Multiplayeres játék szervezö
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és télleg a 4# be ugy ir a sacrificerol h ö ismeri régi de el lehet vele szorakozni 😄DD ahhoz képest nem olyan rég topikott nyitott
...
Ott bukott le, hogy a Darkfire kérdezett a Sacrifice-rõl, miközben douli masternek nemrég nyílt egy olyan topikja!
Mellesleg ugyanaz az IP jük is.
Mellesleg ugyanaz az IP jük is.
Tényleg alreg 😊)))
Mindkettõ vízöntõ és mindkettõ 14-18 között 😄
Dabasi lakosm, de Pesten kollégista. <#wilting>#wilting>
Mindkettõ vízöntõ és mindkettõ 14-18 között 😄
Dabasi lakosm, de Pesten kollégista. <#wilting>#wilting>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
ohh bár a régi Warcraft nem olya jó mint az ujj de azért ellehet vele szorakozni.
Gondolom<#buck>#buck>
Gondolom<#buck>#buck>
Majd szívesen tolnám W3-at.
Még nem, mert még nem vittem végig. 😊
Még nem, mert még nem vittem végig. 😊
Hello figyelj én nem tudok segitei ez a topik azért van hogy másoktól megkérdezhesd és segitsenek !<#integet2>#integet2>
nemhiszem h sok olyan ember van aki oldalnak hiv egy topikot ... ha két ilyen ember összetalálkozik az érdkes pláne ha nagyon tetszik neki az az "oldal".
alrekk
alrekk
...
szeretnék a GTA4-el multyzni, PC-n, magyarokkal, segítesz ? 😊
Hé anyátokat mit képzeltek méghogy én meg ööö :@<#wow2>#wow2><#gunyos1>#gunyos1><#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer><#levele>#levele><#wilting>#wilting>
alreg ? 😄
Humm fura oldal de tetszik !<#hawaii>#hawaii>
HA már itt vagyok megkérdeznélek titeket hogy ismeritek e a Sacrifice nevü játékot ?
Mivel már beleuntam hogy angolul kell beszélnem szeretnék én is magyarul beszlni !<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#worship>#worship><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3>
HA már itt vagyok megkérdeznélek titeket hogy ismeritek e a Sacrifice nevü játékot ?
Mivel már beleuntam hogy angolul kell beszélnem szeretnék én is magyarul beszlni !<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#worship>#worship><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3>
Ha szeretnél másokkal játszani csak irj ide és ha szeretnének veled online-n játszani megbszélhetitek !
Sok Szerencsét !<#nevetes1>#nevetes1>
Sok Szerencsét !<#nevetes1>#nevetes1>