1694
-
sanyiute #1694 de eltüntetek!:d -
#1693 úúristen Chris Jericho legnagyobb geci :DDDDDDDDDD hatalmas kedvenc, de rock is egy állat:DD -
sanyiute #1692 haljátok ez nem a Mick Foley ???:D:D
1 videó -
sanyiute #1691 olyasmit olvastam hogy Takernek ez lesz az uccsó WM-ája vissza vonul:S -
RED BULL F #1690 Hát nagyon remélem, hogy most Evan Bourne felfüggesztése miatt nem a Miz-ék lesznek az új Tag Team bajnokok. Meg is zavarodnék. -
zsotesz #1689 kíváncsi vagyok ebből az R-Truth-Miz storyból mit akarnak kihozni -
sanyiute #1688 1. Ebben a sportban is vannak ismertebb,meg kevésbé ismert versenyzők,de hogy tud valaki komolyabb szintre felérni mint a többiek?
1. -Aki már elismert a Pankrációba annak olyan "sztorit írtak" hogy meg szeresse a közönség olyan karaktert kap ez által is lesz ismert akkor persze ha több munkát vállal jobban díjazza a szövetség meg persze ott van a "nyalás meg a protekció"
2. meccsek nincsenek lebeszélve,hogy most ez fog nyerni??/
hogy működik ez az egész?
2. de egy előre megírt sztori alapján döntik el ki és hogyan nyer meg az aktuális meccset illetve ír hozzá háttér sztorit
3. meg ha levannak beszélve a meccsek,és ezáltal az övek sorsa is,akkor miért az egyik kapja és nem a másik?
3. ugye már írtam sztoriba ezt meg írják meg éppen kinek a karaktere mire alkalmas akkor ugye a Jó és a Gonosz harca aki jónak van kijelölve az fog nyerni és már írtam itt is közre játszik ki milyen aktív szervezeten belül mennyit tesz hozzá a műsorhoz
remélem tudtam segíteni amúgy ide---> http://h-wrestling.wwe.hu/faq sok minden le van írva és talán jobban is elmagyarázzák mint én:D -
#1687 itt minden le van írva, ha érdekel mi van a színfalak mögött
-
#1686 mostanában nézegetem a tv6-on a pankrációs műsort,eléggé tetszik,izgalmas,fasza,csak felvetődött bennem egy kérdés:
-Ebben a sportban is vannak ismertebb,meg kevésbé ismert versenyzők,de hogy tud valaki komolyabb szintre felérni mint a többiek? a meccsek nincsenek lebeszélve,hogy most ez fog nyerni?? hogy működik ez az egész? meg ha levannak beszélve a meccsek,és ezáltal az övek sorsa is,akkor miért az egyik kapja és nem a másik? -
#1685 hm... -
#1684 Mivel gondolom azért sok szteroidot szedtek,és itt nem pont izomnövelőre gondoltam,hanem ugye asérülések gyógyulását csökkentve,meg esetleges fájdalmakra. És ez valszeg kihat azért aszívre sok-sok év múlva mikor már elvileg nyugi lenne.
Kemény volt azért ez az over the limit-es ütközet Cena,és Miz között:) -
#1683 Érdekes, hogy a legtöbben szívrohamot kapnak -
#1682 Elhunyt a pankrátor legenda, Macho Man
RIP
-
zsotesz #1681 Sin Cara-hoz mit szóltok? Ügyes gyereknek tűnik. -
sanyiute #1680 oh kösze! -
sanyiute #1679 oh kösze! -
#1678 Uhh ez már elég régen volt!:) Undertaker nyert,és azóta nem sokat hallani róla,lábadozik,mert nagyon kikészült azon a meccsen! Holnap már jön az Extreme Rules,nagy meccsekkel! Nincs megállás itt,folynak az események,és a párharcok! -
sanyiute #1677 Srácok WM27-en HHH vs. Undertaker össze csapáson ki nyert?? valaki le írná PM ben vagy Spoiler? -
#1676 Igen ő befejezte! Sérülés miatt,illetve nem kockáztat többet. Nyakcsigolyája miatt sajnos nem láthatjuk többet a ringben küzdeni. Nagyon jó volt a smackdown kis búcsúja. Én bírtam nagyon,de ez van sajnos a szervezet tűrűképessége véges,és van mikor már nem érdemes kockáztatni. A csúcson hagyta abba,és ezt így kell,jól tette,így szabaddá vált az öve is,lehet küzdeni érte. Alberto már feni rá a fogát!:D Remélem nem kaparintja meg,főleg, hogy kiderült kivel fog megküzdeni érte.:)
És bízom,hogy Miz is végre elveszíti Cena-val szemben! -
zsotesz #1675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszus, Edge most komolyan visszavonul? -
Rey01 #1674 Am szerintetek ki nyeri a WM27 Money in the bank meccset? -
Rey01 #1673 [spoiler]sokan azt mondják a WM-re tér vissza,de addig:THE ROCK IS COOKIN'[/spolier] -
#1672 Pontosabban 2009 októberében, de a lényeg hogy visszatért, és elvileg ÖRÖKRE :D -
#1671 ideje volt, már egy 2010 júniusi smackdown-on bejelentette egy videóüzenetben -
#1670 Rock visszatért!!! Elég kis látványos lett,és meglepő. Wrestlemanián már megmutatja,hogy ki az úr a háznál!:D Nexusékat főleg CM Punkot már illene nagyon elverni! Cena-t mindig csak trükkel,vagy tömegesen intézik el! De most Jó volt Orton-Cena kettős,felvette a küzdelmet,egy kis segítséggel. Nagy lesz ez az április eleji show! Rock azért már beüzengetett!:D -
#1669 -
#1668 Engem is bosszant ez. Nagyrészt végig léptetem az adásokat
Baromira hiányzik HBK HHH és a DX, baromira unom a Nexust és most már a Corrs-t vagy mit, Miz köcsögségeit és az eszkjúzmít.
Mostanában azon gondolkozok, hogy elkezdem letöltögetni a régi adásokat -
#1667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Del Rio -
sanyiute #1666 roylal gyöztesét valaki Spoilervbe le írná!! -
#1665 mondok egy példát
ami a legdurvább volt, amikor kijött a nexus az nxt-ből és egyszerűen korlát nélkül azt csináltak amit akartak, a főmeccseket tönkrevágták, pankrátorokat vertek meg még a meccseik előtt, állandóan közbeavatkoztak olyan dolgokba amihez tényleg semmi közük nem volt és mindig ez hangzott el hogy semmit se kell tudnunk, ez egy nagyobb kép darabja
na ilyen a világon nincs hogy néhány frissen megjelent senki újonc 10-20 éve a szakmában lévő pankrátorokat terrorizál és úgy kerül a csúcsra hogy kb semmit se tettek meg, a rend rombolásán kívül.
ráadásul a GM (aki persze még 6 hónap után is "and i quote") is adta alájuk a lovat azzal hogy címmeccseket kötött le egymás után többször is barrettnek
és hogy ilyen nevek vannak #1 esélyben mint Dolph Ziggler
meg a másik amitől hajhullást kaptam hogy havonta mérkőzik meg bajnoki címért ugyanaz a két ember és folyamatosan konfrontálódnak, de valahogy sosem történik meg a jó győzelem, mindig csak várunk, várunk de az egészet hónapokig húzzák, amikor végül ugyancsak nem nyer a kedvenc, hanem valahogy véget vetnek a viszálynak ("lesérülés", más lesz #1 contender)
-
#1664 hát hónapok óta már TNA-t nézek, most gondoltam adok egy esélyt, hátha 6 hónap alatt változott a rendszer, megnézem a rumblet és megint ugyanaz a problémám mint az utóbbi 1 évben folyamatosan
egyszerűen nem vagyok képes felfogni hogy gondolhatják hogy ez így a jó -
#1663 Mit? Ha a Rumble-el kapcsolatos akkor nem érdekel még -
#1662 ezt nem hiszem el bazdmeg... -
#1661 Ezt nézzétek Itt -
#1660 Ha már pankráció,érdemes figyelemmel kísérni a magyarok szárny próbálgatásait...én ott voltam a fellépésen,szerintem van tehetségük hozzá. ;)
-
#1659 Megnéztem, vissza jöhetne már... -
#1658 Azért ez nem olyan mint egy Oscar gála, hogy hallás után rögtön fordítják monoton hangon :) -
#1657 óó kár :( bár gondolhattam volna, mert nem nagyon esik egy időzónába a két ország :D -
zsotesz #1656 nekem az volt fura, hogy a signature move-okat is magyarul mondtak, pl. Morrison-nál a fájdalom űrhajó vagy valami ilyesminek mondták a starship pain-t. -
#1655 elmegy az, ha eurosporton Sheamus Símáász
Mark Henry meg mark anri