldalán játszódik és Nomad helyett a kicsit őrült, vakmerő és félelmet nem ismerő Psycho bőrébe bújva kell a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság katonáit, illetve az idegeneket lapátra tennünk.

És most úgyfest, hogy a kemény munka meghozta a gyümölcsét és minden egyes elpuffogtatott marketing fogás valóra is vált, ugyanis az angol PC Zone által leközölt exkluzív teszt írója 92%-ot adott hazánk fiai alkotására.

info: Hardwired
  • gduck
    Majd "megvendégelem" őket egy kis fémmel
  • Djemba
    ja
  • zeus89
    miért pont román? :D amúgy erdélyben élek Nagyváradon :D adhatok román warezt :-p
  • bertino
    nembaj, jöjjenek csak :D
    egyébként a crysisben levő kis kék alieneket(bár én nem nevezném szo szerint annak őket, tulzottan gépiesek :D) sem bírtam, mert mindig a pofámra másztak, ha valamit elkurtam.

szerk.: mondjuk az alien vs. predator 2-ben sokkal idegesítőbbek is tudnak lenni az alienek, az tény
  • Kandurex
    nekem román warez kell!
  • zeus89
    a szinkronos Warez mikor jön?
  • Timber
    Es hogy fogod utalni oket... :)
  • dronkZero
    Meséljetek már valamit a Crysis multijáról! Ennek a cuccnak egész baráti az ára, különálló progi, teljes értékű multipléjer... csak milyen?

Ez a power struggle milyen mondjuk egy BF2-höz, vagy ETQWhez képest?
    Rombolható a környezet multiban is? (
  • gduck
    Jó dolgok lesznek benne ;) Remélem a multis csalók ellen is sikerült valamit kitalálni (bár nem sok esélyt látok rá)...

UI: Akkor úgy látom a warezt kell várnom, mert az EAStore egy héttel később "szállít"

Bacca meg a jegesmedve,
    De el vagyok keseredve!
    EAstore jól kicseszett,
    Nem szállítja Crysisemet!

• bertino
    váó, ez elég jó kép.

szal ebben lesznek zöld bizbaszok is a kékek mellett ? dejó
  • grebber
    Infok a gameről
    Multiról,gépigényről...
  • DarkSector
    jah thx.
    kiváncsi leszek.
  • Snexi
    a magyar verzió a szinkron miatt késik
  • Prince of Máté
    Szeptember 12-én jön -> Péntek :D
  • DarkSector
    mert?
  • Prince of Máté
    Pénteken Maximum Game :)
  • gduck
    A hivatalos oldal szerint:
    "Both will ship to stores on September 12th in Europe and September 16th in North America."
    Viszont az EAStore és a CDGalaxis 19-re írja Szal teljesen érthetetlen számomra ez a "kavarás"

Na mind1, a lényeg hogy nemsokára itt a játék (és lehet hogy enthusiast grafikai beállítással is játszható lesz a gépemen /hiszem ha látom/)
    Kicsit levagyok maradva. Nem e hónap 12.-e a megjelenési dátum?
  • KILLER2
    Ajánlom is nekik! :)
  • gduck
    29.99 euró
  • bordy
    bár ebbe nem vagyok biztos de én úgy tudom hogy itthon előbb kerül a boltokba mint kint.
  • bertino
    és egyébként neked mennyibe került ? :D