86
stílus és elegancia
-
#46 Eredeti Armani öltönyök:) 100.000 van aleg olcsóbb ha jól tudom és szerintem azt csak zacskóba adják blokk nélkül:P -
#45 Nekem is tetszik az öltöny, de csak akkor, ha az ember nem a munkája miatt kell, hogy felvegye, hanem azért, mert szereti és ez tetszik neki- -
#44 Pedig ha egyszer egy jó minőségű öltönyt vesz az ember ami jó méretben és szabásban is valamint anyagában akkor könnyű hozzászokni. -
#43 Én csináltattam mind2 öltönyömet, nem utálok benne járni mert kényelmes, és mert rohadt jól áll :P -
#42 Rettentően rühellem az öltönyt, pedig csak vizsgákra veszem fel (nameg temetés esküvő stb.) de így is bőven sok... -
#41 Azt ócsóér megcsinálják már neked. :D -
-
#39 Fejed elnefelejtsd leborotválni, és a vonalkód sem maradhat le a tarkóról .. -
#38 úgy látom itt csak én útálom az öltönyt :) -
#37 Nekem HITMAN oltonye tetszett meg :) Vettem is olyasmit. fekete oltony ,feher ing, piros nyakkendo. Eddig csak egyszer volt rajtam ,de remelem eljon az ido amikor sokat kell hordanom :) Szeretem az oltonyoket. -
#36 És olcsó ár! -
arankamama #35 józsefvárosi piac - széles választék -
#34 Igazából nem kell annyira utánanézni. Ha konfekciót szeretnél akkor elmész valamely öltönyházba ott próba, hogy a méretet megtaláld és a szabást amit kényelmesnek találsz, a konfi öltönyhöz keresel anyagot ami nem irritálja a bőröd (egész napos munkához elengedhetetlen) és nem is megy szét a rendszeres tísztíttatástól valamint nap végén nem úgy áll rajtad mint egy szemeteszsák.
Hála az égnek nekem nem kell egész nap az öltöny csak a nadrág + meetinghez a zakó. De néha a halál faszára kívánom:D -
#33 Kissé túlmiszitifikálod a dolgot. Főleg a Hugo öltönyt. Pláne ebben az árkategóriában.
-
#32 hol itt a gond? -
#31 Épp most láttam a tv-ben 15.000 Ft-os kartoncipőt -
Ronny #30 *egyelőre -
Ronny #29 látom ez is olyan lesz, mint az oraválasztás. Az ember előtte hónapokig csak a forumokat nyálazza, annyi féle van:) A hugo egyenlőre egy elég biztos választásnak tűnik ebben a 120 körüli kategóriában. -
Ronny #28 rögtön varratni?:) -
#27 Öltönyös férfi -
#26 ezüstösen csillogó sűrű halszálkás szürke öltönyt de varratnék magamnak... istenem, fehér teniszcipővel. istenem. :] -
#25 én varrattam magamnak az öltönyömet, de édesapám a hugo bossra esköszik... már vett egypárat náluk... -
#24 Ja, a gnóm alakot természetesen nem rád értettem és nem is negatívan. Félreérthető voltam. -
#23 Bármit is mondasz ez így ebben a formában nem igaz.
Ugyanis:
-Kurvára nem mindegy ki csinálja.
-Méginkább nem mindegy milyen gnóm alakod van.
-Pláne nem mindegy, hogy az a konfekció honnan van.
Nekem több konfekció van, úgy állnak rajtam mintha rám öntötték volna. Persze nem árt a modellalkat -
Sturm44 #22 Bármit is mondtok, a csináltatott öltönyt nem éri utol semmi. Van kettő olyanom. Egészen jó érzés kilépni a konfekció zónából. -
#21 Gyermek konfekció :DDD -
#20 jah és nemis a használt ruha boltban mielöt valaki itt tulr értene versace meg hugo boss öltönyökhöz :D -
#19 hát biztos hogy nem lehet hamis ha olyan helyen vásárol az ember
én pl nem akinai piacon vetem hanme boltban ennyi :D -
#18 Attól még adhatják drágán h. hamis. :)
Léteznek hamisítványok, amik drágábbak az eredetinél... Nem feltétlen öltönyre gondolok.
Egyébként én már megvettem az esküvőmre valót. :) -
#17 Figy ha mindenapra veszed csak akkor kell drágát venni én mindenap hordom és ezért fontos jo anyagu legyen birja kiképzést :D -
Ronny #16 láttam armanit is 160-ért. Én úgy tudtam ezek bőven 200 felett vannak. -
#15 meg a versacet azt rendeltem is és 20% kedvezmény is volt rá pluszban -
#14 egy kamu versace nem kerülne 160 ezer forinba
-
#13 És ez igazi Versace ennyiért? -
#12 ha minőséget akrsz hugos boss 120 ért
meg versace 160 én is öket hordom -
Ronny #11 griff eszembe sem jutott volna:) Szerintem nem itthon veszem őket, szóval a Hugo nyugati árszintje lenne a maximum, de ennyiért jobbat is lehet kapni, nemde? -
#10 Egyébként pont ma kísérleteztem (3 órás meeting, szórakoztatnom kellett magam valamivel) hogy ha keresztbeteszem a lábam és sokáig úgy tartom, sőt szorítom, akkor mennyire sínyli meg az éle a nadrágnak :D Örömmel konstatáltam, hogy tökéletes állapotban túlélte :DD
-
Ronny #9 nem kell ahhoz felősvezetőnek lenni, hogy az ember rosszul érezze magát alsókategóriás öltönyben. -
#8 Öltönyház. Jó áron jó minőség, több mint 10 öltönyömet vettem onnan. Kifogástalan volt mindig. -
#7 nekem eddig 2 öltönyöm volt,egy fehér még 3 éve ballagásomhoz,1 meg évnyitómhoz(fekete)