514
Mez szépségverseny
-
#514 Turkálókba nézz szét,garantáltan kifogsz egy olyat ami méretben is jó,meg tetszik is neked,pár száz forint maximum :) -
ml85ml #513 nem tudtok olyan boltot BP-n ahol használt focimezeket/sportos ruhákat lehet venni? futáshoz kellene, nemtudom turkálokba akad? ha igen milyen áron? -
iviezer #512
Tudom nem mez, de remelem el nezzoek lesztek es talan segiteni is tudok vajon, hol tudnek hozza jutni ilyen melegitokhoz??:)
Nezztem mar ebay, sportsdirect es mindenfele mas fociruhas oldalon de semmi..:/ -
Kagawát már ezért megérte leigazolni, semmit nem csinált tavaly, de a piaci teljesítménye nem elhanyagolható :D Mondjuk tudtam már tavaly nyáron is, hogy ez lesz a legerősebb érv mellette, inkább volt ez az igazolás a klub távol-keleti jelenlétének erősítése, mint a csapaté. -
karajjj #510 -
#509 jaja,ők még követik a hagyományos színeket,nem úgy mint egyesek...:DDDD (Fradi fekete meze borzalmasan szar) -
karajjj #508 a Kaposvárnak is jó az új meze
-
geo91 #507 na jó, annyira nem is ronda ez szürke csíkos mez :D
-
#506 PSG,idegenbelu MU,idegenbeli Fradi nagyon nagyon szépek!! -
karajjj #505
-
karajjj #504
-
karajjj #503
-
karajjj #502 tetszik, hogy ragaszkodnak a hagyományokhoz és ott a bányász címer
-
karajjj #501 mindenki szidja, hogy miért nem zöld-fehér, csak azt nem fogják fel, hogy ez a váltómez -
#500 Ez nagyon mutatós lett:) -
karajjj #499
-
karajjj #498
-
#497 fulham,qpr,norwich,swansea,tottenham elég jóak -
#496 -
#495 de gyönyörű mindkettő! -
karajjj #494 -
#493 Nem találom, pedig az Arsenal topikban írta vki régen. Az volt a lényeg, hogy mikor felépült az Emirates, valamelyik régi legendánk nyilatkozta, hogy 10 évig nem nyerünk semmit a stadionban. Hogy mi alapján, arról fogalmam sincs... -
#492 Hm.
Annyira nem követtem az ágyúsokat akkor, csak úgyemlékszek az vmikor 2000-2003 körül lehetett, akkoriban asszem nem voltak rossz szezonok, de lehet tök hülyeséget beszélek :D -
#491 milyen jóslatok? -
#490 Így kell lennie, mert Fly Emirates az Emirates stadion óta van, amiben egyes jóslatok szerint az első 10 évben nem nyerünk majd semmit. -
#489 jó ezek az under armouros mezek
a MUnak meg szép az a fehér meze -
karajjj #488
-
#487 a O2-vel nyert még FA kupát is az Arsenal,ha jól emlékszem -
#486 Köszi :D -
#485 Számomra inkább a JVC-s, a legtöbb Arsenal drukkernek meg az O2-s, hiszen az Invincibles már azt a mezt viselte. -
#484 szépek nagyon
grat hozzájuk! -
#483 Jaja! (amíg valaki meg nem találja, honnan loptam) -
#482 "Dreamcastos" korszak volt a legszebb nemde? -
#481 az igen
a tieid?:D -
karajjj #480 -
#479 -
Hunor88 #478 Nem vagyok Honvéd szurkoló, nekem mindegy, én csak azt mondtam, hogy jól néz ki :) -
geo91 #477 a piros-fekete oké lenne, de hogy szürke??? -
geo91 #476 vagy idén is edzőmezben kezdjük a szezont míg ki nem kapunk... :D -
karajjj #475 Hazai összefoglaló:
új Vidi mez:
Új Loki mez:
új pécsi mez: