17
  • kalmarattila
    #17
    Couchsurfing - kanapészörf (@RTL Klub / Fél Kettő) - magyarul
    http://www.youtube.com/watch?v=sHYxAkB2Pjo

    Ha valaki Szerbiába akar jönni, megtalál: http://www.couchsurfing.org/people/kalmarattila/
  • Zoleeca
    #16
    Egy link feltette volna a pontot az i-re...
  • NessieGraf
    #15
    Ez a világ királysága! Ennek Magyarországon egyébként voltak elődei: A nyári néprajzkutatás (70-es évek). Útiköltségnyinél nem sokkal fizettek többet.

    Hónunk alá vettünk néhány üveg pálinkát és irány a célterület. Helyieket bárhol megkínáltuk beszélgetés közben, volt szállás meg minden. De ez így világszerte csúcs.
  • aDannyBoy
    #14
    moron
  • endale
    #13
    Hohóóó! Itt az alkalom!
    Szervezek egy utazási irodák jogait védő gittegyletet (a lá ASVA) és jól leperelem a gatyájukat is.
    Mit képzelnek ezek, hogy valami ingyen van. Lefogadom, hogy idegenforgalmi adót sem fizetnek. Azonnal tilcsák be!
  • rgerg
    #12
    -c
  • Tetsuo
    #11
    En sem nagyon..
  • Sanyix
    #10
    Hát ezt se nekem találták ki, mert senkiben sem bízom :) evvan.
  • rgerg
    #9
    Ja.. és a nevem Roboz Gergő ha kedvet kaptál volna
  • rgerg
    #8
    Februárban voltam Norvégiában a couchsurfinggel
    Életem egyik legmeghatározóbb élménye.Nem tudom hányan mondhatják el magukról de szerintem én vagyok az egyetlen eddig a történelemben aki hóembert épített az északi fény alatt Magyar létére egy Indiaival és egy Brazillal Norvégiában miközben egy Norvég fotózta.
    Ha bárki Londonba készülne akkor szívesen látom feltéve hogy nem bánja ha a földön kell aludnia és hogy alkalmazkodnia kell a munkarendemhez.
    Az egyik couchsurf-ös bemutatkozó lapon olvastam hogy ez a legjobb dolog a net feltalálása óta és tiszta szívemből osztom a véleményt.
    Az egyik legjobb barátom Mo-n nyomja és voltak már vendégei még Indiából is.
    "a bizalom láncca"
  • Natsuto
    #7
    Nahát, egy-két héttel ezelőtt pont ilyesmit csináltam én is, csak akkor még nem tudtam erről az oldalról.

    Ugyanis nekem egy Japánban megismert barátom kérdezte, hogy van-e valami jó fürdőhely Mo-n mert hogy van egy barátja, aki Európában körutazik, és akkor beugrana ide is. Aztán az egészből egy nagyon jó kis hétvége kerekedett, összejöttünk magyar barátokkal, jött a barátom barátja, együtt négyen-öten elmentünk várost nézni, beültünk pár jó helyre, és utána az illető azzal távozott, hogy ide mindenképp mégegyszer jönni fog, mert nagyon tetszik neki Magyarország.

    Ha ez a site ezt az élményt intézményesíteni tudja, akkor bizony hatalmas találmány .
  • Snomag
    #6
    nagy igazsag :)

    engem mar szallasolt el egy srac egyszer angliaban egy ejszakara (couchsurfingen keresztul), mert nem akartam mar keso este utazgatni es nayon pozitiv volt az egesz, elsore persze furcsanak tunhet, de nem csak azok a szemet emberek vannak a foldon mint akikrol az ujsagokban olvashatunk
  • Cat #5
    "Aki úgy érzi, hogy bizalmatlan vagy antiszociális, az inkább felejtse el ezt a lehetőséget."

    Nem úgy gondolkozol, mint egy 20 éves fiatal. Pl. a fiatalok körutazására találták ki az interrailt is, amivel néhány tizezer forintért egy hónapon át egész Európát bejárhatod vonattal. Reggel felszállsz valamire, mész tovább, majd minden vonat ingyen van. Próbáld ki egyszer, érdemes, olyan dolgokat ismerhetsz meg, amit hagyományos módon esélyed sincs.
  • BandiG
    #4
    Hat nemtom, en azert nem mernek ilyet csinalni. Egyik oldal se biztonsagos. Ha latogato vagy, akkor a hutoben kothetsz ki, ha befogado, akkor meg lenyulhatjak mindenedet siman ameg nem nezel oda. Vagy mi van ha valaki veltlenul valami nagyobb kart okoz? Szerintem ez az egesz felelotlenseg.
  • kernerster
    #3
    Kb. 20 évig gondolkodnom kéne hogy egy ilyet kitaláljak, és akkor is elvetném, mert nem hinnék benne hogy sikeres lehet. De ez így hatalmas ötlet, és ilyenkor derül ki, hogy rendes normális emberek is vannak a világon. (persze erre példaként ott van még a wiki is)
    Most egy kicsit job a kedvem