1694
-
#226 Mert gonodolom nézted a draftot, hogy Randy RAW-ba maradt, igy érdekes lenne ha SD-s öve lenne -
#225 jajj, nem szeretem az ilyen faneket, aki igy irkál, ezt tapasztalatbol mondjuk, hogy nem az lesz az első h visszajön Orton és whc lesz, mert ottvan supercena, batista, jobbak mint Orton, vagyis nagyobb pusht kapnak sokkal, nameg persze még HBK-nak is lesz egy utolso bajnoki öve ami feltehetőleg whc lesz, és Kane is pályázik rá , igy orton egynelőre nem lesz 2008ba biztos nem , ss-re jön vissza, 20092ik felénél már ott lesz talán az esélyesek közt, -
Randy Orton #224 Te már csak tudod hogy Randy Ortonnak lesz-e öve vagy nem! -
#223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és Undertaker visszajött :)) -
#222 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
majd kiderül -
chelseafc921 #221 Orton-nak semmi esélye sincs a WWE Champ-re..
Max. a WHC-ra egy kevés.....(minimális):D -
#220 Amúgy kurvára örülnék neki :DD. -
#219 hööööö Randy Orton faaaaaaaaaaaan! sirály :D. -
chelseafc921 #218 WWE Champion??:D -
chelseafc921 #217 Mázli vagy sem. CM Punk-é a WHC :D
-
Randy Orton #216 Remélem Randy Orton lesz az új WWE Champion!
Legend Killer szerinted. -
Randy Orton #215 Sziasztok!
Csak mázlija volt CM Punknak Batista ellen mert bejött az a csaló Kane meg JBL. -
#214 remélem -
chelseafc921 #213 Csak meg -e fog valósulni ?! -
#212 Szép álmok:D -
#211 halljátok ma azt álmottam hogy 20-30 wwe-s sztár gyereknapra be jött avolt sulimba és HHH-val beszéélgettem:D fotózkodtunk:D stb.:D -
#210 XD ennek örülök:) -
chelseafc921 #209 Már fent van a Smackdown..
Tehát van relase ..
És nem hétfőn...
-
#208 háát ő ha péntek van és Friday Night SD akkor asszem vasárnap és hétfő..XD -
#207 Igen, én is olvastam XWT-n. Egy nap nem a világ vége, az nagyobb baj lenne, ha a mostani pénteki adásról nem lenne egyáltalán semmikor relase. Igaz, még ott a WWE oldala, de jobb azért nézni, mint olvasni. -
chelseafc921 #206 Hát nem lenne rossz.
-
#205 Nagyon úgy néz ki, hogy ma már nem, Morph0 csak holnap tud rls-t csinálni, de volt már olyan, hogy este 11-kor tette fel vki :S -
chelseafc921 #204 Smackdown ma lesz ?? -
#203 megyünk 10 kilométer per órával -
#202 amúgy örülök hogy belendült a tápig -
#201 be írsz kemény 9-12 db szót?:D -
#200 New And Improved DX néven -
chelseafc921 #199 XWT-n van(lehet több is) egy DX Pack ..
abba vagy 2-3 DX vs Rated RKO .. jó minőségbe :D -
#198 D-X vs Rated RKO -
#197 mutizd akkor :D, vagy tedd fel vhova. Érdekelne. -
chelseafc921 #196 +t -
chelseafc921 #195 RKO team vs DX ... huhh :D az mekkora volt:D Edge miket Csinált:D ott szeretem meg:D addig utáltam:D -
#194 Legend Killer: 5 DX vs Rated RKO meccsem van -
#193 Cm Punk HBK HHH Edge RULES!! -
#192 és Edge.... :DDDDDDDD.... eccer lehetne az h D-X vs RKO team, vagy D-X, vs RKO team, vs Cryme Tyme... vs...? És így egy nagy meccset :D... négy nagy csapat. Vagy több :D. -
chelseafc921 #191 ALAP ...
Randy Orton & Edge rulz :DDDDDDDDDDD -
#190 Azt tom, de nem semmi volt. -
#189 Santino nagyon nagy arc, egy isten, jo promok, vicces stb.. -
#188 ejj má te is várod Randyt? :PPPP Randy Orton rulz!!!!!!!!!!!!!!!! -
#187 Erre nem mond senki semmit? :DDDDDDDDDDDDDDDD
Biztos szülinapja volt Santinonak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD... lesmaciznám én is Beth Phoenixet :DDDD.