Turok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Amugy szerintem nagyon jó játék lett, az ez elõtti részeket is szerettem és ezt is megszerettem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a grafikáról annyit,kikapcs antianalising és szebb a grafika,hihetetlen...
élet a legjobb méreg
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Turok hangulata, története jó lenne, ha nem elnagyolt lenne a kidolgozás. Egyébként meg semmi értelme a kettõt egy lapon említeni.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
A Crysis motorja nagyon jól skálázható, vagyis korrektül optimalizált, hiszen egy gyenge VGA-val, kevés rammal is elmegy low beállítások mellett. Viszont képes csúnyán beszaggatni high beállítások mellett egy komoly gamer gépen.
Bátmilyen VGA, CPU, RAM trióval is rendelkezel be lehet úgy finomhangolni a játékot, hogy az jól fusson.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most egy õsrégi 1600XT-vel nyomom medium-high beállításokkal.
Igaz graf nem egy 2008-as de kit érdekel ha jó a játék,engem nem.
A hangulata nagyon jó lett.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Régi Turok élmény volt. Ez nem. És tényleg kegyetlen buta az AI
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Mivel én nem nagyon szeretek új játékokat próbálgatni, meg a gépem gyengesége miatt nem is tudnám élvezni, ezért valószínû hogy nem is fogom kipróbálni.
te skizo. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?