4612
  • pedobear
    Holnap mikor lesz a rajt?
  • zzeN
    Nissan unveiled The RC ZEOD this morning at Le Mans. It will participate in the 2014 24 Hours of Le Mans running out of the 56th pit garage.
  • desigo
    Érdekes jah...
  • SitatiS
    Piros zászló,de az óra visszaszámol..
  • desigo
  • atiwrc
    Este elaludtam sajna rajta, de ma reggel mikor tekergettem bele, láttam tréleren egy piros fekete kocsi-t. Esetleg az Thiriet by TDS Racing Oreca nissanja lehet az?
  • Dietrich
    nem is nagyon mutatták, hogy mi történt aztán a red flag átváltozott checkered flag-é vagyis nem folytatódott az edzés.
  • desigo
    Nem láttam én se,hogy mi történt.
    Viszont a sebességváltója ment tönkre a 8-as rajtszámú Toyotának.
    Most hozták be trailerrel.
  • kifli
    De ki és mivel? Meg hogy? :D
  • desigo
    Egy 7 méteres szakaszt bontottak le azt kell javítani.
  • kifli
    Mivan most? Kocsmába nézem nincs hang belassított mobilneten dzsatube felejtős. Euron meg nem láttam semmit. Bejöttem cigiről és piros zászló
  • RatBaG #3159
    http://www.youtube.com/watch?v=6IFu4cG4quQ
  • desigo
    Azért ez nem kicsit kellemetlen pár nappal a rajt előtt...
  • atiwrc
    Mi történt?
  • Szabi #3156
  • Dietrich
    Lefoglalták a Lotusokat Le Mans-ban

Szemtanúk állítása szerint a német illetve cseh illetőségű csapat tegnap este szétszedte autóit, melyeket darabokban, teherautón szállítottak el a pálya területéről.

Az Auto Hebdo cím francia szaklap értesülései szerint pénzügyi problémák miatt a területi bíróság azért foglalta le a csapat autóit, mert egyik beszállítója, mellyel szemben nem teljesítette fizetési kötelezettségét, csődeljárási kérvényt nyújtott be. A részletek még nem ismertek, a csapat holnap ad ki hivatalos közleményt, csapat szóvivője szerint a bírósági meghallgatás is akkro lesz.

A két LMP2-es Lotust James Rossiter, Kevin Weeda (31-es rajtszám) illetve Thomas Holzer, Dominik Kraihamer és Jan Charouz (32-es rajtszám) vezetné, amennyiben sikerül tisztázni az ügyet és az autók visszakerülnek a csapathoz, de erre kevés az esély időmérő előtt, amin ha nem vesznek részt, nem állhatnak rajthoz a versenyen.
  • desigo
  • N o N a m e
    Húha, az rengeteg, én nem dolgoznék vele ennyit.. :D
  • bmwcrash
    Tökéletes lenne az hetek múlva is...legalább lenne mit felidézni:D
  • pedobear
  • pedobear
  • atiwrc
    Arra ott van az Eurosport vagy a ESPlayer nézd ott részletekbe :D

Ha fel is veszem az nekem több hét mire feldolgozom jó esetben is a feldaraboláson kívül 13 dvd kiírása (2ó/dvd minőségben rögzitem), a 13 dvd gépre másolása, 13 fájl lerippelés, majd 13 fájl feltöltés.

Nekem nincsenek ilyen szuper cuccaim, kütyüjeim, meg gépem hogy 3 csatornáról vesz fel egyszerre, közbe meg még mást vagdosok konvertálok....
  • N o N a m e
    Én szeretném. Mind a 24 órát, részletekben, már a verseny közben is. :)
  • pedobear
    http://a5.hu/auto/mercedes-sls-electric-drive-leggyorsabb-elektromos-nordschleifen-video
  • pedobear
    Elég randa egy lámpa, nem illik oda. Ez nem Panoz remélem rájönnek a mérnökök!
  • atiwrc
    Tud-e valaki arról hogy a tavalyi 24órás Le Mans-i verseny felkerült-e valahova a netre, magyarul? (én úgy emlékszem nem)

Lenne-e rá igény hogy az idei felkerüljön?
  • Ulvar
  • desigo
    Porsche LM P1 2014

• desigo
    tesztnap élőben most :

http://www.24h-lemans.com/live/en/
  • desigo

• desigo
    1,2,3 Audi tesztre kész :)

• pedobear
  • pedobear
    Történelmi Mercedes győzelem a Nordschleife 24-órás versenyen
  • pedobear
    „Zöld Pokol”
  • pedobear
    24 órás Le Mans autóverseny (24 Heures du Mans)

--- 2013 Június 22-23 ---
  • pedobear
    Azt meg kaphatják, hogy idén nem lehetett nézni itthonról élőbe!

Régen is este egy idő után csak a Box utcát mutatták most meg semmit se.
    ritka egy szemetek.

Az ilyeneknek létre kéne hozni egy csatornát a TV-be és mindenki tudja nézni ingyen az a lenne a legjobb.
  • pedobear
    Most néztem meg felvételről. Elég izgi volt. Csak valamiért az a rész nem volt meg mikor megjött az eső.

Nem tudom, hogy lehet ilyen versenyképes a Mercedes SLS mikor ránézésre egy nagy bőségesség. Egyébként ha még lett volna plusz 1 óra vissza akkor a BMW nyer az tutti. A végén nagyot ment.
  • desigo
    Viper at Le Mans

• desigo
    most hallottam a classon a játékot

a nyertest kiviszik a versenyre
  • RatBaG #3131