Pusztít a tűz a hollywoodi Universal stúdiókban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megbocsáss, de kit érdekel, h. volt e biztosításuk...<#wow3>Ember!!! Elpusztult a kedvenc filmem díszlete...<#szomoru1>
A lepra rohassza le a kezét(üket) annak(oknak) aki(k) felgyújtották...<#duhos2><#action><#falbav>
Volt ezeknek biztositásuk? Amúgy?
"De minek volt meg még mindig egy több mint 20 évvel ezelõtti film díszlete "

??

mi az, hogy minek volt? mert használják a mai napig is. egy sorozat forog azok között a díszletek között és évi 2-3 film is felhasználja. az efféle nagyszabású, fõteres díszleteket nem szokták lebontani, hiszen mindig jól jönnek és a backlotban elférnek. (a ny-i utcarészlet is nagyon régi és minden filmnek jól jön.)
ott a forrás a fejlécben. egy mti-gyakornok fordította,
Ne már, pedig mennyire jó a villámos jelenet a Vissza jövõbe elsõ részében, a díszlettel egyetemben.
De minek volt meg még mindig egy több mint 20 évvel ezelõtti film díszlete - amiért mellesleg kár, én el nem hittem volna hogy díszletben forgatták.
tekintve, hogy egy amerikai studióról szól a hír, nem meglepõ, hogy fordítás <#buck>

Jrex
Szegény Universal.

Benedekco
jáááj Én is a vissza a jövõbe díszletét sajnálom...

Mé há nem?

Hmm. Honnan van ez a cikk? Pont a M. J. Foxos mondat eléggé úgy tûnik, mintha angolból lett volna fordítva, a nyelv szórendjét megtartva. Vagy csak nehezen fogalmaz a cikkíró. 😊
Sanyix
"Megsemmisült a lángokban többek között a Vissza a jövõbe híres tere, benne a toronyórával, amely a fõhõs, Michael J. Fox idõutazásán eszköze volt."

Ez önmagában egy katasztrófa. Kár érte... kiváló díszlet volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ffxi
Sztem vmelyik forgatókönyvíró volt, akivel nem sikerült egyezkedni<#eplus2>

Fákjúal!