1694
-
#1494 Most tényleg kómába esett vagy a színház része? Mert hétfőn nem mondták a Euro-n, csak, hogy megsérült? -
#1493 kurvajútúbkibaszottbazdmeg.
szal most fuckujutub néven vok :DDDDDDDDDDDDD. -
sanyiute #1492 az úgy finom...:S -
#1491 7:20, bocs -
#1490 a ringsaroknak esett arccal
7:28 -
#1489 igen, kómába esett -
zsotesz #1488 Arra amit a pénteki smackdown-ban jelentettek be, hogy Kane valami vegetative state-ben talált rá. -
#1487 Az orr és szemüreg törésre és agyrázkódásra gondolsz?
Becsúszott egy rúgás :) -
zsotesz #1486 Undertakerrel mi történhetett? -
#1485 ez se rossz :D.
-
#1484 LOL :DDDD.
-
#1483 :D. -
#1482 hát ja
ha ez a general manager nem csak egy szerep, akkor az eddiginél is jobban tisztelem Bret Hartot, nagyon szépen megpörgette a dolgokat -
#1481 jaaaaaaaa :D.
ok, de a RAW is jó volt, ja :D. -
#1480 én a műsorról beszéltem
nem véletlenül nincs ott hogy válasz erre -
#1479 ez Smackdown :D. örülök, ha tetszik a cucc. -
:D.
kösz :D. -
sanyiute #1477 jobb mint a WWE :D -
#1476 na ezt nevezem én RAW-nak
tényleg lehet ebben a general manager dologban valami -
#1475 pró lett. uccsó scene az első részből van, azt elszúrtam.
-
#1474 :D, nézzétek meg.
-
#1473 majd tegyétek be a linket, ha feltöltötték hwrestlingen, me nem néztem :D. -
sanyiute #1472 na ne én is:D -
#1471 újpest, ja, én is itt lakom -
sanyiute #1470 áh :D nem is tudtam hogy itt újpesten van ilyen pankrációs izé :D -
#1469 Az atléta trikós volt a cimborám,aki azt mondta,hogy "Ez jobban sikerült,mint terveztük" :) -
sanyiute #1468 heh :D -
sanyiute #1467 hajrá lilák a háttérben :D:D -
sanyiute #1466 minnyá lessz!!! -
#1465 ...LordVenom, Legend Killer... sanyiute... etc... :D...
ja.
-
#1464 Elég hosszú lenne a műsor,ha minden rajongót említenének. :) -
#1463 néha láttam fórumon. ott.
de ezzel ez a baj, h mi kimaradunk, nem tesz mindenkiről említést.... hm, igaz ez képtelenség is :D. akkor évekig sorolhatná az embereket :D. -
#1462 áááááz :D. ok :D. azt hittem a sztorik miatt, te áruló :D.
gecc, modi topikban meg szenved a srác, hát úgy kell neki. saját fórumon. -
#1461 Nem tudom mi a nickneve a hwrestling fórumon,mert én ott nem vagyok. Ahonnan én ismerem ott Kró a neve. lehet,hogy oda is ezzel a névvel regisztrált...de az sem biztos,hogy őt beadják...a TV 2 kettő szerintem agyon fogja vagdalni a felvételt. -
sanyiute #1460 lehet ismerem -
sanyiute #1459 melyik srác fog nyilatkozni?? -
sanyiute #1458 Logod miatt 1000 éve csináltam még ugyan az!:D legjobb!:D -
#1457 köhömmm....azmiaz, milyen elv?
mér nem Wait And Bleed?
Slipknot. -
#1456 "Most pénteken, vagyis május 28-án kerül a Tv2-n adásba a HWE-vel készült interjú illetve riport, tehát aki kíváncsi a srácokra a Tv2 égisze alatt, ne hagyja ki a most péntek esti Aktívot! (A terveink szerint persze megpróbáljuk rögzíteni a műsort, és a hétvége folyamán azok számára is letölthetővé tenni, akik valamiért nem tudják a pénteki adást elcsípni.) - Mivel a műsor a Tv2-n fog lemenni, így mi itt a H-Wrestlingnél rettentően félünk attól, hogy ez a kereskedelmi szemét vajon milyen tálalásban fogja leadni a riportot... dehát azt hiszem nincs más hátra, mint érvényesíteni a Wait and See! elvet." -
#1455 , de minket, esgét nem emelnek ki:D.