Egyeduralkodóvá válhat az SMS-es parkolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendszám nélkülivel kell parkolni de nem olyan helyre ahol akadályozunk bárkit is és akkor 2 hétig ott állhat. Azért az üvegekre gravírozott rendszámot nem érdemes erõltetni. Az alvázszámot meg kitakarni.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
külföldi rendszámos autóval kell járni és akkor cseszhetik a büntit...
Gratulálok...Én úgyvagyok vele hogy nem örzött parkolásért--> 0 szolgáltatásért azoktuán hogy nállunk van a legtöbb adó üzemanyagra,gépjármûre egész európában,ezért fizessen a franc,és még az arcát is beverem a parkolóórás férgeknek akik azt lesik ki áll meg fizetés nélkül 5 percre és hagyja ott a kocsiját....
Egyszer kaptam kerékbilincset,hívtam az illetékest,fizettem hogy szedje le de elötte jól amennyiretudtam elõregurultam a kocsival szoruljon mint a franc,aztán amikor a paraszt ott szenvedett vele rendesen siettettem,és mondogattam hogy qrvagyorsan szedjele mert ha lekésem a megbeszélésem az biztos feljelentem...
Nagy a munkanélküliség,de féreg munkakörbe akkor sem mennék el semmi pénzért....
Egyszer kaptam kerékbilincset,hívtam az illetékest,fizettem hogy szedje le de elötte jól amennyiretudtam elõregurultam a kocsival szoruljon mint a franc,aztán amikor a paraszt ott szenvedett vele rendesen siettettem,és mondogattam hogy qrvagyorsan szedjele mert ha lekésem a megbeszélésem az biztos feljelentem...
Nagy a munkanélküliség,de féreg munkakörbe akkor sem mennék el semmi pénzért....
Az ingyenélõ rabló rohadék parkolócégeket be kelleni tiltani, mint ahogy a Szlovákok tették. Semmit nem tesznek, csak nyúzzák a népet és szedik a pénzt. Élõsködõ parazita banda az összes...
Tuti nem, és az állam még tuti rátesz "kényelmi" díjat hogy véletlenül se legyen olcsóbb ami egyszerûbb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És a 30 forintos minimálparkolási díj SMS-ben mennyiben kerül?
Vagy az SMS árát átvállalja a parkoló cég?
Vagy az SMS árát átvállalja a parkoló cég?