8
-
spydee #8 ekkora ökörséget rég olvastam!!!!!
Megint felakarják találni a spanyol viaszt! Évezredek óta ösztönösen, öntudatlanul érezzük a másik nem illatát és aszerint cselekszünk. De Novelli mondja a lényeget: fontos a társadalmi és kultúrális passzolás is. Hiába tetszik az illata például EVA MENDEZNEK attól még nem hiszem hogy enyém lesz örökkön örökké. :(( -
#7 Lehuzas penzes hulyegyerekeknek. -
#6 hát azt az 1000 dollárt érdemesebb elinni, vagy elk...ázni -> ez hülyeség -
xmodule #5 Gattaca jó film:D -
#4 Kicsit Gattaca -s, nem?
Azért kíváncsi lennék arra, hogy ebben a majd' 1000 dollárban mi szerepel. "Egy életre szól" ... jó de ez azt jelenti, hogy hetente találnak hozzám tökéletes párt? :) Vagy ezért a pénzért 1szer találnak egy olyat ami életre szól?
Ha utóbbi, akkor nagyon beszophatja az akinek "kisorsolnak" egy egyfogú 120 kilós, 50-60 éves társat :). Ha az előbbi, akkor meg nem értem mért kérnek érte pénzt ... ugyanezt csináljuk mindannyian (csak nem tudományosan, és ugye itt meg is válaszoltam a kérdést).
A szlogeneket elolvasva elszontyolodtam :). Mit ajánlanak? JOBB szexuális életet, NAGYOBB termékenységet, EGÉSZSÉGESEBB gyereket, stb. Node minél jobbat?! Mekkora reklámszöveg ... buta sznob emberek játéka ez, semmi más ...
Tegyük fel hát a 21. század tán' legtöbbet hallható kérdését: HISZÜNK A TUDOMÁNYBAN? :) -
dzsagon #3 klónozd magad bazmeg -
arrakistor #2 995,95 dollárért ... nyálminta alapján... speciális algoritmus...
-
arrakistor #1