Érintőképernyős Samsung-mobil widget-támogatással
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a következõ mobilokra lehet magyar nyelvet rakni?
Samsung S 7230 Wave, S5750 Wave 575, S 5250 Wave 2, És nem tom, hogy a S8000 is angol nyelvü-e. Mert ezeket a készülékeket a GSMHOME.hu-n lehet kapni de állitolag nem magyar nyelvüek. Ezek közül szeretnék venni egyet. Kérelek titeket segitsetek.
Elöre is köszi imre<#conf>#conf> <#wave>#wave>
Azt szeretném kérdezni hogy a következõ mobilokra lehet magyar nyelvet rakni?
Samsung S 7230 Wave, S5750 Wave 575, S 5250 Wave 2, És nem tom, hogy a S8000 is angol nyelvü-e. Mert ezeket a készülékeket a GSMHOME.hu-n lehet kapni de állitolag nem magyar nyelvüek. Ezek közül szeretnék venni egyet. Kérelek titeket segitsetek.
Elöre is köszi imre<#conf>#conf> <#wave>#wave>
Egyébként drágább mint az iPhone. €599-be kerül ez 240MB belsõ memmel és 8GB-ig bõvíthetõ (és ez + pénz!), ugyan ezért a pénzért 16GB-is ájfónt kapsz.
A Samuk soha nem az akksijukról voltak híresek. Egy Noka, vagy Sanyierixon 100X jobban bírja, de a kijelzõjük mindíg nagyon pofás volt, és elég strpabírók is. Ha nem Ájfon árban mérik, még az is lehet hogy veszek egy ilyet!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Nincs benne GPS, nem oprendszeres, legalábbis navi progit nehéz rá rakni...csicsás gagyi."
Mar mar csak a regebbi, de meg gyartott nokiakon nincs operacios rendszer. Az egyetlen kulonbseg, hogy a gyarto engedi-e a telepitest vagy nem. Pl. az iphone-on kezdetben nem volt engedelyezve, mostmar igen. A widget-eket meg nem igazan ertem miert terjednek ilyen hirtelen. A technologia eddig is adott volt, mar az ericsson t20-as idejeben is, tehat ez inkabb divathullam mint uj technologia.
A beszelgetesi ido tobbnyire a 100%-os cpu terhelest jelenti, a keszenlet meg a kikapcsolt kijelzos standby-t. Tehat ezek a telefonok atlag 3 ora hasznalatot birnak ki toltes nelkul. Ez egy olcsobb laptop teljesitmenyenek felel meg, tehat a mai vilagban megfelelo.
Mar mar csak a regebbi, de meg gyartott nokiakon nincs operacios rendszer. Az egyetlen kulonbseg, hogy a gyarto engedi-e a telepitest vagy nem. Pl. az iphone-on kezdetben nem volt engedelyezve, mostmar igen. A widget-eket meg nem igazan ertem miert terjednek ilyen hirtelen. A technologia eddig is adott volt, mar az ericsson t20-as idejeben is, tehat ez inkabb divathullam mint uj technologia.
A beszelgetesi ido tobbnyire a 100%-os cpu terhelest jelenti, a keszenlet meg a kikapcsolt kijelzos standby-t. Tehat ezek a telefonok atlag 3 ora hasznalatot birnak ki toltes nelkul. Ez egy olcsobb laptop teljesitmenyenek felel meg, tehat a mai vilagban megfelelo.
Nincs benne GPS, nem oprendszeres, legalábbis navi progit nehéz rá rakni...csicsás gagyi.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Áhhá ^^ ez így van. Jó, vettem, tényleg barom voltam. Thx
Attól függetlenül nagyon jó ez a tella, ha pénzes lennék vennék is 😊
Attól függetlenül nagyon jó ez a tella, ha pénzes lennék vennék is 😊
A készenléti és a beszélgetési idõt szabvány határozza meg, hogyan mérik. Ez azért van, hogy a készülékek adata összehasonlítható legyen. Persze mégsem érdemes, tekintve hogy egyes tevénykeségek nagyságrendekkel jobban merítik az akkut, mint mások (pl. netezés), és mindenki eltérõ intenzitással használja ezeket.
jogos xD
Lekopogom de eddig csak nokiám volt és nagyon jól bírták. elsõ egy 6610 az 1.5 hétig kibírta úgy h nem igazán telefonáltam vele... az már 5 éves és még mindig bírja
Másik egy 6288 1,5 ha jól emlékszem, és egész nap (szó szerint) zenét hallgatok rajta és kb 2-3 naponta kell töltenem... ha nem használok rajta semmit az is simán kibír 10 napot pár hosszabb telefonálással
Másik egy 6288 1,5 ha jól emlékszem, és egész nap (szó szerint) zenét hallgatok rajta és kb 2-3 naponta kell töltenem... ha nem használok rajta semmit az is simán kibír 10 napot pár hosszabb telefonálással
az már nem készenlét, hanem használat😊
Istenem, mikor még meg kellett várni, hogy a telefon lemerüljön... xDD
lehet hogy ráírhatnák rendesen is de sosem értettem hogy miben áll este rárakni a töltõre a mobilt aztán reggel meg leszedni. persze fogyasztja az áramot de minimálisan
bravo! bár ez a "maximális készenléti ideje gyári adat szerint akár 10 nap is lehet" akkor lép életbe, ha nem használunk szinte semmit rajta?! 😊
Én telefonomra is 3-4 napot írnak "akár" bár nem ez a kategória, de játék, zene, videó, fényképezés, aztán este tehetem is fel tölteni :S
Én telefonomra is 3-4 napot írnak "akár" bár nem ez a kategória, de játék, zene, videó, fényképezés, aztán este tehetem is fel tölteni :S