Itthon is jön a legnépszerűbb orvossorozat testvére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez engem is érdekelt és anno utánanéztem: a Seattle-i kórház neve Grace Hospital
ates84
Azt árulja már el nekem valaki hogy a Grey's-bõl hogy lett Grace???

Nálam csak Dr. House játszik. A vészhelyzet új részeit már régen nem nézem, a GA soha nem tudott lekötni, eleinte pár részt megnéztem, aztán az elsõ évad végére már nem néztem egyáltalán.

Ennek az új sorozatnak azért adok majd egy esélyt, anno a Dr. House-t is csak azért kezdtem el nézni, mert teljesen véletlenül végignéztem egy epizódot és tetszett...
Trisztin
Szeretem a GA-t ...de valahogy ez a PP nem váltott ki belõlem akkora érdeklõdést... (mindenesetre kiváncsian várom hogyan szurják el egy szinkronizálással az egész sorozatot...)

a tavasz pangás alkalmával megnéztem,de szerintem is sokkal jobb helye volt a GA-ban Addisonnak...
ezt igazolja az is,hogy a GA 4x13-ban visszakacsint Seattle-be...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

sztem egy rakás ..ar a PP... addison ide v oda... kapjon kaszát a 2. évad után, és húzzon vissza addison a "kevésbé otthonosabb" grace klinikára. ott sokkal többet kihoztak belõle...

People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!

én már láttam...jó lessz 😄
"seattle-i nagy épületbõl és sokkal otthonosabb Los Angeles-i rendelõintézetbe teszi át a székhelyét régi barátja invitálására. "

szerintem a sokkal otthonosab... elég gáz átnézés nélkül kirakni