12
-
smaszi #12 Már megbocsáss, de kit érdekel, h. volt e biztosításuk...Ember!!! Elpusztult a kedvenc filmem díszlete...
A lepra rohassza le a kezét(üket) annak(oknak) aki(k) felgyújtották... -
tar86 #11 Volt ezeknek biztositásuk? Amúgy? -
winnie #10 "De minek volt meg még mindig egy több mint 20 évvel ezelőtti film díszlete "
??
mi az, hogy minek volt? mert használják a mai napig is. egy sorozat forog azok között a díszletek között és évi 2-3 film is felhasználja. az efféle nagyszabású, főteres díszleteket nem szokták lebontani, hiszen mindig jól jönnek és a backlotban elférnek. (a ny-i utcarészlet is nagyon régi és minden filmnek jól jön.) -
winnie #9 ott a forrás a fejlécben. egy mti-gyakornok fordította, -
Sance231 #8 Ne már, pedig mennyire jó a villámos jelenet a Vissza jövőbe első részében, a díszlettel egyetemben. -
Ford Prefect #7 De minek volt meg még mindig egy több mint 20 évvel ezelőtti film díszlete - amiért mellesleg kár, én el nem hittem volna hogy díszletben forgatták. -
Cat #6 tekintve, hogy egy amerikai studióról szól a hír, nem meglepő, hogy fordítás -
#5 Szegény Universal. -
#4 jáááj Én is a vissza a jövőbe díszletét sajnálom... -
MiZo81 #3 Hmm. Honnan van ez a cikk? Pont a M. J. Foxos mondat eléggé úgy tűnik, mintha angolból lett volna fordítva, a nyelv szórendjét megtartva. Vagy csak nehezen fogalmaz a cikkíró. :) -
#2 "Megsemmisült a lángokban többek között a Vissza a jövőbe híres tere, benne a toronyórával, amely a főhős, Michael J. Fox időutazásán eszköze volt."
Ez önmagában egy katasztrófa. Kár érte... kiváló díszlet volt. -
#1 Sztem vmelyik forgatókönyvíró volt, akivel nem sikerült egyezkedni