Tantra Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek kérdése van írjon.
Játszik magyar ezzel a játékkal??Mert én már 2 hete játszok és nem nagyon találkoztam eggyel se...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
gusztustalan 😄
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"A .ph a Fülöp-szigetek internetes legfelsõ szintû tartomány kódja. A végzõdés népszerûsége a telefon angol nyelv|angol írásmódjának köszönhetõ." wiki
[/spam]™
Éppen kérdezni szerettem volna, hogy mi az a pontpéhá. 😊)
[/spam]™
philiphines az a Fülöp-szigetek
amúgy egész jónak tûnik így képek alapján, talán adunk neki 1 esélyt
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
szóval ez egy egész jó kis mmo. közepes grafika, semmi extra de kellemes, a stílus keleti, de nem a megszokott kínai-iskoláslány-elfes, hanem sokkal inkább a jade empirere hasonlító
a rendszer szokásos mmo, megvannak a megszokott classok (itt tribeok), skillrendszer, és alaptulajdonságok (csak itt nem strenght meg dexterity hanem heart/mental/nerve/stb. chakra van)
a szintlépés eszméletlen gyors, kb 10 perc kell a 10+. szintig
a nagy negatívum (nekem) viszont az hogy nem túl csapatközpontú mmo. plusz a legtöbb játékos tud angolul de nem szereti használni (nemtom honnan játszák de valami hülye nyelven beszélnek .ph melyik országhoz tartozik? philippíni?)
kb nálam ez is nyírta ki a játékot. ha jobb közösség lenne imádnám, de így nem az én esetem. annak viszont akinek bejön ez a keleti stílus és szeret solozni tökéletes.
klienst innen lehet leszedni
és egy amped account ell hozzá