Amerika kapitány infók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Najó, Tibor barátunkról van szó. 😄

BF3: csucsorr

Aha... mondjuk sztem nem a wikipédiáról kellett volna szó szerint bemásolni sorokat a cikkbe, de nem akarok ám kötözködni 😛
Szolnokboy1
😄DD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

...hûséges társa és segítõje pedig Pékember (Bakkerman), a szerepben Szõke András...
Szolnokboy1
jaja, mi már ki is találtuk Pannónia Kapitányt, már a sztori is alakul, csak épp nem tudunk rajzolni 😊

Ellenfelek: A TSZ-elnök (Kingpin után szabadon), Disk Man (lemezeket dobál) és a Vöcsökember (még nincs elképzelés hogy nézzen ki). Sztem mûködhetne 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Seth
Nálam is futottak még kategóriás a kapitány, annyira semmilyen karinak tartom, pedig Õ a nagy amerikai 😊 Huh, micsoda gizdázó film lesz ebbõl , ruháján kívül mindíg lesz egy zászló a háttérben,az tuti 😊

PSN ID.: Beegabor

Tényleg elég vicces, talán a legnacionalistább amerikai képregényhõs, legalább is a kinézete alapján tuti....meg lehetne csinálni õsmagyar változatban, árpádsávos szerkóban, rovásírásos cuccal, Szuper Sámánt és Turbó Táltost....
Amúgy meg érdekelne a film, mostanában jó kis képregényadaptációkat is készítenek. Ironman is tetszett.
Blasta
Ránézésre okádtam mindig is Am.Kapitánytól, de a háttérsztoriját olvasva már rá sem kell néznem 😄
Szvsz kurvagáz 😄DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

semmi sem erõsíit meg jobban a találgatásokat, mint egy hivatalos cáfolat, ha nem õ akkor miért nem nevezte meg azt aki játsza, ha?

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.