5
-
chuky123 #5 Legalább a pogácsa jól fogyott -
wolruf #4 Hogy én hogy rühellem az éppen-nem-kormányon-levő-de-akkor-rohadt-okos politikusokat :( Mindegyiknek csak akkor nagy a pofája, ha semmit sem kell tennie, csak nagy pofával pofáznia (tudom, szóismétlés). Nem csak IT, de minden más téren is. IT-ben meg a béka sejhaja alatt sem vagyunk. Egyszerűen nincs HOGY fejlődni. A hova már évek óta (mit évek, szinte már évtizedek) látszik. Sok-sok okos emberke tanul itt, aki aztán sok-sok más országot gazdagít a sok-sok okosságával. És milyen jól teszik! Legalább megélnek és nem kegyelemből tologatják a laikus kreténeket. Vááá, hogy én hogy utálom a politikát... :-/ -
#2 A legtöbb politikus - valljuk be - önmaga is erősen laikus, maga sem érti, hogy miért lenne szükség szinte minden területen kiélvezni az elektronikus út által nyújtott előnyöket.
A magyar politikusokkal az a baj, hogy kb minden területen ez a helyzet. IT-nél különösen, de általánosságban elmondható hogy mindenki hülye mindenhez. Úgy van vele hogy majd irat pármilliárdért egy ilyen-olyan tanulmányt, amit be lehet vágni a fiókba mondván meg van oldva a probléma, és még a sógornak/komának is csurrant-cseppent valami pár milliócska. -
#1 eBeszarás...