24H versenyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Proex (Warm Up) Ferrari a rajrácson: <#vigyor2>#vigyor2>

pff.. körönként egy "célegyenesnyit" kap a bmw a bovitól.. hogy a fenébe vezetnek ? :S
A rajt pillanatai:

Nah én is megérkeztem, mindjárt jönnek a képek! :) Este mi megyünk vissza megnézni a végeredményt és hogy milyen is éjszaka a pálya! :)
Tudnál még pár ilyen képet feltenni? <#eljen>#eljen> Még az a nyamvadt webcam sem mûködik. <#boxer>#boxer>
Schuberték vezetnek, már csak Boviék vannak körön belül. Wéber Gabiék hetedikek, Zengõék tovább szenvednek a váltóval.
akkor jól gondoltam, lotust kamion hozta vissza :D
Ütköztek a Lotussal még az elején.
saját kép, kb 1 órás :D

nem tudod hogy mi lett az egyik seat-al ?
a jobboldala nagyon be van nyomódva :O
a jobboldala nagyon be van nyomódva :O
A Schubert 1-es átvette a vezetést. Boviék a másodikak.
Azóta már mennek. Vajon csereszavatos a szekiváltó a kupással? Eddig nem jött be a versenyzõknek se. Zengõ Zoli szerint kettesben és hármasban is megfogja a motort.
zengõék is állnak , a váltó megadta magát
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Genex Lotus 20 perc után:

Állás az élen 1 óra után:
1. Bovi 1 (Silversting)
2. Schubert 1 (BMW Z4-M)
3. Lechner Racing (Porsche 911)
4. Jetalliance Racing (Porsche 911)
1. Bovi 1 (Silversting)
2. Schubert 1 (BMW Z4-M)
3. Lechner Racing (Porsche 911)
4. Jetalliance Racing (Porsche 911)
A Lotus ütközött az olasz BMW-vel, ezért volt 60 km/órás sebességkorlátozás (code 60) a pályán. Most a kis Fiestát vontatták be a boxba.
RAJT!
Zengõéknek váltóproblémáik vannak.
Boviék vezetnek.
A Lotusnak eltört a felfüggesztése.
Zengõéknek váltóproblémáik vannak.
Boviék vezetnek.
A Lotusnak eltört a felfüggesztése.
Jó a hangulat Micheliszéknél. <#idiota>#idiota>
Irígykedek. <#crazya>#crazya> Én meg majd 10-tõl a lájvtájming elõtt. Majd este 23:45-tõl nézem az ALMS-t, hajnal 1:30-tól meg a Bathurst 1000-et. Jó kis hosszútávú hétvége elé nézünk. Közben lezajlott az esti tréning is.
9kor ha minden jól megy, már ott ülök a lelátón drukkolni :)
Az idõmérõ végeredménye:

Elsõ szabadedzés:
1. Bovi 1 - 1:50:416
2. Schubert 1 - 1:51:692
3. Jetalliance - 1:52:551
Részletes eredmény még nincs.
1. Bovi 1 - 1:50:416
2. Schubert 1 - 1:51:692
3. Jetalliance - 1:52:551
Részletes eredmény még nincs.
Ha Palikon múlik, akkor sokat, sõt még a kék zászlókat se fogja észrevenni. Ha pedig a Wéber-Walter-Vida trión múlik, akkor kategóriagyõzelem lesz belõle.
Amit leírtál az már 3-as BMW. Persze annyi igazság van abban amit mondassz,hogy lehetne 130d is az autójuk.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Bocs, hülyeséget írtam, úgy akartam mondani hogy miért nem a 320D-330D-t választották.
Megszületett a végleges nevezési lista. Sajnos eltüntek róla Felbermayrék, Claudia Hürtgen, az Alpina és egy Aston Martin, így maradt 32 induló. Wéberék BMW-jét visszasorolták a dízelek közé és letisztázódott Zengõék felállása: Michelisz, Czollner, Zengõ Zoli.
Nájsz! ;) Én ilyenben mennék, ha mennék.