1694
-
Rony94 #1414 Hello mindenkinek. Én már egy jó pár hónapja nézem a pankrációt az Eurosport 1-en és 2-n. De itt csak az a baj hogy csak összefoglaló. Én az egész meccset megszeretném lesni. Nah mindegy. Meg még az lenne a kérdésem hogy most itt mi van? Ki most a legjobb? Ki utál kit? Szóval mindenre kíváncsi vagyok. Még csak most kezdtem figyelni a pankrációt ezért kérdezek ilyesmiket. Ja meg még az lenne hogy hol lehet letölteni a legfrissebb meccseket? Mert ahogy mondtam az egész meccset végig szeretném nézni. -
#1413 na mostmár Rock-ék vannak -
#1412 Orton család különkiadás megy az eurosporton, nézzétek -
#1411 a 2006-os RR vége kurva jó volt :DDDD -
#1410 lool, fogalmam sincs
szegény Shad milyen chokeslamet kapott:D
lehet Taker a Wrestlemania-ra gyakorol :DD -
#1409 Tegnapi Smackdownról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Taker miért intézte el azokat a szerencsétleneket? -
sanyiute #1408 :D -
#1407 az jó, akkor nem fogok "aggódni" amikor nézem az archiv wm-eket -
#1406 Egy Raw Guest Hostjára jön vissza. -
sanyiute #1405 anno mint ha úgy nyilatkozott volna hogy szerződést akar bontani hogy ne ezt athe rock nevet kelljen használnia:S mer vanerről isvalami szerződése -
#1404 ő akar visszajönni, ha nem is verekedni de valahogy a WWE-ben fogjuk még látni az biztos -
sanyiute #1403 hogant meg kb. ki tagadták :D reklámon minden szaron látszik wwe nél:d véletlenül se legyen TNA csábítása:D -
#1402 Csupán az, hogy 17 éve veretlen Wrestlemanián... -
sanyiute #1401 ?? the Rock? vissza fog térni? jó kis pénzt adhatnak akkor neki:D -
#1400 én Rockot várom, már nagyon kiváncsi vagyok -
sanyiute #1399 hmmm hát WWE reklám fogás az is lehet nagy gecik ezek..:D -
#1398 az viszont szerintem jelent valamit hogy Shawnnak most jön ki az életéről szóló dvd -
sanyiute #1397 most lenne 18-0 de az is lehet hogy HBK is összeveszett wwe-vel vagy már pankrátorkodás-t megunta takertől ezt nem fogják elvenni szerintem szóval vagy Döntetlen lesz vagy "változott a meccs fajta" és tegyük fel casket meccs lessz vagy nem tom és ki találják majd hogy "nem ért" vagy rák se tudja:D -
#1396 17 győzelem és 0 veszítés az arány -
sanyiute #1395 lehet utóbbit rosszul tudom de akkor bizonyítékot is kérek Dátumra meccsre:D linkelve:D -
sanyiute #1394 az a "pohén hogy WM még soha se verte meg senki nem tom mennyi most sorozatba de 15 asszem meg haladja ja és Give upal(meccs feladással) se vesztett még soha -
#1393 De ebben mi a poén, hogy vége a veretlenségnek? Mert, hogy HBK abba hagyja az elég nagy "dolog". Ráadásul takert már verték meg. -
sanyiute #1392 Wrestlemanián HBK vs. Taker most nézem eurosportot azt vagy vége a veretlenségnek vagy HBK abba haggya fasza egy meccs lessz de szerintem döntetlen szaga van...:D -
#1391 tudja hogy ő volt a hibás, és csak ki akarta provokálni a Wrestlemania meccset és megadja a lehetőséget Bretnek hogy visszaadja amit 13 éve kapott
[spoiler]úgyhogy akkor Bret Hart vs Vince McMahon a Wrestlemania 26-on[/soiler] -
#1390 miért?
-
#1389 ez nagyon nagy volt
kiderült miért volt ilyen köcsög eddig mcmahon :DDDD -
#1388 "nem fáj nekik meg játszák"
Oda vinném Batista-hoz, hogy vágja már rá arra a fém fellépőre úgy mint Cenat, aztán nézném, hogy "játszaná", hogy fáj neki -
#1387 az ilyen menyjen és mutassa meg hogy kell -
sanyiute #1386 ezek a dumák: "igazábol nem is igazi a pankráció megjátszott"
"nem is verekednek ilyet bármikor csinálok haverommal"
"nem fáj nekik meg játszák"
úgy fel tom baszni ezen az agyam.. XD -
#1385 Nevetséges, de ugyan ez volt a Pankrátorba is -
sanyiute #1384 röhely amit pankrációra itt lem űvelnek xD de mit várok..xDDDD -
#1383 Már jön is le a Marine, dibiase-t nem szeretem :S -
#1382 én csak a marine 2-t láttam dibiase-val a főszerepben, az nagyon jó volt -
#1381 hehe, csak a 12 menetről tudtam, de azt is csak véletlenül, néztem torrenten, hogy 12 menet film, tavalyi, mondom megnézem mi az, film infóban szereplők john cena, honnan ismerős ez a név?
rákeresek a marine-re -
#1380 a 12 menetet én -
#1379 Láttam a Marinet és a 12 Rounds-t is, egész jó filmek, de csak Cena miatt néztem meg. -
sanyiute #1378 the marine ?:S asszem az a neve azt nem láttam:D de csont darálóba stone cold jó:D -
#1377 filmjét ki látta?:) -
sanyiute #1376 kivégző mozdulata úgy tom és RAp CD-je címe -
cash888 #1375 John Cena-nak mit jelent a You Can't C Me-je? Vagyis miért rázza olyan eszementen a kezét olyankor?