4825
Crysis Warhead
-
Ha követnéd a híreket, akkor tudnád, hogy elvileg jobban fog futni, mint a Crysis. -
Pokerface86 #570 Ha a CRysis ment high beállításokkal akkor szerintetek ez is fog menni highon? -
Pokerface86 #569 akkor jó!
köszi! -
Önálló 2 játék lesz: WarHead és Wars. Tehát nem kell hozzá a Crysis ;) -
Pokerface86 #567 A Crysis Warheadhez kell majd a Crysis(alap) is? Vagy önálló játék lesz? -
Ha minden igaz, akkor
MEDIUM -> MAINSTREAM
HIGH -> GAMER
VERY HIGH -> ENTHUSIAST
de erről Timber tudna pontosabbat mondani :) Gondolom azért változtattak az elnevezéseken, mert valószínűleg át lettek variálva a CVar konfig fájlok :D -
majd meglátjuk. 8800gts-em kb ugyan az, a proci meg nem igen volt neki probléma. a vga volt ami kevésnek bizonyult a crynak leginkább. szal akkor min 30 fps-t kell kapnom highon itt. szal nem szeretnék 2x-on fps-ket látni. -
mikiking #564 very high az - 10 fps öszvissz -
Newfronter #563 High -
Crysis: Warhead Jégfürdő
Szőrmadár, 14:28 - PC - Játék: Akció
(HW Insider) Az EA újabb képeket mutatott a Budapesti vérprofik által fejlesztett Crytek játékból. Dzsungel és jeges területek váltakoznak. Az események nagy része forró éghajlaton bonyolódik. Lepasszolta még a kiadó a hardverigényt is, amely a frappáns Ultra Optimized PC csábnéven futkározza körbe a hálót. 30 fps a céljuk 700 dolláros masinával "Gamer" beállításban: Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz 3M CPU
NVIDIA GeForce 9800GT 512MB GPU, G31 mATX Motherboard, 2 GB RAM, 250GB 7200RPM 3G SATAII Hard Drive, 16X DVD-ROM, Integrated 10/100/1000 Network Adapter, Integrated Realtek High-Def Audio, Keyboard & Mouse Included, Ultra X-Blaster ATX Mid-Tower Black Case
1 Year Parts & Labor Warranty. Akinek ennél picit erősebb gépe van, például ATI HD Radeon 4870X2, annál csak színesen száguldó csíkok látszanak majd Crysis Warhead akció közben, mert annyira gyors a videokártya..
(TnS)
info: (na ez már tényleg az) Harwired
Ez a gamer beállítás vajon miket takarhat? -
Ja de Gamestar a forrása.Ez van amikor 6 game-ekkel foglalkozó oldalt böngészek egyszerre
-
Hellsing47 #560 info: gémsztár nem? :|
-
Szép volt fiúk 
tomcsa4: Nono! EZ NEM IGAZ! Nem kísérted figyelemmel a híreket ;) -
tomcsa4 #558 Igen ez szép, de Warheadről minden eddig elkotyogott információ csak a gépigény körül forgott. Nem jó előjel. -
oké, akkor nekem török warez kell! -
Neoncsoves #556 mindig is tudtam, hogy a magyarok tudnak programozni, meg játékot csinálni! :))) Én már nagyon várom! -
-
Crysis Warhead - Kiváló az első értékelés
Szeptember 12-én debütál Európában a Crysis: Warhaed, melynek ma befutott az első értékelése, mely csupa jót sejtett előre.
A frankfurti CryTek budapesti divíziójának első produkciója, a felemás sikereket elkönyvelt, de kétségkívül látványosra sikeredett Cryisis első, önálló expanziója, a Crysis: Warhead. Európában pénteken polcokra felkerülő kiegészítő fejlesztése kapcsán több kérdés is felmerült, melyeket egytől egyik sikerült megválaszolnia és megoldania a CryTek Budapestnek. Egyrészt a játék végre nem igényel atomerőművet a megfelelő futtatáshoz, továbbá lehetővé tették a srácok, hogy egy raklapnyi szemet kápráztató DirectX 10 effektet DX9 alatt is futtathassunk.
crysiswarhead12.jpg
A Crysis: Warhead ezúttal a már megismert sziget másik oldalán játszódik és Nomad helyett a kicsit őrült, vakmerő és félelmet nem ismerő Psycho bőrébe bújva kell a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság katonáit, illetve az idegeneket lapátra tennünk.
És most úgyfest, hogy a kemény munka meghozta a gyümölcsét és minden egyes elpuffogtatott marketing fogás valóra is vált, ugyanis az angol PC Zone által leközölt exkluzív teszt írója 92%-ot adott hazánk fiai alkotására.
info: Hardwired -
Majd "megvendégelem" őket egy kis fémmel
-
Djemba #552 ja
-
miért pont román? :D amúgy erdélyben élek Nagyváradon :D adhatok román warezt :-p -
nembaj, jöjjenek csak :D
egyébként a crysisben levő kis kék alieneket(bár én nem nevezném szo szerint annak őket, tulzottan gépiesek :D) sem bírtam, mert mindig a pofámra másztak, ha valamit elkurtam.
szerk.: mondjuk az alien vs. predator 2-ben sokkal idegesítőbbek is tudnak lenni az alienek, az tény
-
nekem román warez kell! -
a szinkronos Warez mikor jön? -
Es hogy fogod utalni oket... :) -
Meséljetek már valamit a Crysis multijáról! Ennek a cuccnak egész baráti az ára, különálló progi, teljes értékű multipléjer... csak milyen?
Ez a power struggle milyen mondjuk egy BF2-höz, vagy ETQWhez képest?
Rombolható a környezet multiban is? ( -
Jó dolgok lesznek benne ;) Remélem a multis csalók ellen is sikerült valamit kitalálni (bár nem sok esélyt látok rá)...
UI: Akkor úgy látom a warezt kell várnom, mert az EAStore egy héttel később "szállít"
Bacca meg a jegesmedve,
De el vagyok keseredve!
EAstore jól kicseszett,
Nem szállítja Crysisemet!
-
váó, ez elég jó kép.
szal ebben lesznek zöld bizbaszok is a kékek mellett ? dejó
-
Infok a gameről
Multiról,gépigényről... -
jah thx.
kiváncsi leszek. -
a magyar verzió a szinkron miatt késik -
Szeptember 12-én jön -> Péntek :D -
mert? -
Pénteken Maximum Game :) -
A hivatalos oldal szerint:
"Both will ship to stores on September 12th in Europe and September 16th in North America."
Viszont az EAStore és a CDGalaxis 19-re írja
Szal teljesen érthetetlen számomra ez a "kavarás" 
Na mind1, a lényeg hogy nemsokára itt a játék (és lehet hogy enthusiast grafikai beállítással is játszható lesz a gépemen /hiszem ha látom/)
-
#536 Kicsit levagyok maradva. Nem e hónap 12.-e a megjelenési dátum? -
Ajánlom is nekik! :) -
29.99 euró -
bár ebbe nem vagyok biztos de én úgy tudom hogy itthon előbb kerül a boltokba mint kint. -
és egyébként neked mennyibe került ? :D