4605
-
#624 meg kell fizetni az biztos -
#623 És mennyi egy RS4 szerinted? :D Ismerősöm féktárcsákkal foglakozik, 2db első féktárcsa egy B5-ös RS4-hez közel 500e volt! :D És kicsit sűrűbben kell cserélni mint egy A4-esbe! :) -
#622 -
-
#620 Nem azzal van a baja,hogy drága bele az alkatrész,hanem hogy túl gyakran kell szervizbe vinni szerintem. -
#619 vótmá rajta kerékcsapágy megint 100 körül + 2db fojtószelep darabja 130 ér. nem tom szerintem nem ér annyit. inkább akko rs6 vagy rs 4. -
#618 Meg most mennyit ér az autó? Hány százaléka ez a teljes árnak? Nem kerülhet 10e forintba ha több millió az autó... -
#617 -
#616 Pedig az még Audinál nem is számít magas árnak! -
#615 ezt csináltam ma + holnap mert nem jött meg a fék hozzá. 3.0tdi s-line
nem azé de 100ft az első hátsó fékbetétért szerintem sok -
#614 Azért mert egy autóhoz drága az alkatrész az azt jelenti, hogy rossz is lenne? A presztízst és a márkát meg kell fizetni a nagy cégeknél, ennyi, ezt le kell nyelni! -
#613 Kibaszott nagy az az autó!Én is láttam,brutális. -
#612 tudod az a baj hogy heti 1-2 őt legalább szerelek és hát mit nem mondjak,vannak komoly gondok velük amik súlyos 100rekbe kerül az ügyfélnek, amit a versenypályákon látsz audikat illetve más márkákat semmi köze az utcaihoz, úgyanúgy a tdi nek sincs semmi köze az utcai tdi hez. -
#611 200 trans am... Volt szerencsém élőbe is látni egyet, elég brutális! Egyébként nem értelem mi a bajod az újabb Audikkal... Napjainkba is fantasztikus autókat gyártanak! -
#610 ha audi akkor csak ez. ez még méltó volt a nevéhez. de azóta...
-
#609 Jó hogy szóltál! :D Gabec azonnal csinálj egy újat!!!! -
#608 nincs rajta audi nem vagy rosszul?(vicces kedvébe van) -
#607 Új banner, köszönhetően Gabecnak! -
#606 Tyíííí de jó kép! -
#605 Ahogy tavaly,idén is lelett kapva a Manthey Porsche a nap nyugtában
-
#604 Te nézel egyáltalán LeMans-t? Most 24 óra alatt 5perces különbség volt a két kocsi között ami egy kör sincs... Végig váltakozott az első hely, ez a nyereség is csak a jó taktikának köszönhető! LeMans-ba is csak pár perccel szoktak nyerni, már már elégé kiegyensúlyozott a küzdelem az adott kategóriákba! -
#603 a 40-es Ford GT, mi miatt nem fejezte be? -
#602 inkább mint az audi. jó lenne ha leszoknának 24 h-s Nord-ról ne csináljanak már ebből is dög unalmas Le-Mans-t. -
#601 Azért ez várható volt,mármint ez a helyezés. Cserkúti készítette fel őket. -
#600 Frissült az oldal! -
#599 Nyert a hülye porsche... :D -
#598 Csoportjukban 5. lettek -
#597 55.
24:05:22.013-at mentek
29x körözte le őket az első helyezett -
#596 Hanyadikok lettek? Mert ezt nem írják a Nordschleife blog-on:S Más faszságot írnak,meg a lendkereket szarrá ragozzák,de semmi mást. -
#595 "A délután négyig tartó versenyt valószínűleg Palik László fogja
befejezni a magyarok közül."
...hát ki más... -
#594 Na,vége. -
#593 Jelenleg egy Porsche áll az első helyen... :/ Remélem még változik a sorrend! :D -
#592 Innen néztem -
#591 Rang Startnr. Fahrzeug Fahrer Runden Gesamtzeit Rückstand
57 142 BMW 120d Palik László , Vida János , Walter Csaba , Wéber Gábor 118 22:38:11.954 28 Runden -
#590 Na,már kevesebb mint 1 óra maradt már csak. -
#589 Az... V10-es 500lovas varrógép! :D -
#588 mi ez az ingolstadti varrógép? -
norbi09 #587 "Elég bosszantó, hogy van itthon vagy 6 sport csatorna és egyiken se képesek közvetíteni..."
Ahogy mondod, bezzeg a qrva focit orba-szájba nyomatják:(
A Nemzetisport is televan focival, erröl meg majd nyomatnak hétfőn egy 300karakteres cikket egy kis képpel, ahogy én képzelem.
De szerintem a Rtl klubon a Magyar autósport-magazin-ba biztos lessz egy riport. -
#586 Friss hirek -
#585 Itt tök jó minőségben nyomják,
A magyarokkal mi van, a GPS szerint az erdőben állnak.