Prison Break 4. évad: az első képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várni én is sokmindent szoktam. 😄
A képek közül kimaradt az, ahol D. P. bemutat a lesifotósoknak. 😄
Én úgy tudom, az elsõ, de fõleg a második évadtól már kevesebben nézték, de lehet,hogy rosszul informált vagyok. Lehet, hogy a negyediket még kevesebben fogják, de szvsz nem ettõl a dologtól. Egy idõ után lecseng minden sorozat, kevés, amelyik tartani tudja a nézettséget. Ami biztos, hogy a Fox nézettségnövekedést vár.
A harmadiknak azért elég szép volt a nézettsége. Attól a dologtól nõni biztos nem fog, inkább fordítva.
Szvsz is az elsõ két évad volt a legszínvonalasabb, pedig a másodikat sokan szidták.
Nos aki visszatér, ahogy írják, õ valóban fontos szereplõ. Érdekesnek találom én is, hogy 1 évadból kimarad, most pedig újra belefonódik a történetbe. Szerintem ettõl jobban fel fog pörögni az évad, a gyengusz harmadik után.
A harmadik évados szereplõk közül többtõl is búcsút kell majd vennünk? Na ez az, amit egyáltalán nem bánok. Panama és a Sona sem fog hiányozni nekem.
Olvastam több spoilert is már az évadról, azt hiszem, nekem be fog jönni. Tûkön ülve várom.
Nos aki visszatér, ahogy írják, õ valóban fontos szereplõ. Érdekesnek találom én is, hogy 1 évadból kimarad, most pedig újra belefonódik a történetbe. Szerintem ettõl jobban fel fog pörögni az évad, a gyengusz harmadik után.
A harmadik évados szereplõk közül többtõl is búcsút kell majd vennünk? Na ez az, amit egyáltalán nem bánok. Panama és a Sona sem fog hiányozni nekem.
Olvastam több spoilert is már az évadról, azt hiszem, nekem be fog jönni. Tûkön ülve várom.
A 3.évad végén Michael elindult, hogy a maga módján bosszút álljon. Ennek így lehetett volna egy tökéletes egyenes folytatása. Az évad elsõ fele szólt volna a bosszúról, a második felétõl pedig mondjuk bejött volna egy új csavar. De ehelyett mélyre süllyednek evvel a dologgal, hogy Hol vagyunk már az elsõ két évad színvonalától? Szerintem majd megnézem az elsõ két epizódot, hogy milyen erõltetett magyarázatot eszelnek ki, de még meggondolom, nehogy megbánja a monitor vagy a tévé képernyõje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sara-t visszahozzák, mert nehogymár Michael szerelem nélkül maradjon, és új brigádot szerveznek a szereplõkbõl, akiknek feladatuk lesz bejutni egy börtönbe.
érdekes megoldás, hogy egy szereplõ, aki elvileg fontos - mert ebben a sorozatban majdnem mindenki az - egy évad erejéig kiíródik a sorozatból, majd a rendezõk visszahozzák, mintha el sem tünt volna. Már egy epizódban is rengeteg esemény történik, nemhogy egy évadban. Egy szál kiszakad a történetbõl majd újra belefonódik...
olyasmi ez a Dallasban amikor valamelyik fõszereplõ meghalt, de vesztettek a színvonalból és a rendezõk "feltámasztották".
Nem akarom összehasonlítani a kettõt, nem is lehet: a Dallast nem láttam (az utóhangok szerint szerencsémre), a Szökés-t viszont élvezem és megnézem, amikor csak lehet, bár nem szoktam olyan gyakran tv-t nézni.
olyasmi ez a Dallasban amikor valamelyik fõszereplõ meghalt, de vesztettek a színvonalból és a rendezõk "feltámasztották".
Nem akarom összehasonlítani a kettõt, nem is lehet: a Dallast nem láttam (az utóhangok szerint szerencsémre), a Szökés-t viszont élvezem és megnézem, amikor csak lehet, bár nem szoktam olyan gyakran tv-t nézni.