24H versenyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap felmentem direkt a lapjukra és 1 day-t írt a visszaszámláló és tuti hogy nálam nem jelenítette meg a week-et a day elött ma meg már mutatja :D

bmwcrash
GT3-masokat nem engedik be Le Mans-ba. azok csak Az ELMS-ben megy az Asian Le Mans Series-ben mehetnek.
Dietrich
Toyota back up to two cars for World Endurance Championship

2013 WEC entry list:

LMP1
1. Audi Sport Team Joest Audi Andre Lotterer
2. Audi Sport Team Joest Audi Tom Kristensen
7. Toyota Racing Toyota Alex Wurz
8. Toyota Racing Toyota Anthony Davidson
12. Rebellion Racing Lola-Toyota Nicolas Prost
21. Strakka Racing HPD-Honda Nick Leventis

LMP2
24. OAK Racing Morgan-Nissan Jacques Nicolet
25. Delta-ADR ORECA-Nissan John Martin
26. G-Drive Racing ORECA-Nissan Roman Rusinov
28. Gulf Racing Middle East Lola-Nissan Fabien Giroix
29. Gulf Racing Middle East Lola-Nissan Frederic Fatien
30. HVM Status GP Lola-Judd Jonathan Kennard
31. Lotus Lotus Kevin Weeda
32. Lotus Lotus Thomas Holzer
35. OAK Racing Morgan-Nissan Olivier Pla
41. Greaves Motorsport Zytek-Nissan Christian Zugel
44. Starworks Motorsport HPD-Honda Alex Popow
45. OAK Racing Morgan-Nissan David Heinemeier Hansson
49. Pecom Racing (AF Corse) ORECA-Nissan Luis Perez Companc

GTE Pro
51. AF Corse Ferrari Gianmaria Bruni
71. AF Corse Ferrari Olivier Beretta
91. Porsche AG Team Manthey Porsche Marc Lieb
92. Porsche AG Team Manthey Porsche Jorg Bergmeister
97. Aston Martin Racing Aston Martin Darren Turner
99. Aston Martin Racing Aston Martin Stefan Mucke

GTE Am
50. Larbre Competition Corvette Patrick Bornhauser
57. Krohn Racing Ferrari Tracy Krohn
61. AF Corse Ferrari Jack Gerber
76. Imsa Performance Porsche Raymond Narac
81. 8Star Motorsports Ferrari Enzo Potolicchio
88. Proton Competition Porsche Christian Ried
95. Aston Martin Racing Aston Martin Allan Simonsen
96. Aston Martin Racing Aston Martin Roald Goethe

*Drivers named for administrative purposes only and are subject to change.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hát mer akkor lesz.
én írtam rosszul ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mi az, hogy csak 8 LMP1-es lesz? Hol vannak a GT3-as verdák? Elég lehangoló. Viszont ígéretes a kétautós gyári Porsche, Viper, Aston, Corvette és Ferrari csapat a GTE-Pro-ban.
A fejlécbe minek Februar 8 van írva?

Stream lesz?

Dietrich
Hétvégén egy újabb földrészen lesz hosszútávú verseny, ezúttal Ausztrálián.

54. Bathurst 12 órás verseny.

Dietrich
az a 13-as audiról #2977 raktam be képet.
talán más rajtszám szerencsésebb lett volna.

Dietrich
örültek is leintéskor :)

azért az uccsó 30 perc, de különösen a 10 perc nem volt gyenge.

desigo
Audisok is örülhetnek :

kategóriában :

1 Audi R8 GRAND-AM #24, 678 laps
2 Audi R8 GRAND-AM #52, + 1.4s
3 Ferrari #69, +15.5s
4 Ferrari #63, + 47.1s
5 Porsche #44, + 49.5s
6 Porsche #23, + 1m 07.7s
7 Audi R8 GRAND-AM #13, – 1 lap

Dietrich
Montoyáék megnyerték..az öreg Chip örülhet ;)

Dietrich
http://www.youtube.com/v/8m0md8qoODs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

desigo
desigo
desigo
Dupla nullás kihullott...
desigo
A reklám elõtt az Arany BBS felnik de gyönyörûek voltak <#ijedt>
Dietrich
még 1 link MotorsTV:
http://ultimate-sport.hu/stream-1/

Dietrich
Magnus racing

saját közvetítésük van :)

desigo
Üdv nektek!
köszi a linkeket!
bmwcrash
http://www.justin.tv/daytona49#/w/4683697568
ez tv adás
Egyenlõre onboardot látok csak 4et
Itt már megy a speed tv-s mûsor.
http://ultimate-sport.hu/stream-1/

THX! a kiigazítást, valahol mintha úgy láttam volna hogy a rajtidõk a mi idõzónánk alapján vannak írva a listába ahol néztem.

Dietrich
majd ha elrajtoltak :)

http://stream.speedtv.com/rolex24

pedobear
Van stream?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Dietrich
Onnantól közvetítenek a befutóig.

rajt/cél idõpontok helyi idõ szerint:
Szombat
3:30 PM START – 51st Rolex 24 At Daytona

Sunday, January 27
3:30 PM FINISH – 51st Rolex 24 At Daytona

az idõ eltolódás +6 vagyis a mi óránk szerint 21:30-tól másnap 21:30-ig tart :)

Nem teljesen értem vasárnap mit is adnak 15tõl? akkor fognak befutni.<#fejvakaras>

Szabi
Already more than 10 Pre-Registrations
After one week of publication of the 12H HUNGARY we have, besides a lot of interest, already over 10 entries.

De Lorenzi Racing - Porsche 997 GT3 Cup S (3600cc)
De Lorenzi Racing - Mercedes SLS GT3 (6300cc)
Speedlover - Porsche 997 GT3 Cup S (3600)
De Lorenzi Racing - Porsche 997 GT Cup (3800cc)
VDS Racing Adventures - VDS GT001-R (4200cc)
IP RACING SHOP s.r.o. - Ginetta G50 GT4 (3500cc)
Cor Euser Racing - Lotus Evora GT4 (4000cc)
Red Camel-Jordans.nl - Audi R8 (4200cc)
DK Racing Event - Renault Clio III RS (2000cc)
Team Sally Racing - Renault Clio III (2000cc)
Cor Euser Racing - BMW 120D (2000cc)

vannak izgalmas járgányok <#eljen>

VDS

Ginetta

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
nem tudom, de mezei stream biztosan lesz.

õk közvetítik

bmwcrash
lesz majd az oldalon live stream?
Dietrich
Motors TV

Szombat:

21:00 GRAND-AM ROAD RACING RD 1 : DAYTONA 24 HOURS
Live coverage of the opening round of the 2013 Grand-Am championship, the prestigious Daytona 24 Hours from Florida.

Vasárnap:

15:00 GRAND-AM ROAD RACING RD 1 : DAYTONA 24 HOURS
Live coverage of the opening round of the 2013 Grand-Am championship, the prestigious Daytona 24 Hours from Florida.

Dietrich

Dietrich
2013 Rum Bum Racing Audi R8 LMS, see you next week at the 51st running of the Rolex 24.

Dietrich
First mother-son driving team set for Rolex 24

A Snow anyuka és 17 éves fia egy csapatban az idei Rolexen, egy Porsche-val. Anyuka nem fakezû, 1999-ben tagja volt a GTS kategória gyõztes Porsche csapatnak a sebringi 12 óráson!
A srác pedig a legfiatalabb Porsche bajnok, 2011-ben 15 évesen már bajnokságot nyert.
A csapatukban vezet Sascha Maasen, gyári Porsche versenyzõ, aki két Le Manst és négy-négy sebringi 12 órást és Petit Le Manst nyert, többször pedig kategória bajnok lett az ALMS-ben és még FIA GT-t is nyert.

Dietrich
Audi R8 will serve as the official pace car of the Rolex 24

Audi will make its presence felt at this month’s 51st Rolex 24 At Daytona, even before the fall of the green flag for the twice-around-the-clock sports car classic.
An Audi R8 will serve as official pace car of the event as the manufacturer begins its second season as an official automotive partner of the GRAND-AM Rolex Sports Car Series.
GRAND-AM President and CEO Ed Bennett noted that Audi’s involvement in GRAND-AM continues to evolve and expand.

pedobear
alig látni valamit. most valami törés van

pedobear
<#eljen>

desigo
desigo
Dietrich
Alakul az új struktúra, a váza a következõ lesz:
A top kategória a GRAND-AM Daytona Prototype és az ALMS LMP2 adja majd együtt (P1 kilõve) + DeltaWing.
Alatta lesz az ALMS PC kategóriája, spec "prototípusokkal"... ez ilyen "legyen-vagány-de-olcsó" vmi lesz, és elvileg meglesz a kötelezõ egy nem hivatásszerû versenyzõ kritérium is autónként (ez még nem hivatalos).
A GT kategóriák érintetlenek maradnak: egy az egyben lesz ALMS GT és GRAND-AM GT, utóbbiba lehet beolvasztják az idén debütáló GX kategóriát, de lehet önállóan megy majd tovább 2014-tõl is.

GRAND-AM: Daytona Prototypes To Le Mans?
SPORTS CAR: Dempsey, Mazda Part Ways
Nagy pozitívum, hogy a GT kategóriákhoz nem nyúltak, az az ALMS-ben különösen király volt és ez folytatódhat egy-az-egyben tovább.
P1 eltûnése nem megelepetés: 2 P1-es csapattulajnak, vagy kb. 10 DP tulajnak üzletileg kifizetõdõbb hátat fordítani? Naugye...
Az "igazi" prototípus versenyzésre ott lesz a WEC, az amerikai bajnokság pedig hozza majd a techológiáját tekintve nem a legkifinomultabb, de versenyeit tekintve iszonyat szoros és izgalmas változatát a sportkocsi versenyzésnek.

Dietrich
Mint mindig a Daytonai 24H január végén lesz.
Honlap

Dietrich
Január 4-én jelentik be az egyesült amerikai sportkocsibajnokság 2014-es kategóriáit.
És egyébként pedig Daytonában teszt is lesz a 24 órásra.
Tracy is indul:
Doran Racing Announces 2013 Rolex Series Plans, Next Stop Daytona

desigo
Dietrich

desigo
Igazi kihívás lenne rajta menni :)
Szabi
a Nurburgring most, a VLN 10. idõmérõje kéne kezdõdjön, de elhalasztották mert -2fok van és jeges a pálya :DD

http://www.vln.de/rennen.gb.php?id=2012-10-27

"Nulla tenaci invia est via"

Náalm is tökéletesen futott bár csak 40 percet néztem belõle, milyen király már hogy választhattunk az onboardok és a tv coverage között :D

desigo
Nah egy kis éjjeli nézelõdés lesz most :)

pont SC
Minstrel
valami adblock vagy ilyesmi? chrome-al nálam ment

http://topgearhungary.blogspot.com/

bmwcrash
nálam miért nem megy? nam csak az alms hanem egy live stream se megy:(behozza aztán nem tölti be és egy fekete háttér vagy magát a videó hátterét se tölti be