9
-
LittleBirdY #9 Najó, Tibor barátunkról van szó. :D -
csgj #8 Aha... mondjuk sztem nem a wikipédiáról kellett volna szó szerint bemásolni sorokat a cikkbe, de nem akarok ám kötözködni :P -
#7 :DDD -
dartois83 #6 ...hűséges társa és segítője pedig Pékember (Bakkerman), a szerepben Szőke András... -
#5 jaja, mi már ki is találtuk Pannónia Kapitányt, már a sztori is alakul, csak épp nem tudunk rajzolni :)
Ellenfelek: A TSZ-elnök (Kingpin után szabadon), Disk Man (lemezeket dobál) és a Vöcsökember (még nincs elképzelés hogy nézzen ki). Sztem működhetne :) -
#4 Nálam is futottak még kategóriás a kapitány, annyira semmilyen karinak tartom, pedig Ő a nagy amerikai :) Huh, micsoda gizdázó film lesz ebből , ruháján kívül mindíg lesz egy zászló a háttérben,az tuti :)
-
dartois83 #3 Tényleg elég vicces, talán a legnacionalistább amerikai képregényhős, legalább is a kinézete alapján tuti....meg lehetne csinálni ősmagyar változatban, árpádsávos szerkóban, rovásírásos cuccal, Szuper Sámánt és Turbó Táltost....
Amúgy meg érdekelne a film, mostanában jó kis képregényadaptációkat is készítenek. Ironman is tetszett. -
#2 Ránézésre okádtam mindig is Am.Kapitánytól, de a háttérsztoriját olvasva már rá sem kell néznem :D
Szvsz kurvagáz :DDDDD -
bandypappa #1 semmi sem erősíit meg jobban a találgatásokat, mint egy hivatalos cáfolat, ha nem ő akkor miért nem nevezte meg azt aki játsza, ha?