4612
-
Akey #1111 Elég kiegyenlített a GT500. Idén már nyert mindegyik (3 futam, 3 győztes), hazai futamukat meg becsületbeli ügynek tekintik. Majd talán az ITR-el való együttműködés becsábítja őket Európába. -
Indulhatnának valami hazai géppel, supergt-be sincsenek sehol a lambok. GT500-ban a skyline aláz, GT350-ben vagy 300 meg amit néztem versenyt, ott az Impreza alázott. -
szerintem a japcsik nyerik az egészet a Murcielago-val
szegények tavaly is mit össze szenvedtek, de azért itt vannak újra, kitartó banda
-
semmi :) aszem ez szabály, hogy minden GT2-es autónak sárga lámpái kell legyenek, hogy sötétben jobban látszódjon hogy más kategória :) -
azt mondja meg valaki, hogy a BMW miért nagyrészt sárga lámpákat használ a hosszútávú versenyekre, mi lehet az előnye?
-
Akey #1106 P1: Pug P2: Acura GT1: Aston GT2: Porsche -
ok, akkor én is:
LMP1: 1 Peugeot
LMP2: 26 Acura
GT1: 61 Ford GT1
GT2: 79 BMW M3 GT2 -
LMP1 be Peugeot , LMP2 be pescarolo ha nem törik össze, GT1 be Ford GT,GT2 be vagy corvette vagy porsche -
Én a 61-es rajtszámú Ford GT-nek szurkolok nagyon, és a BMW Motorsport autóinak. Hajrá! -
Művészi BMW M1-es érkezik Budapestre - videó
A kocsi részt vett az 1979-es Le Mans-i 24 órás autóversenyen, ahol kategóriájában második, összetettben pedig a hatodik helyezést érte el.
Andy Warhol
"Szülei az 1900-as évek elején, a magyarországi Mezőlaborcról vándoroltak ki az Egyesült Államokba. "
amúgy láttam egy videót erről a festésről hamar gyorsan összecsapta :D -
amúgy szerintem ha esik az eső Audi ha nem esik az eső akkor Peugeot fog
valószínűleg nyerni
időjárás függvénye, meg szerencse kérdése az egész
esőnek jobban örülnék, mert kell egy kis izgalom is
-
én is annak szurkolok -
remélem Audi
-
A 2010-es Le Mans-i 24 órás autóversenyt (24 Heures du Mans 2010) június 12 és 13 között rendezik. A futam 78. alkalommal kerül megrendezésre.
http://hu.wikipedia.org/wiki/2010-es_Le_Mans-i_24_%C3%B3r%C3%A1s_aut%C3%B3verseny
eső szerintetek várható?
Peugeot vagy Audi nyer szerintetek? ki mire tippel
Porszászló997 GT3-RSR
valaki faszán lefordította :(
Priaulx és Farfus külön csapatban lesz -
valóban nem pont az autó nyert akkor
a BMW nem képviseltette magát a LE Mans-ba gyári csapatként 1 jó ideje
most semmi esélye nyerni a GT2-vel a Prototípusok ellen
a kategóriája is erős lesz
ha a megbízhatóságon fog múlni akkor a kategóriáját megnyerheti még
Art Car-oknak nagyon örülök, van pár ronda, de van szép is
és műalkotás, mint egy festmény
Személyes Kedvenc:
-
Akey #1096 Szerintem meg ez nyert 95-ben Le Mansban:
A feliratokkal amúgy mit akartál kifejezni? -
próbálják megzavarni a többieket xD -
BMW Win 1999 LMS
BMW Win 1995 LMS
-
Művész által pingált M3 GT2-vel indul a BMW Le Mans-ban - videó
Jeff Koons felelős a festésért A5
A bajorok bemutatták azt a speciális fényezésű M3 GT2-t, amellyel június 12-én és 13-án a Le mans-i hosszú távú versenyen indul majd Dirk Müller, Andy Priaulx és Dirk Werner.
a1
a2
-
binyigli xDDD -
Kis híján győzelmet ért a Williams KERS-e a Porschénak -
áhh, az nem olyan :) élőben az igazi :) -
Akey #1089 Az idei versenyt valszeg kihagyom.
Rá következő hétfőn államvizsgázok.
Pedig mi parádé lesz itt! Bouchut Audi R10-ben, Panis Peugeot 908-ban, David Brabham Acurában, Timo Scheider Porschéban, a gyáriakról nem is beszélve. Rohadt erős mezőny jött össze! Pescarolóékért meg elmorzsolok pár könnycseppet.
-
fasza
racingun.... meg tudod nézni -
Jövő hétvégén Le Mans 24h-s verseny! És pontosan a befutót nem fogom látni mert el kell utazzak... bullshit! -
Palik Lászlóék pokoli futama (06:50) Fókusz -
még jó hogy szívómotort raktak a bmw be nem jóféle turbósat amit a románok csinálnak. egyébként megérdemelten győztek, de azért nem kell őket halálra isteníteni, mák volt hogy a porsche behullot,különben toronymagasan nyert volna asszem 15-16 óráig vezetett. na majd jövőre.
a spa-in tuti nem nyernek max kategóriát de inkább a porsche vagy a ferrari fog diadalmaskodni. de majd kiderül. -
Sajnos Walter Röhrl egészségügyi okok miatt végül nem vezethette az autót.
-nordschleifeblog-a-bmw-nyerte-a-24-oras-versenyt.html -
-
Az eredményeket elnézve elmondható, hogy most lehetnek igazán csalódottak a magyar fiúk, akik már a negyedik órában kiestek a BMW 120d-vel a Nürburgringen. A dízelek között ugyanis az összes BMW elvérzett, így a D1T kategóriát, valamint legjobb dízelautó díját az a gyári felkészítésű Peugeot RCZ szerezte meg, amely egy körön több mint fél perccel volt lassabb a BMW Team Hungary autójánál. Ebből látszik, hogy egy ilyen versenyen a gyors kör nem minden. -
Szentem elfér itt.
hacsak az érdekesebb rész érdekel 4:10. -
végig néztem a Sport 1 közvetítést volt vagy 8óra is kb
elég sokan estek ki kb 30-40% lehetett
kigyulladás, kilökés, műszaki hiba, defekt, vezetési hiba, üzemanyag elfogyás, stb
Porsche-eknál szerintem a Hyrid bevezetése vezethetett a műszaki hibához egy részéhez
még kiforratlan, jövőre nagy esélyük van a győzelemre, mert bebizonyították ,hogy versenyképes megoldás -
Attól még hibák előfordulnak. Kiváló példa rá a zöld-sárga Manthey Porsche. Eddig uralta a VLN és 24 órás versenyeket,de most történt egy hiba és kiesett. -
Dubaiban is melegedett a motor
szerencse,hogy célba értek.
Szerintem nem amatőrök a szerelők,tudják a dolgukat.
Kíváncsi vagyok,hogy hány autó indult és abból hány ért célba.
azt nem láttad valahol? -
de ez 1 megbízhatósági verseny
itt pont az ilyen hibákat kell megakadályozni
mert ez itt a legfontosabb
ha nem sikerül akkor egyértelmű, hogy elúszik a verseny
fogyasztás és a sebesség ugyanilyen fontos még
arra kell koncentrálni, hogy minden megfelelően össze legyen rakva és megfelelő minőségű legyen és kibírja a verseny végéig -
talán más csapatoknál nem fordul elő műszaki hiba vagy emberi mulasztás? -
A problémák még pénteken kezdődtek, amikor egy lelazuló bilincs miatt leesett az a vízcső, amely a motorból szálltja ki a hűtővizet. Ezt sajnos későn vette észre a csapat, és a hibás BMW 120d még futott egy kört, lényegében motorhűtés nélkül. Sajnos a vízcső cseréje nem oldotta meg a problémákat, a túlmelegedés a versenyen is folytatódott. Walter Csaba mindössze két kört tudott rendes versenytempóban megtenni - ezalatt vissza is szerezte a verseny elején elvesztett első pozíciót -, ezután folyamatosan emelkedni kezdett a vízhőfok. Ekkor még kicserélték a termosztátot, de már késő volt: a hengerfejtömítés megadta magát, levegőt fújt a motor a vízrendszerbe, ezért a hűtővíz nem tudott keringeni, és egyre forróbbá vált, mígnem a 120 fokos hőmérsékletet is elérte. Amikor Wéber Gábor átvette a volánt, már dőlt a gőz a motortérből, és látni lehetett, hogy komoly veszélybe került a célba érés."
ki volt a felelős a bilincs lelazulásáért?
miért nem vették észre időben?
és ha tudták, hogy gond lesz miért nem cseréltek időben motort még pénteken vagy szombat reggel?
ez csak pár érdekes kérdés -
az LMS 24H-ből hihettem azt, hogy itt is ezzel a motorral indulnak
-
mi a túróról beszélsz?
pár kör után megfőzték volna a motort... -
Magyarok...
kár, hogy nem az Apeh volt a főszponzoruk
eléggé hamar feladták
3.ak még lehettek volna a kategóriájukban
de ők nem "égetik" magukat
????