Bagger Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rendes játék vagyis a menû 2 -kal játszik akkor lehet hogy igy kell megcsinálni de nem bisztos.
Van a három föld kopac a szállitó szallagnál mindegyikböl a anyit kell vinni amig a sik eléri a másik választó sikót (számolja a tonna számot)azután kell a másik kupacot rakni majd szállitani.
4 részre van osztva szerintem a 3 föld kopac 4 a markolónál van szerintem.Csak anyit érdemes vinni amig eléri acsikót mert ha tovább viszed akkor számolja de a sik nem megy feljebb
Én kitrobáltam és igy megy de nem végig 225 tonnánál megáltam ami egy és félig ment fel a csik.
Probáljátok ki hogy igy igazam van e!!Megér egy probát ha kitrobáljátok!

139 hsz-nál keresed megtalálod ott.Csak el van dukva!Olvasd el figyelmesen hogy mi van kiirva oda .

CoD23
képzel visszaolvastam és csak a demot találtam

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

sajnos csak a zinternetrõl.... :S
bazz de amúgy nemigaz, hogy egyik warezolós láma sem tud visszaolvasni
<#lama>
<#kocsog>
CoD23
hali!!
bocs az off ért de honnan tom letölteni a teljes gamet??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

mindenkinek német<#idiota>
elkezdtem a teljeset csak nekem német<#gonosz1>

jaja

Hellotok ehez lesznek modok vagy skinek?

nandorb
nemtom meg

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Na akkor hogyan kell pontosan menteni a játékba?

nandorb
az vicc volt meg egyesek sokat lamulnak nem kepesek olvasni mindent talcan kernek nehogy elolvassak

Köszönöm erröl még nem tudtam hogy mi a feltételle.

szerintem ha házigazda vagy akkor több menüd lesz és ott van olyan

caseh vagy ki a landwirschon a gazda.kérzezd tõle

Csak kérdem ebbe be lehet nyúlni valami programmal? Aki ért hozzá.
Átalakitásra(gép) gondoltam.

meglehet, de... ez után mit vársz?
innen tudom:

# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
semmi.nem lehet megkérdezni???

még nem, és akkor mivan?
kitt2000írtam privit

majd sokat írúnk a játékkal kapcsolatossat

Eszt te honan tudod? Akkor még egy kicsit arréb lesz!

Valaki tudna majd késziteni FAQ-t mert én nem értek hozzá!
Kénne valami jó banner is ide az oldalra!
ha van ötletek ezekhez szivesen várom öket majd közösen eldöntsûk hogy melyik legyen!

nandorb
te jatszod ezt a jatekot???

csak 500 hsz után lehet házigazda jogot kérni<#miaz>
hova???????

beirtam már azzal kapcsoladba majd meglátom mi lesz belöle egyátalán.

remélem igen

Vajon ehez lehet majd új pályát,gépet,modot késziteni?

nandorb
leszel hazigazda kertel mar hazigazda jogot??

vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nandorb
thx a kepekert most mar ertem estere mar fogok jatszani most jott meg a 19"-es asus monitorom

hivatalos oldalt ki talált??mert én nem

kösz

csá a gépigény
PC ab 1,2GHz
- 512MB RAM
- 128MB-3D-Grafikkarte (GeForce4 Ti4200 oder Radeon9200)
- Windows 2000 / XP / Vista
tudna valaki gépigényt írni??mert én nem találok sehol.

ja én legelõször nemjöttem rá de 10.re rájöttem

Igazad van tényleg az ért áll meg ,de amivel elinditodtad azzal újból el lehet inditani csak emeld feljebb a marótárcsát és folytadhatod tovább a munkát.

Az kezet a egérel tudodd mozgatni remélem érthetö!
A kezet figyeljétek minden képen

az elsö a gépek hirolikáját lehett növelni,csökenteni 1 leglasabb.3 leggyorsabb

a második kép szerintem ide kell bóritani a földet a kéz jelzi hogy számlája a súlyát

a harmadik a gép sebeséggét lehet növelni,csökenteni 1 leglasabb 3 legnagyobb

a negyedik a gép fûlkéjét mutatja ha az elsö hátulról mutatja nyomtok egyet belép a fûlkébe mégegyet kilép belöle

Aki rájön valamire akkor igy lehet ne segiteni hogy jobban megértcsétek!!!!

a marotárcsa a tulterhelés miat állt le.
akkor tudsz szerintem tovább mennia soropmpón ha mehcsináltad a feladatott

ezt mondtam én is

tudna valaki gépigényt írni??mert én nem találok sehol.elõre is kösz

nandorb
e neked volt a mar hogy a marotarcsa megall csak ugy magatol???

Ha valaki rájött valamire akkor jóbb lenne képel bemutatni igy könyebben meg lehet érteni.Lehet képet is berakni aki tud!

mindjárt készitek hozzá képet és felrakom mind a kettött csak kérek egy kis idött.

a menûje az elsö szerintem a gépekkel megadott idö belûl kell elvégezni a feladatott.Az elsö a marótárcsás az utolsó a lánctalpas rakodó,dömper szerintem eszt kell csinálni.
a második a szabad játék.

nandorb
ezt nem ertem lehet kepet rola?

nandorb
hm. valahogy lehet de nemtom pontosan amikor escapet nyomsz bejon egy menu ugye?
akkor ramesz nem a beenden-re asszem hanem a masik