Jön a Lost készítőjének új scifi-sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stargate-ben nem párhuzamos univerzumok között csúszkáltak, hanem az univerzumon belül<#crazya>#crazya>
a stargate-re gondol, mikor a kék, függõleges pocsolyába ugrálva párhuzamos univerzumokba csúszkáltak.
csak elfeledkezik a dr. who-ról, ahol telefonfülkében teszik mindezt.
csak elfeledkezik a dr. who-ról, ahol telefonfülkében teszik mindezt.
Csak nem a Sliders-re gondolsz, mikor a kék, függõleges pocsolyába ugrálva párhuzamos univerzumokba csúszkáltak? Az tényleg zsír sorozat volt.. egy ideig.
az X-aktáknál csak egy jobb és hosszabb sci-fi sorozat van azzal a nagy kék pocsolyával. bár ha a Star Trek szériákat egybe vesszük az a leghosszabb, de abból nem mind jó, nekem a TNG második fele és a Voyager tetszett a legjobban.
akkor már nem lesz sokáig a lostban és csak akkor tér vissza, ha lelövik a sorozatot. (mint a richard alpertet alakító nestor carbonell, aki dettó az új sorozata lelövése után jöhetett vissza lostozni😊
Az X-aktákkal szemben úgy is el fog vérezni. Az X-aktákat nem lehet jól copyzni. Az X-akták szent és sérthetetlen! <#ravasz1>#ravasz1>
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
err... http://cryptozone.extra.hu
oké,szóval balszélen és lost 😄
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
héhé,balszéeln a néger csávó a lsotban is szerepel! matthew abaddon!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
"X-akták nyomdokain kíván elõrehaladni...
...elmeszanatóriumban lakó zsenihez fordul segítségért"
X-akták feat. Bárányok hallgatnak. 😄 Most már kiványcsi vagyok milyen lesz.
...elmeszanatóriumban lakó zsenihez fordul segítségért"
X-akták feat. Bárányok hallgatnak. 😄 Most már kiványcsi vagyok milyen lesz.