4612
-
-
Köszönöm! -
Bullitt #3528 És hát félve említek konzolos cuccot, de a Forza 5-ben benne van ugyanúgy.
Részemről én nagyon sajnálom a Toyotát. Nekik drukkoltam, nem a két Volkswagen csapatnak, de az Audi helyett is inkább láttam volna a Porschét elől. Sajnálom Webbert, hogy pont alatta "állt meg" a vas, miközben már nem volt sok hátra és még a győzelem is elérhető lett volna. Az viszont így is elismerésre méltó, hogy a Porsche ilyen hamar ilyen jó tudott lenni, kár érte a vége miatt, de a 24 óra az 24 óra.
Ami szerintem nagyon rosszat tesz az izgalmaknak az pont a 4 Audi, nagyon kéne egy ide egy 2 autós korlát, hogy ne legyen ekkora fölényük, a költségekről nem is beszélve. Jó, oké, most ez a fölény nem volt akkora és elismerem, nagyon benzines oldalra húzódok, az Audit sem csípem alaphangon mert egy Volkswagen, de ezen a versenyen is úgy éreztem minden esemény a kezükre játszik. És tény, láttam, elismerem, sőt nagyon becsülöm azt, amit az Audis garázsban összehoztak a hibák után ÉS a múlt heti megsemmisülés ellenére, egyszerűen hősök azok a szerelők akik már bőven túllépték szerintem a törvényes túlóra fogalmát.
Mindenesetre az idei szerintem nagyon élvezetes volt, baleset szerencsére nem volt annyi, most jobban vigyáztak egymásra. A GT kategóriában tetszett a reggel még igazi csata, aztán ott is a technika megadta magát az Aston alatt... és pont a kis Senna vezetésekor szállt el a szervó (ha jól emlékszem). A Ferrarit megnézném azért LMP-ben is, tök zura lenne, bár tudom Monti pont most nyilatkozta hogy F1-Le Mans egyszerre nem menne.
Várjuk 2015-öt, hogy végre elpicsázzák a vörös-szürke állományt :) -
-
iOS-re és Andoridra van a Real Racing 3 játék, ott most egy hete indult el egy Le Mans mód, a 3 LMP1-es hibrid gyártó autóival (csak a Porsche ingyenes) lehet körözni a teljes Le Mans pályán reggel, délben, este, éjjel. Egy próbát megérhet, szerintem nem rossz :) -
Liz Halliday -
RYO21 #3524 Ilyenkor kedvem lenne valami LeMans-os játékkal játszani, csak kár hogy a Grid 1 óta semmi sincs :( -
A riporter csaj nevét lehet tudni,aki kérdezgeti a pilótákat (szőke)? -
Stockbauer33 #3522 Azért van még dráma a végére
Grat audi
-
RYO21 #3521 óóóó basszameg, elfelejtettem hogy most hétvégén van a lemans, pedig akartam nézni -.- -
Remélem jövőre végre összejön egy benzines győzelem újra. -
Kár ezért a sok műszaki hibáért... -
behalt a román stream, ehh -.- -
Ez egy jó verseny, még mindig van izgalom. -
Azért a verseny elején szépen gyilkolták egymást, és gt-ben is jó verseny volt. -
elég langyos ez az idei verseny, nem?
nem mintha nagy baleseteket szeretnék látni, de a tegnapi esősön kívül kb semmi se volt. néha egy-két kicsúszás, mennek aztán kész, még nagy csaták sincsenek. -
Hihetetlen :( -
kisbesi #3513 Talán egy ferrári volt, ami megcsúszott a pályán és a kerítésnek csapódott. -
Mi történt a reggel, hogy kerítést kellett javítani? -
Komoly ez a csata -
Ferrari-Aston csata nagyon jó -
kisbesi #3509 Audi Sport : "Tough situation for Marcel Fässler as a turbocharger is changed in the leading. " -
Hopp a 2-es Audi elveszíti perceken belül a vezető helyét. -
A 7-es Toyota elektromos probléma miatt kiesett.
Simán csak félreállt vagy mi történt pontosan vele? -
Ha ekkora a cucc, akkor helikopterek helyett nyomathatnák drónokkal is. -
Pit lane cam
-
Stockbauer33 #3504
-
Nem rossz, csak kár hogy kiestek.
-
Az Audi LEDes lámpája se volt kispályás de ez a lézeres brutál.
-
kisbesi #3501 Webber már száguld vele. :D -
hoppá a 20-as Porsche leparkolt kicsit -
még mindig 19 óra -
Ide szerencsére kábellel jön. Ezt nehezebben zavarják meg a HAARP-pal :DD -
a direct az a tányéros
-
Nem tudom milyen upc-nk van, de néha megakad. Most viszont abba kell hagynom a nézését, mert ez lesz jövőre is, államvizsgát viszont nem szeretnék mégegyet :DD -
upc directen nézi valaki?
jelerősség, jelminőség jó, mégis percenként bepixelesedik a kép, meg nyekereg a hang. és mintha csak a két eurosport. wtf... -
kisbesi #3494 Időjárás radar -
-
A következő esőnél osztogasson a FIA esővédő takarókat is az autóknak
-
kezd már ez is eső függő lenni? ez nem ovál pálya miért baszakodnak??