24H versenyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Dixon a Ford GT volánja mögött debütál idén a Le Mans 24 óráson, Bourdais pedig 2012 után visszatér, szintén a Ford GT csapathoz.
Ford Chip Ganassi Team UK
#66 Stefan Mucke, Olivier Pla, Billy Johnson
#67 Andy Priaulx, Marino Franchitti, Harry Tincknell

Ford Chip Ganassi Team USA
#68 Dirk Muller, Joey Hand, Sebastien Bourdais
#69 Richard Westbrook, Ryan Briscoe, Scott Dixon
Dixon és Bourdais a hétvégi sebringi 12 óráson is versenyeznek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
z0ty4
SAVE THE DATE :

- Journée Test : 5 Juin 2016

- Pesage : 12 – 13 Juin 2016

- Parade des Pilotes : 17 Juin 2016

- 24 Heures du Mans : 18 -19 Juin 2016

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

bardocz
Így még egy porschere is lehetne rakni 😄
bmwcrash

Az már diffuzor😄
Dietrich
<#vigyor1>
az még egy dolog, de a kormány itt a bal oldalon van nem a megszokott jobbon már az csoda, hogy nem bal kézzel kereste. 😊
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.02.14. 17:22:36

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bmwcrash
Höhö, 0:29-nél úgy elvette a kezét, mint a szar😄D
Biztos kereste a botot a váltáshoz😄
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.02.13. 16:48:33
Dietrich
hát ez egy kurva nagy arcade mod neki a V8SC után 😄 nem kell a kezét elvenni a kormányról nem csoda ha rekordot ment.

Ulvar
Florian Strausst szimulátoros körökből sokan ismerik 😊. Magam is versenyeztem (versenyeztem...ott hagyott mint a picsa természetesen) ellene.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://www.touringcartimes.com/2016/02/05/new-touring-car-endurance-series-to-be-started-in-2016/

Jó ötletnek tartom, de sajnos az a gond, hogy nem lehet olyan mai túraautókat felsorolni wtcc etcc vagy tcr-ből amire úgy fogunk visszatekinteni 20-25 év múlva mint ezekre.....

Norbi1990
Itt van Shane Van Gisbergen pole köre bathurstról.
bardocz

Csak a hajrá miatt megérdemelte volna hogy megnyerje a csapatnak 😊
Dietrich
ez meg az összefoglaló 😄
kenguruék most is ott voltak nézőként 😊

bmwcrash

Starttal együtt😄
Norbi1990
Utolsó 15 perc
Dietrich
itt van a stream is.
http://www.bathurst12hour.com.au/stream-int

Dietrich

Dietrich
szokásos áldozat bemutatása a pálya szellemének...
de baszki fűnyíróversenyen? 😊

SVG-é a pole rekord idővel!
VAN GISBERGEN RECORD DELIVERS McLAREN BATHURST POLE
a fő oldalon van egy vekker ami visszaszámol a rajtig.

desigo
LMP2-es autó szép számmal lesz.
bardocz
Korlátozzák az lmp1-ben az autók számát csapatonként?

Edit, elolvastam már a cikket is, nem csak a listát néztem meg 😄 Érdekes ez így idén.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.02.05. 17:20:24
bmwcrash
Huh, milyen GTE brigád lesz itt idén 😄
Le Mans 24h 2016 entry list
Norbi1990
Meg is van az első baleset Bathurstba.Fűnyíróval nem adta ki az egyik kanyar.. A sofőr kórházba került miután elvesztette uralmát a gépjárműve felett 😄
desigo
köszi az infót !
Dietrich
Hétvégén Bathurst 12h lesz.
Elvileg itt lesz Live Stream Ausztrálián kivüli országoknak vagy ezen a helyen stream is talán lesz és még youtubon is szokták adni.

10 óra az idő eltolódás tehát helyi idő szerint (05:45 - 17:45)a rajt vasárnap reggel 05:45-kor lesz az nálunk, szombat 19:45 órát jelent ehhez 12 órát adva a befutó vasárnap reggel 07:45-kor.

pontos menetrend helyi idő szerint: schedule
entry list

Tavaly nem voltak V8-as versenyzők az idén már lesznek így azért nívósabb lesz a dolog. link

2014-es utolsó körök a befutóval.

összefoglaló a 2015-ös versenyről...látszik, hogy a mezőny kicsit gyengusz. 😊)

bmwcrash
Na ez az igazi verseny! Csapatutasítás nélkül!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Ha a deltawinges balesetnél és ilyen hirtelen küldték volna be a sc-t, akkor még lehet versenybe lenne...Nem értem akkor mi a faszra vártak, állt egy autó az első kanyar közepén sötétedésnél, és megvárták míg valaki belemegy...
bmwcrash
Mert 2 percre nem lenne semmi értelme a SC-nek, akkor már ha bejött, bennmarad sokáig😄
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.01.30. 21:28:43
desigo
Ha csak levontatnak egy prototype autót akkor miért várunk még hosszú perceket?
bmwcrash
Ahh, az az M6 gyönyörű! <#szeret>
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
2:40 PM - - 2:40 PM START – 54th Rolex 24 At DAYTONA
http://www.imsa.com/races/rolex-24-daytona-1
http://www.vipleague.me/sports/motorsports.html

Dietrich

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Lassan kezd a szezon a Daytona 24 órással!
2016 jan. 30-31

Dietrich

desigo
haha
kukázták a projectet 😊
RatBaG
oké, hogy nem vált be, de ez mégis csak túlzás <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich

Dietrich

bmwcrash
Erős felállás, de kár, hogy Mücke ott hagyta az Aston-t.
Szabi
"Wonderful news from Ford Performance!
The 4 drivers: Olivier Pla, Andy Priaulx, Marino Franchitti et Stefan Mücke will be participating in the FIA WEC 2016."

"Nulla tenaci invia est via"

bmwcrash
Igen😊
#4016 Ilyen kéne nekem is csak LMP1-ben 😄
bardocz
Saját munka? 😊 Igen, azt a vége felé már sejtettem, hogy az eredmények alapján vannak bent 😊
desigo
meglepetés távirányítós autó anyutól a gyerkőcnek 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bmwcrash
Próbáltam, eredmények alapján rangsorolni őket😊
Meg feltöltés közben jöttem rá én is, hogy mindegyikhez bent kellett volna hagyni egyet motorhanggal, de akkor már hagytam inkább😄
De köszi😊
bardocz
Saleen sr7-et kicsit hiányolom 😊 Nameg a zene helyett jó lenne a motorhangokat hallani, de azért jó videó.