4612
-
-
-
WEC Stream -
-
Tyű Long Beach...volt baj rendesen:D -
Tudtommal van Rally topic, szóval nem kell szét spammelni az összes többit is. -
AF Corse idén Ford-ra vált!!!!!
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.04.01. 12:45:00 -
Hétvégén Sebring 12H 
IMSA TV Bródkászt -
Film készült a Zöld Pokolról – megérkezett a trailer!
A németországi Nordschleifét nem véletlenül tartják a világ egyik legcsodálatosabb és legveszélyesebb versenypályának: 25 kilométeres hosszával és lélegzetelállító környezetével már önmagában is tiszteletet parancsol. A Zöld Pokol című filmben a legnagyobb nevek – Jackie Stewarttól kezdve Lewis Hamiltonig – mondják el, miért emelkedik ki az összes pálya közül a nürburgringi aszfaltcsík: -
-
http://streamable.com/itd2a -
Írünia...írónia...
-
twinr #4319 Üdv mindenkinek!
Ezt az interjút máshol nem olvashatjátok, érdemes átfutni!
endurancing blog: interjú Mór Csabával -
Lowndes és Vilander nem örült annyira, mert azért így nyerni nem vmi nagy dolog, meg amúgy is sportszerűen akartak viselkedni ahogy SVG csapattársának Maro Engelnek nem igazán sikerült :)
Aztán miután lenyugodtak a kedélyek bocsánatot kért tőle, csak az már az élő interjú után történt :) -
furán örültek? wat?
inkább csak koppant az álluk... -
El Gigante #4316 A piros civic-et nézzétek, profi!:)
-
SVG hibája...ennek milyen furán örültek a Ferkósék köztük Lowndes, mert így megnyerték a versenyt gyakorlatilag :)
-
loál
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Engel wikije:DDD
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2017.02.05. 14:04:56 -
Tudom, hogy más széria, mind2őt szeretem. Élmény volt nézni, Skaife milyen lelkesedéssel próbálta elmagyarázni a GT3 és a VASC közötti különbségeket :) Drukkoltam is nekik nagyon jól mentek addig a csattig. -
Ez a verseny annyira nem része a V8 bajnokságnak, hogy a fő eseménynek Ausztráliában a Bathurst 1000-t tartják.
Nem olyan rég a két szervezet harcban állt egymással nem is indultak V8 versenyzők a 12 óráson...nélkülük meg olyan is volt az egész
Viszont a versenyzőknek ez ugyan olyan jó esemény mint amerikában a Daytona 500 szezonra hangolásnak. -
SVG már csak ilyen..nem tudja meg tagadni Új-Zélandi mivoltát. :) -
Nem offenzívának szántam :). Becsülöm azokat akik harcolnak a jobb helyezésért. Maro Engel is közéjük tartozik ezért nem értem a kifogását(bár a pillanatnyi frusztráltság csodákra képes(Piquet vs Salazar
)). SvG amit a tavaly Sydneyben mutatott az nem volt semmi. Másik, ez a verseny nem szezon része, ha az lett volna akkor oké hogy a pont fontosabb.
Bocs a szaggatott gondolat menetért, agyhalál(influenza) miatt táppénzen vagyok
-
Én is, nem azt mondtam, nélküle unalmas lett volna:D
Mondjuk az ausztrálokat is megértem, egy ilyen interjúban nem kéne elkezdeni szidni a váltótársát.
Bár azóta twitteren azt írta, hogy bocsánatot kért SvG-től. -
Hát, lassabb autóval próbált utána eredni a Ferkának(kopottabb gumi és amúgy is tempósabb volt a Ferkuci) nem egy veszteni szerető típus
, személy szerint ezt díjazom. Az ausztrálok már kevésbé díjazták Maro Engel kommentjét (attól függetlenül, hogy igaz volt)
Jó verseny volt tele ármánnyal, szerelemmel, intrikávalSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tanderék kocsiját a felesége torpedózta meg(önhibán kívül
) -
Hát. SvG ezt csúnyán elrontotta. -
Stream
Start 19.45 -
Bathurst 12H Kvali hírek. -
USCC-hez képest az egész kárcsú :) -
LMP1 nagyon szegényes :( -
WEC entry list
ELMS entry list -
Hétvégén lesz a Bathurst 12 órás is. Indul rajta SVG aki 2016-ban nyerte, Frosty, (2015 és 2016 V8SC bajnokai)Lowndes (3x V8SC bajnok), Whincup (6x V8SC bajnok) a legjobbak a V8 mezőnyéből. Indul az a Chad Mostert is aki a 2015-ös Bathurst 1000 egyik edzésén szenvedett el egy nagy balesetet és kellett hosszú időre felhagynia a versenyzéssel.
The Supercars stars of the Bathurst 12 Hour
Magyar idő szerint a rajt szombaton 19:45-kor a kockás zászló vasárnap 07:45-kor lesz.
stream van egy új fajta amihez VLC kell, hátha ott is adják, mert itt a minőség a V8 versenyeken nagyon jó!
http://motorsport-au.hopto.org/
jelen pillanatban is korábbi Bathurst 1000 versenyt adnak rajta.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2017.01.31. 09:27:39 -
Bocs, hogy nem válaszoltam..igen :)
Sajnos 1 percet sem láttam a versenyből. -
Daytona 24 órás verseny
Még 6 óra 30 perc van vissza.
Utoljára szerkesztette: sorler, 2017.01.29. 13:55:55 -
Majd itt. -
Jó minőségű streamet tud majd valaki adni a futamhoz? -
Ízlések és pofonok. Én sokkal jobban szeretem amikor Hindy-ék közvetítenek, anno az ALMS-t is alattuk kedveltem meg. -
Ha Calvin Fish-ékre gondolsz akkor nem osztom a véleményed, szerintem jobban közvetítettek és jobban ismerték ezt a verseny szériát. Pl. Dorsey Schroeder volt, hogy lerohant a kommentátor boxból elmagyarázni a csapatnak, hogy hol keressék a hibát. A probléma inkább a TV-s közvetitéssel volt, 8 percenként volt 6 perc reklám.
Egyébként itt van a kvali:Rolex 24H Kvali
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.01.28. 12:15:34 -
Márpedig úgy közvetítik. Ráadásul, nem is a szar amerikai kommentátorokkal, hanem az RLM-mel. :D