33
-
Micheal Helena #33 Honan lehet leszedni mert én nem tudom leszedni XD -
Majesty #32 Nekem az a bajom hogy multit szeretnék játszani de állandoan csak keresi a szervereket.Mi lehet a baj? -
dani0125 #31 Sok noob fa*zkalap itt rítok hogy nem megy szaggat stb lol, ti amugy mien gamet bírnátok csinálni ha már a gépetek is szar. Na most 17Gb ma már nem számít "elvetemülten nagynak" lásd Age of Conan a maga 30 gb jával. Akkor fikázz egy játékot ha ennél jobbat csinálsz ami ebben az évezredben nem fog megtörténni.
Amugy szerintem nagyon jó játék lett, az ez előtti részeket is szerettem és ezt is megszerettem.
-
#30 Tudja valaki hogy lehet Multiplayer-en cheat kódot hasznáni? -
#29 Hát ez egy szarjáték. Ráadásul állandóan fagy és a fél HDD-met elfoglalja. fos. -
#28 hát nemvót rossz,föleg a dinóvágás tetszett...
a grafikáról annyit,kikapcs antianalising és szebb a grafika,hihetetlen... -
#27 Hát nem tudom... anno VGA kártyához kaptam a Turokot, szó szerint bevágtam a kukába 1 napi szenvedés után. Nem volt szép, viszont cserébe vontatott volt. -
szurka #26 nekem bejött ez a rész, szerintem az első 2 rész sokkal monotonabb volt, mint ez, bár való igaz azok grafja akkoriban csodának számított, hát ez közel sem az, de azért nem volt rossz:) -
#25 És hogy jól optimalizált-e? Hát, én játszottam sok játékkal 9600 proval, ami sokkal jobban nézett ki azon, és még játékot is jobban élveztem. Nekem az volt optimalizált. -
#24 Próbáltátok már egyáltalán gyengébb gépen a Crysis-t? Elindul 9600 proval is igen, de meg is lehet nézni, hogy milyen sebességben és hogyan néz ki. Jól optimalizált de 8600 -os alatti kártyával semmi értelme. Mert amitől szép is lesz a játék, nem csak feleslegesen részletes, azok az effektek csak azokon futnak úgy ahogy kell. Jól optimalizált a legtöbb játékhoz képest, mert ehhez a Turokhoz képest tényleg messze az és szebb is. Nekem viszont van aminek a grafikája sokkal jobban tetszik, és legalább a játék is élvezhető. Például a CoD 4, hiába közel sem olyan részletes meg sok az objektum. Mondjuk nyilván az is segít hogy jobban tetszen, hogy háborús FPS kedvelő vagyok, és eleve a játék magával ragad, míg Crysisból én inkább azon gondolkoztam szinte minden percben, hogy kilépjek-e. -
#23 Ez pontosan így van. Ugyanazon a konfigon a Crysis nekem jobban fut, mint a Turok.
A Turok hangulata, története jó lenne, ha nem elnagyolt lenne a kidolgozás. Egyébként meg semmi értelme a kettőt egy lapon említeni. -
#22 Te sem gondolod komolyan, hogy a Crysis nincs jól optimalizálva.
A Crysis motorja nagyon jól skálázható, vagyis korrektül optimalizált, hiszen egy gyenge VGA-val, kevés rammal is elmegy low beállítások mellett. Viszont képes csúnyán beszaggatni high beállítások mellett egy komoly gamer gépen.
Bátmilyen VGA, CPU, RAM trióval is rendelkezel be lehet úgy finomhangolni a játékot, hogy az jól fusson. -
Ari18 #21 Crysis jobban optimalizálva? ezt te sem gondoltad komolyan.
Most egy ősrégi 1600XT-vel nyomom medium-high beállításokkal.
Igaz graf nem egy 2008-as de kit érdekel ha jó a játék,engem nem.
A hangulata nagyon jó lett. -
neoG #20 "lovaglás" (vagy dinoszaurulás) asszem a Turok kettőben volt csak! -
#19 "krájszisz" legalább nem 16Gb. Valamivel jobban is van optimalizálva, jobban is néz ki mint ez.
Régi Turok élmény volt. Ez nem. És tényleg kegyetlen buta az AI -
#18 Valami nekem remlik kb. tiz evvel ezelottrol. Ez nem annak a folytatasa amiben okor hatan lehetett lovagolni (vagy stilszeruen csak okorkodni)? -
Csabulator #17 A videó vége az olyan Rambo-s volt :) Amúgy számomra nem jön be igazán. Valahogy az a 17 GB visszariaszt. Nem mintha nem lenne hely, inkább az hogy megizzasztaná a gépemet. Szerintem nem rossz a grafikája, számomra bejövős. De hogy az kidolgozás és megvilágítás annál a dínónál aki a faszit ki akarja nyírni (kép)... Hát az maga a borzalom!!! Erre nincs más szó, csak hogy SZAR. Bár ez csak egy kép, a többi azért úgy egész pofás. Bár ez az eltúlzott mindenféle csilivili is az agyamra megy. Minden csillog! Viszont határozottan tetszik az, hogy kell nyomogatni egy bizonyos billentyűkombinációt, hogy azokat a dínókat kicsináljuk, akik éppen karakterünkre tehénkedtek és meg akarnak kóstolni. Ez egy új élmény, remélhetőleg jó és változatos mozdulatokkal lehet ártalmatlanítani a fenevadakat.
Mivel én nem nagyon szeretek új játékokat próbálgatni, meg a gépem gyengesége miatt nem is tudnám élvezni, ezért valószínű hogy nem is fogom kipróbálni. -
xmodule #16 LoL. szerintem vicces volt.én nevettem rajta:D
-
te skizo. :D -
#14 óriási poén -
#13 én nem turom az orrom -
#12 imadtam a turokot anno, ez a jatek meg elegge bejott.. nem lett valami hubazz de azert jo volt -
Code92 #11 kell alá gép, de maga a játék egy nagy szar, mind hangulatilag mind játékélményileg , a fű pedig doom 2 es módszerrel van megoldva, hányinger -.- -
#10 Kell itt nektek krájzisz hogy aztán csak szidjátok azt ami nem a felső határhoz tartja magát grafikailag... -
#9 Nekem tetszett a játék, ki nem szarja le a grafját, hangulata jó volt. -
hpteso #8 de bena grafikaja van -
#7 Nekem is vannak perverzióim :-D -
#6 Én nagyon bírtam a Turokot régen, sztem jó volt. -
#5 Tényleg nagyon gyenge a játék :( Bár u3 enginere van rosszabb is sztem, Hour of Victory... Jó cikk. Nem szabad ilyen játékot támogatni, mert akkor sokkal több ilyet fogunk kapni. -
Jeppe #4 'Ennél egy kosár lepkének is több intelligenciája van.' :D -
#3 -
#2 Nem meglepő cik... a Turok régen is gáz volt, most is az. -
#1 17 Giga szabad hely. :D
A dobozán meg rajt van h. "A HDD gyártók támogatásával"...