6
-
BenceYCE #6 Rendszám nélkülivel kell parkolni de nem olyan helyre ahol akadályozunk bárkit is és akkor 2 hétig ott állhat. Azért az üvegekre gravírozott rendszámot nem érdemes erőltetni. Az alvázszámot meg kitakarni. -
Ronny #5 külföldi rendszámos autóval kell járni és akkor cseszhetik a büntit... -
#4 Gratulálok...Én úgyvagyok vele hogy nem örzött parkolásért--> 0 szolgáltatásért azoktuán hogy nállunk van a legtöbb adó üzemanyagra,gépjárműre egész európában,ezért fizessen a franc,és még az arcát is beverem a parkolóórás férgeknek akik azt lesik ki áll meg fizetés nélkül 5 percre és hagyja ott a kocsiját....
Egyszer kaptam kerékbilincset,hívtam az illetékest,fizettem hogy szedje le de elötte jól amennyiretudtam előregurultam a kocsival szoruljon mint a franc,aztán amikor a paraszt ott szenvedett vele rendesen siettettem,és mondogattam hogy qrvagyorsan szedjele mert ha lekésem a megbeszélésem az biztos feljelentem...
Nagy a munkanélküliség,de féreg munkakörbe akkor sem mennék el semmi pénzért....
-
aaaaa #3 Az ingyenélő rabló rohadék parkolócégeket be kelleni tiltani, mint ahogy a Szlovákok tették. Semmit nem tesznek, csak nyúzzák a népet és szedik a pénzt. Élősködő parazita banda az összes... -
#2 Tuti nem, és az állam még tuti rátesz "kényelmi" díjat hogy véletlenül se legyen olcsóbb ami egyszerűbb. -
Theodora #1 És a 30 forintos minimálparkolási díj SMS-ben mennyiben kerül?
Vagy az SMS árát átvállalja a parkoló cég?