24H versenyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
hörr <#worship>

(2010.10.09)

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
nice <#eljen>
Dietrich
1,5 óra múlva rajtól a V8 Supercars Bathurst-i 1000 km-es versenye.
Bóvebben itt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Pedig elõtte Bernhard hihetetlen miket került el.
N o N a m e
Én is ezt néztem, Montagny megelõzte a Porschet, és az íven akart tovább menni, ez nem az õ hibája volt szerintem. Dumas akarta bepofátlankodni magát balra, hogy majd az egyenesben vagy majd a bal-jobb sikánnál elõnyben legyen.
desigo
Peugetosok már LeMasban is sokat szemétkedtek,lökdösõdtek.
Lehet,hogy most csak sima versenybaleset volt de érdekes,hogy mindig a Pug jön ki belõle jól...
LaszloLedzenyi
lehet , mert montagny nem igazán tehetett róla, dumas meg hülye volt hogy egy balra szûkûlõ kanyarban akar bemenni balról montagny mellé. amit meg dr Ullrich mondott, nem illik egy ilyen csapat vezetõjéhez. (beképzelt nagypofájú fasz)

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
"egyszerre próbáltak elmenni egy gyengébb kategóriába tartozó Peugeot 911-es mellett"

Vagy nem ért az autókhoz?😄
Dietrich
azért ez túlzás...lehet a cikkíró megrögzött audi fan? 😊

Botrány a Petit Le Mans-on

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
Dumas balesete

N o N a m e
ALMS LMPC kategóriában szépen összehozta a Lux-Jeannette-Gonzalez trió! Hárman három csapatban, 151 ponttal nyerték a bajnokságot. Mindegyikük 4x nyert, 2x végeztek második, harmadik és negyedik helyen és 1x lettek ötödikek! 😄
N o N a m e
Grat a Pugnak az ILMC bajnoki címhez! Szép csata volt a BMW és a Porsche között is az utolsó körökben! 😊 Jó verseny volt!
ALMS-nek vége, BMW vitte a GT bajnokságot és a Green X Challenget is!

Novemberben Zuhai 6h, már várom! 😊
desigo
desigo
desigo
nem is bírom nézni 😞((
RatBaG
egy porschet köröztek le a puggal együtt, de az elkezdett húzódni befelé. az audi is balra rántotta, de még nem hagyta le a porschet teljesen és belefordította a falba...

Per Aspera Ad Inferi.

N o N a m e
csak a végét láttam.. mi történt?!
RatBaG
bazmegazaudi!!!!!

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
dugó van 😊

N o N a m e
a namesilos reklám meg elég szánalom... gyerekemnek minek foglaljam le a domain nevet? 😄
bardocz
Netes közvetítésnél elment a hang:S
bardocz
Corvette reklám tökéletes egyszerûen. És az a kis fricska benne, hogy egyenesben elmegy a Ferrarinak. Zseniális😄
Dietrich
én is

desigo
40 sec elõny a Pugnak
remélem behozható
N o N a m e
nem az Eurosporton nézem.
desigo
Jah,hogy már megy.
Azt hittem éjféltõl lesz ES-on
N o N a m e
A két Audinak mekkora mákja volt! 😄
desigo
én leszek...
N o N a m e
Éjjelre ki marad? még hátra van 4 és fél óra max.
De le fogják menni az 1600 km-t bazz. 😄
desigo
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Mûszaki, valami a végáttétellel történt, ha jól értettem, és nem javítható.
N o N a m e
én is ezen gondolkoztam... nem lehet valami hatalmas leszorítóerõ és tapadás a két elsõ motorkeréken. Nálam veszett ügy ez a DW projekt. Nem remélek sokat tõle.
Norbi1990
Sztem valahogy így fordulna 😄
desigo
beleset vagy mûszaki hiba?
bardocz
Vette kiesett😞
bardocz

SuperGT-ben 1 ember egyedül gyorsabban cserél kereket, mint itt kettõ.
desigo
A SCnak még az elején a Mazda ? jele is villog 😊
Dietrich
te láttad már ezt az "autót" egyáltalán kanyarodni? 😄
most dumálnak róla a jurón..

desigo
Jól elnyerte az energiát jah.
bardocz
Nem semmi hogy a gumifal mennyit tud menteni egy baleseten. Szinte semmi sem látszik az autón.
desigo
nah hajrá Audi ! <#eljen>
desigo
EuroSporton is elkezdõdött a közvetítés
N o N a m e
Norbi1990
Nem borul fel a gyors kanyarokba? Szerintem túl keskeny 😄
Dietrich
a Delta Wing is megtalálta a helyét hova való..

Dietrich