27
Van millió-egy multis topik.
-
#27 Namost vagy egy IPről fórumoztok ketten (nem hiszem), vagy alreg (ami tilos). Szerinted? -
#26 ja ott jöttem rá én is. -
#25 és télleg a 4# be ugy ir a sacrificerol h ö ismeri régi de el lehet vele szorakozni :DDD ahhoz képest nem olyan rég topikott nyitott -
#24 Ott bukott le, hogy a Darkfire kérdezett a Sacrifice-ről, miközben douli masternek nemrég nyílt egy olyan topikja!
Mellesleg ugyanaz az IP jük is. -
#23 Tényleg alreg :))))
Mindkettő vízöntő és mindkettő 14-18 között :D
Dabasi lakosm, de Pesten kollégista. -
#22 Mi az az Alreg ???????????????????????????????????????? -
#21 A legeygszerübb ha beszúrtok képet a játékról és ugy majd köyeb essz feismeri ! -
#20 Ne ettes ez tényleg alreg :D -
#19 ohh bár a régi Warcraft nem olya jó mint az ujj de azért ellehet vele szorakozni.
Gondolom -
Daza500 #18 Majd szívesen tolnám W3-at.
Még nem, mert még nem vittem végig. :) -
#17 Hummm én annak hivom de hogy ö annak hivja e az engem nem érdekel . -
#16 Hello figyelj én nem tudok segitei ez a topik azért van hogy másoktól megkérdezhesd és segitsenek ! -
#15 nemhiszem h sok olyan ember van aki oldalnak hiv egy topikot ... ha két ilyen ember összetalálkozik az érdkes pláne ha nagyon tetszik neki az az "oldal".
alrekk -
Szabi1991 #14 szeretnék a GTA4-el multyzni, PC-n, magyarokkal, segítesz ? :) -
#13 Amugy a deathnote a király ! jó választás -
#12 Hé anyátokat mit képzeltek méghogy én meg ööö :@ -
#11 miröl va szó ? mi az a skizo_? -
#10 -
#9 Ja a két alreg ügyesen elbeszélget egymással, grat! -
#8 enyhén skizo, nemgáz. -
#7 Alreg az mi ? -
Coco #6 alreg ? :D -
#5 Igen Douli ! -
#4 Humm én ismerem azt a játékot elég régi de talán még lehet vele szorakozni ! -
#3 Humm fura oldal de tetszik !
HA már itt vagyok megkérdeznélek titeket hogy ismeritek e a Sacrifice nevü játékot ?
Mivel már beleuntam hogy angolul kell beszélnem szeretnék én is magyarul beszlni ! -
#2 Ha szeretnél másokkal játszani csak irj ide és ha szeretnének veled online-n játszani megbszélhetitek !
Sok Szerencsét ! -
#1 Üdvözlet mindenkinek ez az oldalt azért nyitottam ha vaaki szeretne valamien játékal multiplayeren nem külföldiekkel hanem magyarokkal játszani itt megszervezheti és kérheti a többi játékost hogy játszanok azon a bizonyosw játékon .