Tantra Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hikaru
Melyik szerveren játszol?

Én játszok vele lassan 1 éve. Max elérhetõ lvl 201 én most 139-en vagyok.
Valakinek kérdése van írjon.
Valaki még játszik vele?😄

Ha valakinek kell link,hogy honnan lehet leszedni,én tudok adni,többet is.

Hello

Játszik magyar ezzel a játékkal??Mert én már 2 hete játszok és nem nagyon találkoztam eggyel se...

Viktor99
Atyaúristen!!! Nem csak hogy filing ez ugyanaz szinte... pfff... úgy ahogy van mintha lemásolták volna... 😛
John Cena
tiszta szilkród filing!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Legend Killer
no way.... ez többet, nah mind1, majd szerdán felpeccselem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

herczeg
kb egyet

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Legend Killer
hány gigát peccsel ez fel? 😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

RAZOR27
Nekem egyátalán nemtetszik, 5 perc alatt jobbat találni a neten....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

mama2
hmm...Jól néz ki. Szedem is😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ez mi??
gusztustalan 😄
magus
azt hiszem, hogy dughatok neten erre vmi tucatkinai mmorpg

Legend Killer
yeahh, lekapom majd szerdán 😄, mer holnap táborba megyek 😞, mosmeg faterom foglalja a netet pff. (utálom a táborokat 😄.)

Atti12
nah mostmár megy nekem is ^^

Atti12
kliens?

herczeg
kipróbáltam, nekem elindul...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Atti12
jó kérdés mert a torrent nem indul el :S

Énvagyokazapád
és akkorittmost mit tõccsek le 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

CattiBrie
Megvan!
"A .ph a Fülöp-szigetek internetes legfelsõ szintû tartomány kódja. A végzõdés népszerûsége a telefon angol nyelv|angol írásmódjának köszönhetõ." wiki

[/spam]™

CattiBrie
"de valami hülye nyelven beszélnek .ph melyik országhoz tartozik? philippíni?"

Éppen kérdezni szerettem volna, hogy mi az a pontpéhá. 😊)

[/spam]™

herczeg
eeegen, azt nem vágom miért pont tantra lett a nave...

Hirtelen azt hittem ez vmi XXX játék, vagy csak el kell érni a 18 as szintet😊
philiphines az a Fülöp-szigetek
amúgy egész jónak tûnik így képek alapján, talán adunk neki 1 esélyt

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

herczeg

szóval ez egy egész jó kis mmo. közepes grafika, semmi extra de kellemes, a stílus keleti, de nem a megszokott kínai-iskoláslány-elfes, hanem sokkal inkább a jade empirere hasonlító

a rendszer szokásos mmo, megvannak a megszokott classok (itt tribeok), skillrendszer, és alaptulajdonságok (csak itt nem strenght meg dexterity hanem heart/mental/nerve/stb. chakra van)

a szintlépés eszméletlen gyors, kb 10 perc kell a 10+. szintig

a nagy negatívum (nekem) viszont az hogy nem túl csapatközpontú mmo. plusz a legtöbb játékos tud angolul de nem szereti használni (nemtom honnan játszák de valami hülye nyelven beszélnek .ph melyik országhoz tartozik? philippíni?)

kb nálam ez is nyírta ki a játékot. ha jobb közösség lenne imádnám, de így nem az én esetem. annak viszont akinek bejön ez a keleti stílus és szeret solozni tökéletes.

klienst innen lehet leszedni

és egy amped account ell hozzá