4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
Gamecube86 #251 Hát akkor majd egyszer :) -
#250 nem beszélni magyar jól. :D -
#249 kedv az lenne, de mivel a "klán" nem éppen aktív, ezért egyelőre felesleges teljesen. -
Gamecube86 #248 Jajj el is felejtettem, d1rtdiver lenne kedvetek egy war-hoz majd a Black Legion ellen? szerintem tőlünk mindenki benne lenne. -
Gamecube86 #247 Ákos... mondtuk neked a honlapon is hogy ez egy hiba a matrix-ban...
Az amerikai verzióban is sokaknak csinálja ezt de nincs rá megoldás...
Amit javasolni tudtak, registry és fájl rendszer ellenörzés vírus írtók kikapcsolása. -
#246 Reinkarnálódj. -
#245 csinálj egy új accountot.
a hibaüzi azt mondja egyébként, hogy a te accoddal máshol be vagy jelentkezve, ezért a kliens be fog záródni. -
#244 mivel alapvetően az ő szerverükön játszik mindenki, ezért lan-on nem lehet tolni, legalábbis az alapverzióval tuti, hogy nem.
szervert sem tudsz csinálni, szobát tudsz, ahova bárki bemehet (kivéve, ha jelszóval véded le). -
Szabis #243 Csá all nekem az Eu-s verzoi downloaderénél ezt irja ki mindig ammikor elkezdeném "Failed to extract updater" mit kéne tenem hogy müködjön?
-
fahrenheit04 #242 Valaki tudna segíteni???
-
#241 birsz magad nyitni szervert en ugy szoktam es aztan megy a dolog,lebirod zarni nevet adsz.Mint moderator -
gernya #240 Lehet saját szervert indítani? vagy lan-on játszani a haverokkal? -
#239 nowaco hekk használjátok egészséggel -
Lackokoma #238 Helló! Nagyon jó játék de tényleg sok a hacker sajna de ez nem veszi el azért a kedvemet a játéktól:D:D CA magyar fórum, tudnivalókat, magyar klánokat...stb megtaláltok itt -->
http://combatants.wps4.info/ nézzetek be!! -
#237 volt most... -
#236 elég hamar nyertünk, amikor nekem ilyen volt :D -
savior #235 akkor nekem szerencsem van, mert csak olyan hacket lattam eddig, amivel mindenkit lelott egy helyben allva. mondjuk ebbol se sokat, talan napi 1 jatekban latok ilyet, pedig sokat vagyok online -
#234 azok a siptárok meg a törökök,portugálok
Mi is is este találkoztunk pár marhával ők akartak klán háborúzni. de mikor látuk a becsületüket akkor elhúztunk.Én szerb klánba vagyok ahol látom kihogy jáccik és pl. engem is az miatt vettek be mert nem csalok pedig vannak szerbek akik jaccottak velünk 1napot és utána nem kellettek.
Wallhack meg miegymás ment speedhack.a Nevem a game be siman Nandor. -
#233 ja, és egyébként két hete küldtem nekik hack reportot, és még mindig in progress, úgyh felesleges vele foglalkozni. -
#232 egyre több hacker van. találkoztam már az ugrálóssal, a godmode-ban fejbekéselőssel, instant headshot-osztóval, végtelen gránátossal, l96-al sorozatot lövővel. van minden.
viszont azt nagyon tudom utálni, amikor a kis 12 éves forma gyerek még egy fraget sem lőtt, de már meghalt 12x és nyomja a chatbe, h "hacker", "hakker", meg pofázik valami balkáni nyelven :D -
#231 A hack azoknak a butaknak lett megcsinalva akik lustak hogy megtanuljonak jaccani,pl. en tanaltam csak sose talalok ra idot kiprobalni mert sok idobe telik beszurni cuccot -
#230 devan,en is tudok par helyen latni a falon keresztul.Az egyik ottvan annal a vezeteknel ahova felmaszol a letran es a sarokba berakod a fejed,allitolag ha nem javitottak akkor at is birsz menni rajta -
#229 Én találkoztam már hackerrel, az egész pályát kinyírta egy gránáttal. A dobozos cucc meg pump jack mapon szokott lenni nekem, nem lehet vele mit kezdeni. -
savior #228 warheadon en is kerultem mar olyan helyre, ahonnan a falakon es a padlon keresztullehetett latni. szerintem ez bug lesz, nem hack. valami olyasmi a dolog, hogy egy helyen az ember beleesik a talajba, es igy nem latszik, viszont o lat onnan csomo mindent.
death palyan hol lattal ilyet? mert a folyoso alja racsos, igy a lent levok feltudnak loni.
amivel meg talalkoztam: dobozon vagy konteneren ugralva meghaltam. nem estem le vagy ilyesmi, egyszeruen csak osszeesett a karakterem.
amugy hack tuti hogy van a jatekhoz, csak nem biztos hogy minden az -
amatun #227 Winnt nem raktam ujra ,tüzfalam szerintem nincs csak avg 8.0 van .. -
#226 Tik eszrevettetek hackerokat a jatek kozben pl. a Death XXXX palyaban alulrol jon a golyo es kinyir akarmit csinalsz.
A warheadben ugyanez a problema ott a falon keresztul aki lovoldozik az all egy helyben nagy geppuskaval es lovoldozik egy kockara.Meg akkor van a speed hack cucc mikor birsz vegtelenul gyorsan szaladni,meg warp sebbesegel jobbra balra menni.Meg amit ma is lattam extrem magas ugras. -
#225 Nincs tűzfalad? Pl. ZoneAlarm, mert az automatikusan blokkolja és engedélyezni kell neki a netet. -
#224 Próbáltad már úgy, hogy kekcsét pörgetsz a fejed fölött? -
#223 winnt probaltad ujra rakni? -
amatun #222 GeForce 440mx aszem 2*512 meg 1*256 ram procim meg valami amd de elvileg meg felel a gép igénynek tudom elég szar de beszerzés allat vannak az uj cucok .. -
#221 mien geped van? -
amatun #220 De nem jön be utánna ablak (azért nem elször játszok mmo-val) és elvileg elkéne h birja a játékot ujra tenni is probálta de azzel se változott a helyzet:S .... -
#219 háj all.
2 hete játszom vele, majd igyekszem itt is aktív lenni. aki késztetést érez, hogy csatlakozzon hozzánk, keressen ránk. aki nem jut be, az nem felelt meg a join-nál szereplő lista valamelyik (vagy több) pontjának. igyekszem egy olyan csapatot összehozni, ami magyar bázisú, és ütőképes lehet clanwarokban. -
#218 hat version checking utan bejon egy ablak es start game-re katintasz ennyi utana indul a game meglehet gyenge a geped vagy probald ujra rakni -
amatun #217 Hello
Nekem 1 olyan Problémám van h letöltötem feltetem reggeltem meg minden ..
és mikor inditom a játékot bejön 1 az ablak és nem csinál semmit csak azt irja h Version Checking és nem csinál semmit :( Mi lehet a probléma valaki tapasztalt már ilyet? -
#216 Ja és 2új módot hozzott:Spy Hunt és a Capture the Flag -
#215 Meg erkezzett a Patch uj palyakat,fegyvereket hozzott.:D -
Gamecube86 #214 Heló!
Az én ingame nevem ugyanaz mint a honlapon!
Köszi hogy regeltél! Ha majd lessz szabad időd akkor várom az ötleteket az erre a célra létrehozott fórumban. -
#213 regeltem, én wok a 2. :)
amugy game-ba newem: TonyRHUN -
Gamecube86 #212 Indítottam egy honlapot a magyar játékosok számára.
Így talán könnyebben egymásra találunk a játékon bellül is.
A honlapot a következo címen érhetitek el: http://combatants.wps4.info/news.php
Kérlek titeket hogy a regisztráció után írjátok meg a fórumban az ötleteiteket a honlappal kapcsolatban.
Üdv: Yuki