4612
  • desigo
  • Willi Betz
    Köszönöm!
  • Bullitt
    És hát félve említek konzolos cuccot, de a Forza 5-ben benne van ugyanúgy.

Részemről én nagyon sajnálom a Toyotát. Nekik drukkoltam, nem a két Volkswagen csapatnak, de az Audi helyett is inkább láttam volna a Porschét elől. Sajnálom Webbert, hogy pont alatta "állt meg" a vas, miközben már nem volt sok hátra és még a győzelem is elérhető lett volna. Az viszont így is elismerésre méltó, hogy a Porsche ilyen hamar ilyen jó tudott lenni, kár érte a vége miatt, de a 24 óra az 24 óra.

Ami szerintem nagyon rosszat tesz az izgalmaknak az pont a 4 Audi, nagyon kéne egy ide egy 2 autós korlát, hogy ne legyen ekkora fölényük, a költségekről nem is beszélve. Jó, oké, most ez a fölény nem volt akkora és elismerem, nagyon benzines oldalra húzódok, az Audit sem csípem alaphangon mert egy Volkswagen, de ezen a versenyen is úgy éreztem minden esemény a kezükre játszik. És tény, láttam, elismerem, sőt nagyon becsülöm azt, amit az Audis garázsban összehoztak a hibák után ÉS a múlt heti megsemmisülés ellenére, egyszerűen hősök azok a szerelők akik már bőven túllépték szerintem a törvényes túlóra fogalmát.

Mindenesetre az idei szerintem nagyon élvezetes volt, baleset szerencsére nem volt annyi, most jobban vigyáztak egymásra. A GT kategóriában tetszett a reggel még igazi csata, aztán ott is a technika megadta magát az Aston alatt... és pont a kis Senna vezetésekor szállt el a szervó (ha jól emlékszem). A Ferrarit megnézném azért LMP-ben is, tök zura lenne, bár tudom Monti pont most nyilatkozta hogy F1-Le Mans egyszerre nem menne.

Várjuk 2015-öt, hogy végre elpicsázzák a vörös-szürke állományt :)
  • bmwcrash

• N o N a m e
    iOS-re és Andoridra van a Real Racing 3 játék, ott most egy hete indult el egy Le Mans mód, a 3 LMP1-es hibrid gyártó autóival (csak a Porsche ingyenes) lehet körözni a teljes Le Mans pályán reggel, délben, este, éjjel. Egy próbát megérhet, szerintem nem rossz :)
  • N o N a m e
    Liz Halliday
  • RYO21
    Ilyenkor kedvem lenne valami LeMans-os játékkal játszani, csak kár hogy a Grid 1 óta semmi sincs :(
  • Willi Betz
    A riporter csaj nevét lehet tudni,aki kérdezgeti a pilótákat (szőke)?
  • Stockbauer33 #3522
    Azért van még dráma a végére

Grat audi

• RYO21
    óóóó basszameg, elfelejtettem hogy most hétvégén van a lemans, pedig akartam nézni -.-
  • bardocz
    Remélem jövőre végre összejön egy benzines győzelem újra.
  • desigo
    Kár ezért a sok műszaki hibáért...
  • Szabi #3518
    behalt a román stream, ehh -.-
  • Ulvar
    Ez egy jó verseny, még mindig van izgalom.
  • bardocz
    Azért a verseny elején szépen gyilkolták egymást, és gt-ben is jó verseny volt.
  • RatBaG #3515
    elég langyos ez az idei verseny, nem?
    nem mintha nagy baleseteket szeretnék látni, de a tegnapi esősön kívül kb semmi se volt. néha egy-két kicsúszás, mennek aztán kész, még nagy csaták sincsenek.
  • bardocz
    Hihetetlen :(
  • kisbesi
    Talán egy ferrári volt, ami megcsúszott a pályán és a kerítésnek csapódott.
  • N o N a m e
    Mi történt a reggel, hogy kerítést kellett javítani?
  • Totti5
    Komoly ez a csata
  • desigo
    Ferrari-Aston csata nagyon jó
  • kisbesi
    Audi Sport : "Tough situation for Marcel Fässler as a turbocharger is changed in the leading. "
  • desigo
    Hopp a 2-es Audi elveszíti perceken belül a vezető helyét.
  • desigo
    A 7-es Toyota elektromos probléma miatt kiesett.
    Simán csak félreállt vagy mi történt pontosan vele?
  • bardocz
    Ha ekkora a cucc, akkor helikopterek helyett nyomathatnák drónokkal is.
  • desigo
    Pit lane cam

• Stockbauer33 #3504
  • zzeN
    Nem rossz, csak kár hogy kiestek.
  • desigo
    Az Audi LEDes lámpája se volt kispályás de ez a lézeres brutál.

• kisbesi
    Webber már száguld vele. :D
  • desigo
    hoppá a 20-as Porsche leparkolt kicsit
  • desigo
    még mindig 19 óra
  • bardocz
    Ide szerencsére kábellel jön. Ezt nehezebben zavarják meg a HAARP-pal :DD
  • RatBaG #3497
    a direct az a tányéros
  • bardocz
    Nem tudom milyen upc-nk van, de néha megakad. Most viszont abba kell hagynom a nézését, mert ez lesz jövőre is, államvizsgát viszont nem szeretnék mégegyet :DD
  • RatBaG #3495
    upc directen nézi valaki?
    jelerősség, jelminőség jó, mégis percenként bepixelesedik a kép, meg nyekereg a hang. és mintha csak a két eurosport. wtf...
  • kisbesi
    Időjárás radar
  • zzeN
  • desigo
    A következő esőnél osztogasson a FIA esővédő takarókat is az autóknak
  • Dietrich
    kezd már ez is eső függő lenni? ez nem ovál pálya miért baszakodnak??