8
-
Quantumleap #8 Várni én is sokmindent szoktam. :D -
daydream #7 A képek közül kimaradt az, ahol D. P. bemutat a lesifotósoknak. :D -
daydream #6 Én úgy tudom, az első, de főleg a második évadtól már kevesebben nézték, de lehet,hogy rosszul informált vagyok. Lehet, hogy a negyediket még kevesebben fogják, de szvsz nem ettől a dologtól. Egy idő után lecseng minden sorozat, kevés, amelyik tartani tudja a nézettséget. Ami biztos, hogy a Fox nézettségnövekedést vár. -
Quantumleap #5 A harmadiknak azért elég szép volt a nézettsége. Attól a dologtól nőni biztos nem fog, inkább fordítva. -
daydream #4 Szvsz is az első két évad volt a legszínvonalasabb, pedig a másodikat sokan szidták.
Nos aki visszatér, ahogy írják, ő valóban fontos szereplő. Érdekesnek találom én is, hogy 1 évadból kimarad, most pedig újra belefonódik a történetbe. Szerintem ettől jobban fel fog pörögni az évad, a gyengusz harmadik után.
A harmadik évados szereplők közül többtől is búcsút kell majd vennünk? Na ez az, amit egyáltalán nem bánok. Panama és a Sona sem fog hiányozni nekem.
Olvastam több spoilert is már az évadról, azt hiszem, nekem be fog jönni. Tűkön ülve várom. -
Quantumleap #3 A 3.évad végén Michael elindult, hogy a maga módján bosszút álljon. Ennek így lehetett volna egy tökéletes egyenes folytatása. Az évad első fele szólt volna a bosszúról, a második felétől pedig mondjuk bejött volna egy új csavar. De ehelyett mélyre süllyednek evvel a dologgal, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol vagyunk már az első két évad színvonalától? Szerintem majd megnézem az első két epizódot, hogy milyen erőltetett magyarázatot eszelnek ki, de még meggondolom, nehogy megbánja a monitor vagy a tévé képernyője.Sara-t visszahozzák, mert nehogymár Michael szerelem nélkül maradjon, és új brigádot szerveznek a szereplőkből, akiknek feladatuk lesz bejutni egy börtönbe. -
conserw #2 érdekes megoldás, hogy egy szereplő, aki elvileg fontos - mert ebben a sorozatban majdnem mindenki az - egy évad erejéig kiíródik a sorozatból, majd a rendezők visszahozzák, mintha el sem tünt volna. Már egy epizódban is rengeteg esemény történik, nemhogy egy évadban. Egy szál kiszakad a történetből majd újra belefonódik...
olyasmi ez a Dallasban amikor valamelyik főszereplő meghalt, de vesztettek a színvonalból és a rendezők "feltámasztották".
Nem akarom összehasonlítani a kettőt, nem is lehet: a Dallast nem láttam (az utóhangok szerint szerencsémre), a Szökés-t viszont élvezem és megnézem, amikor csak lehet, bár nem szoktam olyan gyakran tv-t nézni.
-
"míg egyesek élete meglehet, hogy ronda véget fog érni."
Hagyjuk már! Volt már valaki akinek tényleg ronda véget szántak, most meg... Komolytalan!