25
Ingyenes MMORPG
-
#25 Melyik szerveren játszol? -
miklp9 #24 Én játszok vele lassan 1 éve. Max elérhető lvl 201 én most 139-en vagyok.
Valakinek kérdése van írjon. -
Kiado #23 Valaki még játszik vele?:D -
andybaby #22 Ha valakinek kell link,hogy honnan lehet leszedni,én tudok adni,többet is.
-
andybaby #21 Hello
Játszik magyar ezzel a játékkal??Mert én már 2 hete játszok és nem nagyon találkoztam eggyel se... -
#20 Atyaúristen!!! Nem csak hogy filing ez ugyanaz szinte... pfff... úgy ahogy van mintha lemásolták volna... :P -
#19 tiszta szilkród filing! -
#18 no way.... ez többet, nah mind1, majd szerdán felpeccselem. -
#17 kb egyet -
#16 hány gigát peccsel ez fel? :DD -
#15 Nekem egyátalán nemtetszik, 5 perc alatt jobbat találni a neten.... -
#14 hmm...Jól néz ki. Szedem is:D. -
Fbn Lx #13 ez mi??
gusztustalan :D -
#12 azt hiszem, hogy dughatok neten erre vmi tucatkinai mmorpg -
#11 yeahh, lekapom majd szerdán :D, mer holnap táborba megyek :(, mosmeg faterom foglalja a netet pff. (utálom a táborokat :D.) -
#10 nah mostmár megy nekem is ^^ -
#9 kliens? -
#8 kipróbáltam, nekem elindul... -
#7 jó kérdés mert a torrent nem indul el :S -
#6 és akkorittmost mit tőccsek le :D -
#5 Megvan!
"A .ph a Fülöp-szigetek internetes legfelső szintű tartomány kódja. A végződés népszerűsége a telefon angol nyelv|angol írásmódjának köszönhető." wiki -
#4 "de valami hülye nyelven beszélnek .ph melyik országhoz tartozik? philippíni?"
Éppen kérdezni szerettem volna, hogy mi az a pontpéhá. :)) -
#3 eeegen, azt nem vágom miért pont tantra lett a nave... -
FL Zoli #2 Hirtelen azt hittem ez vmi XXX játék, vagy csak el kell érni a 18 as szintet:)
philiphines az a Fülöp-szigetek
amúgy egész jónak tűnik így képek alapján, talán adunk neki 1 esélyt -
szóval ez egy egész jó kis mmo. közepes grafika, semmi extra de kellemes, a stílus keleti, de nem a megszokott kínai-iskoláslány-elfes, hanem sokkal inkább a jade empirere hasonlító
a rendszer szokásos mmo, megvannak a megszokott classok (itt tribeok), skillrendszer, és alaptulajdonságok (csak itt nem strenght meg dexterity hanem heart/mental/nerve/stb. chakra van)
a szintlépés eszméletlen gyors, kb 10 perc kell a 10+. szintig
a nagy negatívum (nekem) viszont az hogy nem túl csapatközpontú mmo. plusz a legtöbb játékos tud angolul de nem szereti használni (nemtom honnan játszák de valami hülye nyelven beszélnek .ph melyik országhoz tartozik? philippíni?)
kb nálam ez is nyírta ki a játékot. ha jobb közösség lenne imádnám, de így nem az én esetem. annak viszont akinek bejön ez a keleti stílus és szeret solozni tökéletes.
klienst innen lehet leszedni
és egy amped account ell hozzá