9
  • LittleBirdY
    Najó, Tibor barátunkról van szó. :D
  • csgj
    Aha... mondjuk sztem nem a wikipédiáról kellett volna szó szerint bemásolni sorokat a cikkbe, de nem akarok ám kötözködni :P
  • Szolnokboy1
    :DDD
  • dartois83
    ...hűséges társa és segítője pedig Pékember (Bakkerman), a szerepben Szőke András...
  • Szolnokboy1
    jaja, mi már ki is találtuk Pannónia Kapitányt, már a sztori is alakul, csak épp nem tudunk rajzolni :)

Ellenfelek: A TSZ-elnök (Kingpin után szabadon), Disk Man (lemezeket dobál) és a Vöcsökember (még nincs elképzelés hogy nézzen ki). Sztem működhetne :)
  • Seth
    Nálam is futottak még kategóriás a kapitány, annyira semmilyen karinak tartom, pedig Ő a nagy amerikai :) Huh, micsoda gizdázó film lesz ebből , ruháján kívül mindíg lesz egy zászló a háttérben,az tuti :)
  • dartois83
    Tényleg elég vicces, talán a legnacionalistább amerikai képregényhős, legalább is a kinézete alapján tuti....meg lehetne csinálni ősmagyar változatban, árpádsávos szerkóban, rovásírásos cuccal, Szuper Sámánt és Turbó Táltost....
    Amúgy meg érdekelne a film, mostanában jó kis képregényadaptációkat is készítenek. Ironman is tetszett.
  • Blasta
    Ránézésre okádtam mindig is Am.Kapitánytól, de a háttérsztoriját olvasva már rá sem kell néznem :D
    Szvsz kurvagáz :DDDDD
  • bandypappa
    semmi sem erősíit meg jobban a találgatásokat, mint egy hivatalos cáfolat, ha nem ő akkor miért nem nevezte meg azt aki játsza, ha?