22
Hírkeresők - ki mit használ?
-
Kepek #22 Kinyírná a híroldalakat a Twitter/X
"A jövőben Elon Musk azt szeretné, ha nem vezetnének ki linkek híroldalakra az X-ről." -
Kepek #21 Erre kattintanak a magyarok a legtöbbet a neten
"A magyar olvasókat az interneten leginkább az erotika és az intimitás, a meghökkentő történelmi sztorik, valamint a hazai hírességek párkapcsolatai érdeklik, derül ki a hazai fejlesztésű Filter.hu adatbázisának elemzéséből." -
Kepek #20 Honnan fogyasztják a híreket a magyarok? -
kamionosjoe #19 Na még ilyen topik is van. :O
Amúgy én a hirlista.hu-t szoktam olvasni mostanában. -
Kepek #18 JÖN A FIZETŐS HÍROLVASÁS A FACEBOOKON Bizonyos cikkeket csak előfizetéssel lehet majd olvasni -
Kepek #17 A Google személyre szabott hírfolyama ezentúl gépi tanulással mutat még érdekesebb tartalmakat. -
#16 50 Cent Negrót látott Magyarországon -
#15 tejcsárda nyílt, LOL -
petersz #14 Mindenki mondja, hogy ő milyen unikális módon válogat a hírekből... Mégis elég durván néz ki egy ilyen hírgyűjtőn a top lista. Tele balesetes, véres, illetve szexes cikkekkel. -
dieselG #13 hirkereso.hu szimplán, persze meg kell szűrni mit olvas az ember sajnos. -
blackgamer #12 1.0-s júzereknek való, ami végülis nem gond
én összeválogattam a kedvenc oldalaim rss-ét és rss readert használok
jobban szeretem, naponta egyszer átfutom, és legalább azt találom ami érdekel -
petersz #11 Igen, a Google News jó lenne, de sajnos magyar tartalmakban nem keres.
Kérdezte valaki privátban, hogy mi a feedolvasó.
Az egy program, amivel a különböző lapok, tartalomszolgáltatók híreit, cikkeit egy úgynevezett RSS csatornán keresztül úgy tudod olvasni, hogy nem kell megnyitni külön magát a lapot.
Itt minden fontos infó megvan róla:
http://hu.wikipedia.org/wiki/RSS
Általában a webes hírgyűjtők, hírkeresők is úgy működnek, hogy különböző kategóriákba sorolják a felvett RSS feed-eket, és ezt jelenítik meg a lapon.
-
#10 Mivel a témába vág, arra is egy példaként szolgál, ezért nem reklám. -
#9 http://news.google.com
a lap alján meg még nagyon sok ország google hír kereseőjének a linkje található meg. -
Cat #8 köszönjük a reklámot ;) -
Monoton #7 hirkereso.hu
hirstart.hu -
#6 Index, Origo -
#5 hirkereso.hut, indexet használom... -
#4 hirstart.hu
ha pedig valami specifikus témával kapcsolatban kell, akkor google alerts -
petersz #3 Mármint a Google Reader? Vagy a Google Newst?
A Reader jó, azt én is használom, de a News nem nagyon lokális, vagyis magyar nyelvű tartalmak ott nincsenek. -
#2 én googlet használok :) -
petersz #1 Szerintetek melyik a legjobb hírkereső szolgáltatás Magyarországon? Ki mit használ? Egyáltalán kellenek-e ezek az RSS feedolvasók mellett?
Nemrég találtam egy jót (propeller.hu), ami szerintem kicsit más felfogásban dolgozik a megszokott hírkeresőktől.
Nemrég belinkeletem rá egy blogposztomat, és az lett a legolvasottabb aznap.