9
  • vanger
    Szabadkáról Budapesten hosztolt domaineket, miután az itteni szolgáltatók egy DNS kill empty restartot nyomtak már ki tudták szolgálni a domain kérésem. Szóval ahhoz, hogy valaki a domain alapján fölszedje a találatokat végsoron az összes DNS zónát fel kell törnie, mert végülis mindegyikből kitiltható. Ez így jön le a filmből, mármint az, hogy a tizenmillió néző csak úgy rácsattan a webcímre.

Ezek a botnetek meg mit csinálnak? Mennek címről címre, hogy idefigyejjé!, mindenhol reklámozzák? De akkor azokat a webcímeket is le lehet tiltani, szóval a nézők/bűntársak számát technikailag mindig ki lehet zárni.
  • Tetsuo
    milyen domaineket kapcsolnak le ha tulterhelt a halo?? Te mit nem tudtal elerni?
  • vanger
    Szóval, azért, mert a képernyőn nem valami látványos dzájn jön, mielőtt leszedik a jelszavaid, hanem olyan láthatatlanul történik az egész, vagy csak feketélő kódsorok jelennek meg itt-ott, mintegy ninják, akkor már az technikailag korrekt.

Aztán ha megnézed a killwithme.com -ot akkor játszhatsz memoriblokkot.

Nem is lennék annyira kiakadva, ha nem azzal szenvdetem volna a múlt hetet át, hogy a sávszélesség hiányában DNS cashe-t berohasztó szolgáltatókat telefonáltam körbe, hogy frissítsék már legyenek szívesek, mert nagyon nem lehet hozzáférni bizonyos domainekhez.

Kiütni egy domaint, ezt minden mezei szolgáltató megteheti...
  • krajcsovszkig
    Szerintem a biost is meg tudják berhelni... Hővédelem nélküli proci+feszültségemelés... >D
  • Tetsuo
    sot akkor is ha magasabb felbontasra allitottak..
  • rigidus
    Pont irni akartam, hogy regi monitorokat szepen haza lehetett vagni, ha a CRT regiszterekre raeresztettek egy random byte sorozatot.
  • Toncsi47
    "A valóságban azonban soha, egyetlen vírus sem okozott kárt számítógépes hardverben - emelte ki Perry"
    Régen voltak olyan vírusok, amik tönkretették a winyót, hangkártyát és nagyon régen a monitort beégették.
  • winnie
    azért a legfrissebb chathozzászólások jelzése vicces volt.

">1 minute"
  • Tetsuo
    Nocsak akkor ezzel a filmmel megsem a technikai dolgok a problema.. mind1, vegulis, vmi azert csak szar benne..