4825
Crysis Warhead
-
#812 te timber ugye te vagy a szinkronhang? hangalámondással toltátok mi? :D a nanosuit legyen veled a rák egye meg a szivedet! ^.^ -
#811 nem tatom kizártnak hogy abban is benne lesz a full magyar lehetőség.
crysis spec. változatra is azt mondták hogy csak angol nyelv lesz benne azt lám benne van mind. -
#810 É-Amerikában már csak 2 nap és megjelenik! -
#809 Miert a neved nem sotetszektor? Ha ennyire nem tetszik, hogy sotetszektornak hivnak akkor miert valasztottad ezt a nevet kedves Sotetszektor? -
#808 juj az már csak 5 nap :) -
#807 Angolul jobb lesz sztem...
vajon ami us-ban jelenik meg, az tartalmazza a magyar txt-feliarti file-okat? -
mikiking #806 na az péntek,az jo -
mikiking #805 perszehogy lesz magyar szinkronos -
#804 Magyarul 19-én jön ki úgy tudom -
Miskolc88 #803 lesz!! -
#802 lesz magyar szinkronos? Azz k*rva jó lenne meg stalker is magyar szinkronnal... -
#801 hát nemtudom de nekem semmi előtöltést nem ajánl fel, csak annyit ír hogy még nem jelent meg.... -
#800 hát haverom először értelmezni kellene amit írok. -
mikiking #799 Lehet h nyomi kérdés,de amugy a magyar szikronos verzió,az mikor jön ? -
Miskolc88 #798 Steam= LEGÁLIS !! -
ManoNegra #797 #712 -
#796 itt nincsen letőtés! menjél az offtotyikba! -
#795 vk itud vmi infot mikor lehet már esetleg előtölteni a cuccost steamen? :\ -
Neoncsoves #794 srácok kéne linkelni az OFF topicot a banner alá! -
SkylineGTR #793 hát mondtam is egyből, h hülye, mert biztos nem stratégiai -
ManoNegra #792 Ha néztél videokat róla akkor kiderül, hogy a haverodnak fals infoi vannak. -
#791 Gyakorlatilag 0
esetleg TPS-t mondhatott.
a halo wars aza rts -
SkylineGTR #790 hi, mondta haverom, h ez nem fps játék, hanem stratégia lesz. ennek mekkora a hitelesége? -
#789 pff, enyire sületlenek ne legyetek már. ez is annyi lesz kb mint az összes mostanában. szal 7-8. hc-seknek 5-6. :) -
#788 szal ezt 3 óra alatt végig lehet játszani majd?:S -
#787 Miért, franciául mit jelent? xD -
#786 bocs de teszek rá.
ne nézz már hülyének!
azért nem mindegy, hogy hogy használja azt szót.
a hozzászólásból levágni hogy mi volt vele a cél.
azt a nick nevem angol, és nem kell fordítgatni se magyarra se franciára.
az a mondat nem -
#785 :DD Miket írok, észre sem vettem xD -
Neoncsoves #784 magyarul jelenti azt:D -
#783 De angolul azt jelenti amúgy:) -
#782 fejezd be a "sötétszektorozást" bambatimba! -
#781 Nem is neked írta. Kell egy OFFtopic a warheadnek, mert úgyis mindenki warezolni akar majd és így legalább könnyebb lesz rendben tartani ezt a topicot. -
Neoncsoves #780 Én csak azért csináltam ilyen topicot, hogy ne ez a téma legyen teleszemetelve -
#779 Kedves Sotetszektor. Ha elolvastad volna a feliratot a kepen akkor nem okozott volna gondot megertened miert is van ott az a kep :D
Warez meg nincsen meg es ha jol tudom warezrol dumalni nem igazan engedett az SG-n.
Lenyegeben: Az idiota anyazasotokat legyetek szivesek privatban intezni, a warezrol meg ha lehetne masutt. -
Neoncsoves #778 OFF/SPAM/WAREZ topic -
#777 Más érdekes, említésre méltót nem találtam. -
#776 Röhögnek egy jót azon, hogy Bernd Diemer azt mondja, hogy nem tetszett neki a Crysisban az, hogy voltak azok a hatalmas üzemanyagtartályok, amik nem robbantak fel, mert a valóságos életben nem robbannak fel csak a Hollywood-i üzemanyagtartályok...
Most azt mondták, a pokolba azokkal a tartályokkal : robbanjanak fel ! -
#775 Nem !
Arra gondolt, hogy ha te neked van Crysisod, nekem meg Crysis Warheaded, nem tudunk egymás ellen multizni, mert a két játékot nem kapcsolták össze. -
#774 Vannak érdekességek, amiről még beszélgetnek, például van néhány szintük a multiplayerben, ami hatalmas terület, és a dizájnereknek volt ez alapvető feladat, hogy ha te azt mondod, hogy van egy nagyobb sebességed, akkor erre a funkcióra is fel kellett építeni a nagy távolságokat. -
Neoncsoves #773 itt arról van most szó, hogy a Crysissal meg a Warheaddel külön lehet-e egy szerveren játszani. mint pl bf2ben: Valakinek csak BF2 van meg, valakinek BF2 Special Forces és akkor több fegyót tud unlockolni... tehát itt is ilyesmire kell gondolni