34
-
Babidi #34 Azt irják h ide haza nem volt neki nagy rajongó tábora. Egy cimborám fogalmazta meg nagyon jól: "Mikor ez a mese ment, akkor még a busz sem járt"
Erről ennyit. -
Rundstedt17 #33 Lol lesz habár ez a anime elég dedós hogy nagyon lol legyen. -
#32 Pf, a kepeket elnezve nem szamitok semmi jora, csak vmi kommersz szarra, mint pl a Golyoallo Szerzetes volt (pf, az mekkora szar). -
kkwx #31 Először is Goku ha jól emléxem 11-12 éves volt a DB elején (azt hitte hogy csak 7 (asszem), de csak azért mer nem tudott számolni :) ), namármost ebből kiindulva, vagy csinálnak egy gyerekfilmet egy kisgyerek főszereplésével, vagy változtatnak a sztorin, amit össze lehet vágni 2 órára az elejét a Szívtelen Sátán sagával (csak kár, hogy Bulmás bugyis poént valszeg nem rakják bele :( ).
Goku karakterének szinte lehetetlen jó színészt választani, mivel egyértelműen jó karakter, ezért Hugh Jackman kicsit durva lett volna, ez a Chatvin viszont elég nyálas csókának tűnik, de kituggya. Ez a csávó sztem jó Jangcsának (ha ő az), a csajok is jó választások Bulmának és ChiChinek, Chow Yun-Fat meg a legnagyobb (csak ne legyen Golyóálló Szerzetes színvonal :( ).
Krillin akkor lépett be a sztoriba amikor a Zseniális Teknős, szal muszáj szerepelnie.
És sokkal jobbnak ígérkezik mint az eredeti DB film a Magic Begins (ami nem nehéz mer az oltári szar :) ), olyasmin nem fogok fennakadni, hogy milyen színű a Bulma haja ha amúgy jó a film, az animékben úgyis azér soxinűek a hajak, hogy könnyű legyen a megkülömböztetés, de filmnél ez nem probléma, csak Gokunak legyen a piros ruhája, mer sorozatban is volt jelentősége (Zseniális Teknős iránti tiszteletből viselték).
És végül a rendező sztem nem tehetségtelen, szal ha tényleg komolyan gondolja a DB szellemiségét, és tisztelettel, teljes erőbedobással dolgzik akkor nagyon jól sikerülhet. -
DarkEvilPiccolo #29 Hát igen, ez SG... Csupa faragatlan fráter. Nem is érdemes itt beszélgetni, mert annyi de annyi primitív ember van, hogy az már fáj. -
#28 Személy szerint nem bízom a film sikerében..több a peszimizmus, mint az optimizus a filmmel kapcsolatban. Mondjuk Én is kíváncsi vagyok, hogyan néz ki majd az egész film. -
Mormotak #27 egyes embereket annyira nem értek mi a faszt pofáztok ha 1 nem láttátok a filmet 2 nem tudok ien filmet csinálni akkor meg mi a geci jó kurva anyátokat pofáztok hmm?SZTEM A FILM VALAMI NAGYON KARAJ LESSZ!!!!!!!!!!!ENYIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
emile zola #26 Bizakodom benne h nem cseszték el ezt a feldolgozást is Hollywoodban:S de a képek alapján nem igazán sikerült kiválasztani a szerepekre leginkább megfelelő színészeket.
Amúgy pedig ez nem csak egy "egyszerű" mese, senki se becsmérelje!!!:D:D:D
-
kalapos01 #25 Most komolyan, megy itt a sírás, mintha valami nagy dolgot filmesítenének meg, de emberek! A Dragonballról van szó! Egy röhejes dedós meséről, amin mindenki csak röhög, hogy hogy képesek ilyet összehozni. Eleve érthetetlen, hogy film készül belőle, de egy biztosra mondható, elrontani nem tudják.
Valaki írtam, hogy a képeken Goku csak 45 kiló. És a rajzfilmben? Egy kisgyerek kinézetű vicces figura nagy szemekkel. Ugyan már. Dragonball? Az ember azt hinné, hogy nem poénok a kommentek, hanem valaki tényleg így gondolja. Ugye nem? -
gabeei #24 Master Roshi volt a magyarban Zseniális Teknős, Kami-sama pedig a Mindenható. Nem összekeverendő a kettő... -
DarkEvilPiccolo #23 Drága barátom, az a régi DB film is ezerszer jobb volt mint ez valaha is lesz...
A hitelességnek még csak szikrája sincs ezeken a képeken.
A szereplő válogatás egyszerűen pocsék(nah jó van egy-két kivétel de minimális) a ruhákat is hogyan lehet íly módon elcseszerinteni?
Szánalmas amcsik nem tudnak már 500 éve filmet csinálni, és ez is bekerül a szókásos amcsi sablonba... Egy agyon csicsázott(már, ha az lesz) látványosság lesz belőle, de a story 0 lesz, sőt, olyan szinten eltorzítják majd, hogy az már fájni fog.
A DragonBall-t nem lehet megfilmesíteni úgy, hogy valami jó süljön ki belőle!
Édes Istenem, csak rá kell nézni arra a gyökér Chatwinra, olyan haja van mint valami punknak, és szerintem mindenki jobban járna, ha inkább az egyik 7végi szappanopera sorozatban látnánk, mert inkább valami nyáladzós/csöpögős valamibe passzolna leginkább... -
torcipepe #22 bocs Kame -
torcipepe #21 az a Master Roshi lenne Kami-sama avagy magyarul Zseniális Teknős?? ilyen hülye egy nevet. lol. ellenben ő az egyetlen, akire rögtön rájöttem kép alapján is.
a film meg valszeg az első nagy kalandról vagyis a sárkánygömbök összegyűjtéséről fog szólni, az ellenség pedig feltehetően a vörös szalag csoport lesz. emlékeim szerint ebben még nincs benne sem Kuririn, sem Piccolo. -
Mister #20 Na igen, ő zseniális választás Zseniális Teknős szerepére. :)
Van humora, és jó szinész is.
Node a többi?! -
tpeterr #19 Mi a film alaptörténete? Mert teszem azt egy egész szériát nehéz lenne belesűríteni. -
entreri #18 Nem kell parázni. Chow Yun-Fat elviszi a hátán az egész filmet, ha kell. -
Bandy11 #17 bocs a helyesírásér:P álmos voltam -
Bandy11 #16 Én sem szeretem ha valaki egyből fikáz egy filmed de azé neharagugyon már a világ a jóörg songoku akinek a szekrénye tele volt a piros training cuccával erre meg kapunki itt egy feltupírozott hajú diszkopatkányt(semmi bajom a sráccal de koze sincs goku-hoz) azá pár DB részbe goku eléggé dagad a iomtol de ez a kölök 45 kilot nem nyom osszesen áh mér nem adtak ennek egy másik cimet mittom én forbidden kingdom 2 vagy a tököm tudja akkor örömmel beülök a moziba de így ..... nocommet de ennek elenére én is megnézem:) -
gabeei #15 EZ lenne Goku? ILYEN hajjal? És Bulma? MIÉRT nem liláskék a haja, mint a sorozatban. Na mind egy, majd megnézem, és ha atoszar lesz, akkor küldök egy Cell-tojást az alkotóknak. Gyalázat, hogy miket művelnek mostanság. A DragonLance-filmet is úgy elbaxták, hogy ihaj-csuhaj... -
Gamecube86 #14 Te, mint avilág legnagyobb Dragon Ball rajongója.
Örülj hogy egyáltalán megfilmesítik.
Te, mint a világ egyik legnagyobb Dragon Ball rajongója... Hasonlítsd össze ezt és a korábban forgatott Dragon Ball filmet.
Persze szíved joga eldönteni tetszik e vagy sem, de attól hogy esetleg neked nem tetszik attól lehet hogy jó lessz. És a lssz a kulcsszó hiszen még csak pár képet láttatok és máris fikázzátok..... -
tpeterr #13 Nem tudom te hogy vagy vele, de amit itt fikáznak, az általában itthon siker szokott lenni, amit meg éltetnek az SG kritikusai az meg sokszor bukás kis hazánkban. Lehet, hogy tévedek, mert nem szoktam megfigyelni, csak mintha rémlene. :-) -
tpeterr #12 Áhh, ezt nem lehet megfilmesíteni rendesen. -
tpeterr #11 Akár jó lesz, akkor rossz (szerintem sajnos ez a valószínűbb), kíváncsiam várom. Érdekes vállalkozás ezt filmre vinni, szerintem nem is igazán lehet. A szereplőkről meg annyit, hogy valami nagyon nagy maszkírozáson kell átesniük, mert jelen képek alapján egyikük sem emlékeztet egyik karakterre sem. -
Loverman #10 *ásít* na, megint a szokásos uncsi fikázás.. -
neptum #9 inkább egy CGi lenne vagy akármi de ne ez ez nem is DB csak a cím az -
Mister #8 itt van, hogy ki kicsoda, ha nem lenne egyértelmű:
képek -
Mister #7 ez így most ránézésre elég borzalmas :)
egyet kell értsek szinte minden előttem szólóval. -
knightbali #6 A képeket elnézve, szvsz mindenki jobban járt volna egy über látványos animációs movie-val. -
DarkEvilPiccolo #5 Amúgy meg én is azt mondom, hogy M.O.-n is rohadtul sok rajongója volt/van, szerintem jóval több mint bármely más animének. :P
Dehát ez érthető is mert a DB felülmúlhatatlan! -
DarkEvilPiccolo #4 Szerintem ritka undorító lesz, dehát nem is számítok semmi jóra...
Én mint a világ egyik legnagyobb DragonBall rajongója, iszonyat magasra teszem a lécet, és szerintem ez a fiilm az eddigiek alapján beteljesíti a legrosszabb rémálmaimat. -
#3 Dragonball...!!!!!!!!! -
#2 Azért a dragonball részeket az animax igazán adhatná este 8 után, ha már a naruto mehet a jetixen... -
Sance231 #1 Hát, szerintem elég gáz, és 0 érződik a szellemiségből, de azért a remény hal meg utoljára. Amúgy meg rohadt sok rajongója volt / van a DB-nek, csak hát az ominózus betiltás óta csak netről lehet elérni a részeket.
Mindenesetre legalább kiderült, hogy meg lehet szerezni mind a 291 dbz rész szinkronját: http://dbhunszinkron.extra.hu/index.php . Persze ehhez meg segítség és lóvé kell.