World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
Még ma meg próbálom meg csinálni a bannert!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Legend Killer
haahaaaaaa, Randy is baaaaaaaack!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

AGE OF ORTON!!!!!!!!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

John Cena
sziasztok srácok
WWE OFF topicba[/url
ami van "legördíthetõ menü oylan lessz itt is + csinálok valami egyszerû bannert ez lessz az ON topic az lessz az OFF topic

Rusnyi
a Reyes kép király, (a divás se rossz😄)

John Cena
bocs 6 na m1😄
1. Football Manager
2. Ismerd fel a képrõl a játékot
3. Modellautók
4. World of Warcraft
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.

6. World Wrestling Entertainment

Rey Maszkjai😄

DIVÁK

John Cena
OMG fiúk 9hely mi van?😄 témáztatok ennyit na szúrok be képeket

Rusnyi
*Rated R Superstar😄 s nincs

Rusnyi
orton nem tartzoik a summerslambe nem? augusztus végén jön ahogy irtad.. DE nembiztos a bstista vs punk, lehet hogy batista vs punk vs jbl vs kane lesz, vagy batsita vs jbl, és punk vs kane, vagy ilyesmi

TÖK JÓ VOLT A DRAFTON A 15-MAN BATTLE ROYAL MATCH TETSZET BATISTA ÖSSZEFEJEL EDGÉVEL AAAUUUU!
DE A VÉGÉN HERE YOUR WINNER SMACK DOWN THE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION AND A RATED R SUPERSTARS EDGE
Rusnyi
Thx😄

SUMMERSLAM:
BATISTA VS CM PUNK
KHALI VS HHH
HENRY VS MATT HARDY
EDGE VS UNDERTAKER
RANDY ORTON RETURNS 2008. 08. 30.
Legend Killer
hajrá akkor, váljon valóra Rusnyi álma 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rusnyi
Álmom válna valóra ha Kane maszkba tolná, Taker meg visszatérne..😄 és jelenleg nagyon ugy néz ki h valora vál.

hehe
Rusnyi
😄

Rusnyi

Valami olyat hallottam bár lehet hogy rosszul hallottam.
Legend Killer
Én mindig törlöm a ppv-ket, ha megnéztem. De láttam, fasza volt.

Rusnyi
Hol mikor? a GABon Edge adott speart vickienek.

Valami olyat hallottam hogy Vickie Guerrero spear the Edge.
Rusnyi
Nekem megvan. Szerintem innen mindnekinek.

Rusnyi
Nemvoltam elég figyelmes..😄, DE jo lenne amugy, de nem face team lenne hanem heel remélem.

Kinek van meg az Armageddon amiben Edge vs Batista vs Undertaker meccs van?
Legend Killer
Pedig mondta Randy egyik ppv-n meccs elõtt.

Rusnyi
Mind a 2 néven hivják, erre a legjobb példa HBK , vagyis The Showstopper, Mr Wrestlemania, Main Event stb..

Nem mert Randy mondta Batistának hogy lehetnének az Evolution de Batista még nem adott választ.
Legend Killer
hm... és Big Red Machine is van, nem? Ebben mi a különbség? 😄 *nem elég pro még a témához, hogy mindent tudjon*

Rusnyi
Én nem, de nemlenne rossz, de egynelõre utálják egymást

Hallotáttok hogy Randy és Batista lehet hogy megalkotják az Evolution!
Rusnyi
Mostanában azért nézem élõbe a RAWokat hogy megtudjam mi van a zsákban, mert nagyon kiváncsi vagyok!

Rusnyi
Remélem!

Rusnyi
Utolag nézve kilehet szûrni valamit. Ja. És télleg az a kis vékony hang ami Paulnak van. GO Kane!

Hát Kane szerintem most fog megõrülni és a régi Kane lesz vagyis a Big Red Monster.
Rusnyi
Nekem van egy ismerõsöm, birja is a WWE-t, csak ritkán van msn-en, de õ ért hozzá.

Prince of Máté
Nem is Raw-n, hanem a Bashon, mikor bejött a WHC meccsre és lerúgta a kamerást, valaki nagyon "NOOooo!"-zott, és tisztára Paul bearer hangon...

Legend Killer
majd du-tán 😛.

Legend Killer
okés... de sztem nem sok szíd van, majd megnézem.

Banner igen, megin az kell, hogy mindenki boldog legyen 😄... na majd les zvhogy, de kell találnunk vkit, aki ért a készítéshez.

Randyrõl a legjobb képa backlashen lévõ utoljára övvel való bevonulása 😄.

Rusnyi
Ma nézi valaki élõben a RAWot? (hajnal 3kor kezdõdik, és 5ig tart)

Rusnyi
Paul Bearer Kane Heel Stable ismét, nagyon ûtõs lenne, Kane ujra monster lenne! Dreams Come True lenne😄

Rusnyi
Nagyon remélem hogy a maszkja van, de akkor felsõ is kell hozzá, és Oldschool Kanet kapunk, akit imádok, sõtt...

Rusnyi
Ja XWT, Matches kategoria, és Ultimate Undertaker Collection néven, évenként van rendszerezve.

Prince of Máté
A zsákban valószínû hogy a maszk van, más nem nagyon lehetne... Lapos alakja van, szal szinte biztos, minthogy Paul Bearerrõl beszélt, mivel meghalt és vissza akarja hozni... De a múltheti Raw-n mintha lehetett hallani a hangját, mikor a kameráshoz megy!

A maszkja van benne a zsákjában szerintem mert most is fejeberugta a kamerást és megörül mint a régi Kane.<#nyes>
Rusnyi
Szerintem a banneron õk legyenek rajta: Randy Orton, Edge, Triple H, Santino, meg HBK vagy CM Punk mind1, de egyik kedvencem nekem is legyen rajta, döntsetek ti, Punk nehézsulyu bajnok, HBK meg karrierje utolso évében van.. meg persze WWE logo is kell.

Legend Killer
micsoda sztori 😄... amúgy mondom, töltsd má fel vhova a meccseit, vagy XWT ez is? de má biztos nincs szíder.

Rusnyi
Amugy szerintetek mi lehet Kane zsákjában? Lehetséges hogy Paul Bearerrõl kérdezgetett? Mert ugye 98ba Kane menedzsere volt Paul, rátalált Kane-re akit Takernek gyerekkorában nem sikerült felgyujtania amikor felgyujtotta a családi házat, melyben azthitte mindenki meghalt, de nem:d, 98ba Paul megtalálta Kanet és hozta a WWFbe Taker ellen, szoval lehetséges hogy Pault kereste? Õt 2004 great american bash ota nem láttuk, mivan ha ujra õ lesz Kane menedzsere (DREAM) nagy remélem... Mert birom Pault meg taker meg Kanet is, Takerrõl mindent tudok, minden sztoriját stb..😄 (ugye megvan minden meccse, igy megnéztem, és igy a sztorikat is vágom)

Legend Killer
Amúgy kellene1banner ja, de ne régi képek legyenek, hanem mostaniak. Rusnyi, ha teccik neked Santino, h nagy promo, akko rakjuk be õt is, legyen bent az a kép,h lesmacizza Beth Phoenixet, az nagyon nagy volt 😄 és lol, jó lenne, ha lenne folytatása hétfõn, h õ lesz Santino új csaja, gyáááááááá 😄<#idiota><#hehe>.

Legend Killer
Örökítsük meg azé 😄.

Népszerû témák
1. Football Manager
2. Modellautók
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. World of Warcraft
5. Radeon HD Series
6. Fórumozók fényképei
7. Ismerd fel a képrõl a játékot
8. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
9. World Wrestling Entertainment

De nem offolni! 😛

Legend Killer
hivatalosan!!!!! aztán, hogy mi az igaz magánéletében, azt csak õ tudja és lehet ezerrel drogozik 😄... bár akkor nem lehetne pankrátor, mer lebukna, mint Jeff és elküldenék drog izé terpáiára v mire.

#316: aha, értem

#31= yeahh 😄 és most nem offolunk, beeee 😛.

Rusnyi
Nem kéne nekünk egy banner?

Amugy TOP 9😄