8
-
mahalo #8 vodafone = DO NOT WANT
Nagyjából bármi más jobb náluk, így tájékozódj.
Mobilnetre meg csak azokat tudom adattúllépés után a sebességet korlátozzák be, nem pedig túlszámláznak -
#7 remélem mostmár megváltozott a vodafone hozzállása mobilinternet terén, mert én most szeretnék belevágni, de pukigabee 2 évvel ezelőtti hozzászólása még nagyobb óvatosságra intett :) -
Wattin #6 Kíváncsi lennék így ennyi idő leteltével hogyan értékelnék a Magyarországi mobilinternet elterjedését. Olvastam nemrég hogy 1 millió mobilinternet előfizető van ma Mo-n. Nem semmi... -
#5 Kufoldrol nekem csak a Skype johet szoba. laptop van nalam, ingyenes hotspot meg egymillio van, (foleg nyugaton), esetleg ha nincs, beulok egy Mcdonald's-ba es egy hamburger mellett dumalhatok akarkivel. -
pukigabee #4 Szasztok!
lehet,hogy nem jó helyen firkálok,de mindenkit szeretnénk figyelmeztetni,mennyire korrekt cég a VODAFONE!!!
mi ciprusról nem tudunk hazatelefonálni(egyébként vodafonnal senki)mert a magyar,és a ciprusi fél között nincs megállapodás(ezt itt mondták a vodafonnál)csak a magyar ügyfélszolgálaton elfelejtették mondani. De azért biztos ami biztos alapon levontak olyan pénzeket a kártyánkról,amit nem is telefonáltunk el.Mert úgy nehéz pénztkölteni a kártyáról,hogy telefonálni sem lehet.Amikor jeleztük az ügyfélszolgálaton,azt mondták majd kivizsgálják.Semmi nem történt,azt leszámítva,hogy kaptunk egy sms-t,hogy ha még mindíg panaszunk van,hívjuk az ügyfélszolgálatot... De hogyan TE PARASZT! hÁT NEM ÉRTED,HOGY NEM TUDUNK TELEFONÁLNI? HOL A 12000-Ft om a kártyáról?Kicsit sok 10 sms-ért!!!! Alig várom,hogy otthon legyek,biztos beborítok valakit a pultnál!!! Paraszt,lehúzós cég!!!! -
Cat #3 Tripax mondata a cikk utolsó előtti mondatára vonatkozott. -
Madáár #2 Nem hinném, hogy reklámcéllal készült a cikk, és szerintem érdekes hallani erről a témáról egy olyan embert aki igencsak benne van a dolgokban. Habár egy fedett reklám is lehetne, dehát már mindenhol reklámba botlik az ember, nemhinném, hogy ez okból készült a cikk. :S -
Tripax #1 Kérem valaki segítsen megmenteni a világot a személyreszabott reklámoktól.