7
  • tomcsa4
    Én olvastam egy hírt, hogy a Via újra támadásba lendül mobilplatformon. Nagyon keveset fogyasztó CPU, 1-2 mag, korrekt teljesítmény...hangzik az ígéret. Meglátjuk!
  • GABOR16
    A TLB bug nem volt olyan jelentős mint aminek mondták (a core2-ben is volt hasonló hiba megjelenéskor, csak azt nem kapta fel ennyire a média).. Az utána lévő új szériában is csak a média miatt kellett az átszámozás...
  • waterman
    hát igen. mindenféle hír jön amd-ről, de az hogy 45 nanón beindították volna a nagyüzemi termelést 4magosokból az mindig csak a "köv félévben" jön majd.. igazán összekaparhatnák magukat. ha csinálnának egy értelmes cpu-t, akkor menne a szekér. csinálnak 120 wattos 4 magos-t, amit csak az igazán elvakultak vesznek meg. elszerencsétlenkedik az idejüket, pedig pl ha nem lett volna az a tlb bug, akkor már egész jól állnának. remélem mihamarabb kikerülnek a gödörből. ez a platform egész jól néz ki, csak ezt sem kéne elszúrni..
  • LOTR|Atocha
    Én ájemdé fan vagyok, de jó lenne ha végre nem csak cikkeket olvasnék, hanem villantanának valamit. :) Ha végre valami kézzelfogható lenne stb. :)
  • GABOR16
    Jelenleg is a monitorok eszik meg a nagyját az elfogyasztott energiáknak a laptopokban (csak a LEDes kijelzőkkel kb megduplázzák az üzemidőt.. hát még majd az OLEDel ha egy szer kifornak..).
    A processzorok fogyasztása alapjáraton most se nagyon sok.. (pl. az én laptopom Acer TravelMate 5520G külső kijelzőre kötve a kb. kicsit több mint 2 óra üzemidő helyett elmegy 4,5-5 órát akkuról.. persze kíméléssel...)
  • MaSzKa
    AMD hajrá
  • tomcsa4
    Végre felpezsdült az élet mobilplatformon. Én már nagyon utálom azt, hogy az akku idő nincs 3 óra. Igaz nem is subnotival tolom, de annak az ára meg csillagos ég az én (és sztem sokk) pénztárcájának.