4612
-
"Nézz tükörbe és ha egy kb. 150 cm magas, O lábú, enyhén mongol szemű, kreolbőrű embert látsz, akkor (külsőségek alapján!!!) elmondhatod magadról, hogy tiszta magyar vagy."
Ezt állítod:
csak az magyar aki megfelel ennek az állításnak ami a légből szedtél össze? - ez a hülyeség
Honfoglaló magyarok szerinted úgy néztek ki, mint azon a képen amit linkeltél? mert szerintem nem sok hasonlóság lehetett
Így az első mondatod saját magadra igaz inkább.
Az lehet, hogy okoskodok, de soha nem én kezdem el a flémet -
Nem kell elolvasni amit ír, ilyen egyszerű :) -
Azok ott web címek!!!!, de nem akarok mondani neked semmit, egy tájékozatlan, korlátolt, buta ember vagy.
Folyamatosan flamelsz, okoskodsz és ha valaki helyre igazít, vagy rávilágít hiányosságaidra, egyszerűen leszarod és nyomod tovább a süket szöveget. Ezt a topikot is teleszarod, a német mániás, BMW-s, szarjaiddal.
Mondjuk én vagyok hülye hogy reagálok ezekre, csak egyszerűen irritál az a sok baromság amit topikról topikra kiköpsz magadból. -
Akey #1188 Valahogy kezd hányingerem lenni ettől a topictól... -
Ezek a képek alapján mondod meg, hogy ki magyar és ki nem? -
Nem, hanem a honfoglaló magyarokról. :)
Kép -
Schumacher: "Már csak a fontos dolgokat veszem komolyan"
Kérdés: Te versenyeztél már Le Mans-ban. Megtennéd újra?
MS: Jó volt ott versenyezni, nagyon élveztem. De biztonsági szempontból aggasztónak tartom. Ilyen sok év után a Forma-1-ben nem sok minden van, amit kihívást jelentene. De a biztonsági kérdés távol tartott tőle. -
Te a Mongolok-ról beszélsz -
Nézz tükörbe és ha egy kb. 150 cm magas, O lábú, enyhén mongol szemű, kreolbőrű embert látsz, akkor (külsőségek alapján!!!) elmondhatod magadról, hogy tiszta magyar vagy. Minden más esetben ugyan olyan kevert vagy mint mi. :) -
-
A stílusod miatt ennyit érdemelsz. Van hova fejlődnöd...
Szerintem itt fejezzük abba az Off-ot
A "te sem vagy magyar" kijelentésed egyenesen sértő, főleg ha nem igaz
Nem ajánlom, hogy valakinek megkérdőjelezd a származását
főleg nem élőben
például Szlovákia Magyarok is Magyarok
(megsértődnek ha szlováknak mondják őket) -
Onnan, hogy ez mindenkire elmondható ebben az országban. Sok köze van ám ennek ahhoz, hogy hol lakok. Főleg, hogy nem is itt születtem. És tudod kit taknyosozzál, te agyonművelt... -
Ezt kikérem magamnak. Honnan és mi alapján mondod ezt, főleg hogy nem is ismersz?
Pont te is egy ilyen taknyos vagy a sok közül
Nem Pesten lakik mindenki fel kéne fogni.
Vidéken nincs akkora keveredés, mint Pesten
Akit érdekel itt talál kétségbevonható adatokat az országról, de részben igaz lehet:
Magyarország -
Te se vagy magyar bazdmeg, ugyan úgy van benned török, román, szerb, német, mint mindenki másban ebben az országban. -
Taknyos gyerekek írnak itt akiket nem neveltek meg a szüleik.
Nem lehet sajnos tőlük más várni. Komolytalanok..
és az is elképzelhető, hogy nem is magyarok, hanem betelepültek
"hazátlanok"
-
Szabi1991 #1176 és te ?
mert téged se tisztelnek sokan sg-n.. sőt... -
A tiszteletet úgy gondolom ki kell érdemelni.
Mit tettek a feketék annak érdekében, hogy jobb legyen a világ a...?
és ?%-a
te a dologtalanokat preferálod, akik ölni, gyilkolni, gyűlölködni stb tudnak
nem a semmitért van róluk a rossz előítélet -
nem ezt kérdeztem...
ha nem tiszteled a más nemzetiségűeket akkor lehet,hogy magyar vagy de ember nem -
én Magyar vagyok
-
-
te rasszista vagy ? -
Szép
-
Szabi1991 #1169 aston martinjuk is volt
meg van olasz porsche bajnokság is.. -
Itália?????
-
Kakukktojás :S
-
live timing, sajna kicsit lassú volt az edzések közben -
Hazánkban a BMW M1 Art Car
http://www.a5.hu/cikkek/1/41117.shtml
-
meg majd verseny alatt live timing... -
valami stream kellene -
22:00-óta kellene megint az edzésnek menni ESon de hulladék live beszélgetős műsor van a foci VBről
-
ma szépen csúszkáltak a nyirkos úton... -
-
Szabi1991 #1159 
-
Akey #1158 Én mondjuk jövőre el tudnék képzelni egy Hell festésű Ferrari F430-at Kiss Pál Tomival, Spitzmüller Csabival meg Válint Tibivel a fedélzeten a CRS-Atech technikai támogatásával.
-
Szerintem rajtad kívűl senkinek sem hiányzik. -
Szabi1991 #1156 őőőőő nem... lesz 12h évvégefelé meg augusztusba 1000km-es (229kör) lemans series -
Ti láttatok Red Bull vagy Monster energiaital reklámot valamelyik autón? Hihetetlen hogy nincsenek itt a versenyen! -
egyenlőre elbízzák magukat :D -
Peug dominál nagyon -
Érdekes,hogy fél óra piros zászló ideje alatt nem állították le az órát.