Uralkodói temető lehetett Stonehenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, hogy az objektumok belseje is ember által épített-e vagy természetes domb, mindenesetre a vezetõ egyiptomi régész, Zahi Hawass helyettese is megállapította, hogy valóban piramisokról van szó Boszniában; egyiptomiak is részt vettek az ásatásokban. De mindkét lehetõség esetén az építkezés nagyságrendekkel nagyobb mértékû volt, mint a nyugat-európai kõkörök esetén, és talán régebbi is.
Adott egy piramis alakú hegy, amelynek oldalába az emberek építkeznek. Attól a hegy még nem lesz piramis.

Kara kánként folytatom tanításom.

Na, mesélj!

Kara kánként folytatom tanításom.

A Stonehenge semmi a boszniai piramisokhoz képest.
rigidus
Ez nem ismetles hanem ujabb fejlemeny.

Tinman
Vasárnap este 9-kor NGC-n lesz egy korrekt beszámoló az ügyrõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Muszáj minden cikket félévente megismételni?
Már aki... bezzeg aki tudja, hogy az élilyenek hagyták itt, hogy eltaláljanak legközelebb is a harmadik bolygóra, annak nincs álmatlansága </irónia off>
Szegény õsõk épitetek egy tök egyértelmû mûemléket az útokornak csak elfeljeteték ráirní minek az emlékére😄
Lehet hogy õk egy percet gondolkodtak rajta mit is csináljanak egymásra hánytak pár követ azt a mai emebr meg 100éve nem tudd aludni hogy mi is lehet az😛)

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Sokféle feltevést hallottunk már errõl a helyrõl, de eddig nekem ez tûnik a legreálisabbnak mindközül. Egyetértek így a dolgokkal 😊

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !