Öltönyök

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
És olcsó ár! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

józsefvárosi piac - széles választék
Bucser
Igazából nem kell annyira utánanézni. Ha konfekciót szeretnél akkor elmész valamely öltönyházba ott próba, hogy a méretet megtaláld és a szabást amit kényelmesnek találsz, a konfi öltönyhöz keresel anyagot ami nem irritálja a bõröd (egész napos munkához elengedhetetlen) és nem is megy szét a rendszeres tísztíttatástól valamint nap végén nem úgy áll rajtad mint egy szemeteszsák.

Hála az égnek nekem nem kell egész nap az öltöny csak a nadrág + meetinghez a zakó. De néha a halál faszára kívánom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DanielT
Kissé túlmiszitifikálod a dolgot. Fõleg a Hugo öltönyt. Pláne ebben az árkategóriában.

VRSDM
hol itt a gond?

u dont have to listen anybody else but me

Arcor
Épp most láttam a tv-ben 15.000 Ft-os kartoncipõt <#idiota>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

*egyelõre

látom ez is olyan lesz, mint az oraválasztás. Az ember elõtte hónapokig csak a forumokat nyálazza, annyi féle van😊 A hugo egyenlõre egy elég biztos választásnak tûnik ebben a 120 körüli kategóriában.

rögtön varratni?😊

CattiBrie
Öltönyös férfi <#finom>

[/spam]&#8482;

VRSDM
ezüstösen csillogó sûrû halszálkás szürke öltönyt de varratnék magamnak... istenem, fehér teniszcipõvel. istenem. :]

u dont have to listen anybody else but me

erx13
én varrattam magamnak az öltönyömet, de édesapám a hugo bossra esköszik... már vett egypárat náluk...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

DanielT
Ja, a gnóm alakot természetesen nem rád értettem és nem is negatívan. Félreérthetõ voltam.<#integet2>
DanielT
Bármit is mondasz ez így ebben a formában nem igaz.

Ugyanis:

-Kurvára nem mindegy ki csinálja.
-Méginkább nem mindegy milyen gnóm alakod van.
-Pláne nem mindegy, hogy az a konfekció honnan van.

Nekem több konfekció van, úgy állnak rajtam mintha rám öntötték volna. Persze nem árt a modellalkat <#mf2>
Bármit is mondtok, a csináltatott öltönyt nem éri utol semmi. Van kettõ olyanom. Egészen jó érzés kilépni a konfekció zónából.

DanielT
Gyermek konfekció 😄DD
Carlos HUN
jah és nemis a használt ruha boltban mielöt valaki itt tulr értene versace meg hugo boss öltönyökhöz 😄

Carlos HUN
hát biztos hogy nem lehet hamis ha olyan helyen vásárol az ember
én pl nem akinai piacon vetem hanme boltban ennyi 😄

Esrohnoil
Attól még adhatják drágán h. hamis. 😊
Léteznek hamisítványok, amik drágábbak az eredetinél... Nem feltétlen öltönyre gondolok.
Egyébként én már megvettem az esküvõmre valót. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Carlos HUN
Figy ha mindenapra veszed csak akkor kell drágát venni én mindenap hordom és ezért fontos jo anyagu legyen birja kiképzést 😄

láttam armanit is 160-ért. Én úgy tudtam ezek bõven 200 felett vannak.

Carlos HUN
meg a versacet azt rendeltem is és 20% kedvezmény is volt rá pluszban

Carlos HUN
egy kamu versace nem kerülne 160 ezer forinba

Taranov
És ez igazi Versace ennyiért?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Carlos HUN
ha minõséget akrsz hugos boss 120 ért
meg versace 160 én is öket hordom

griff eszembe sem jutott volna😊 Szerintem nem itthon veszem õket, szóval a Hugo nyugati árszintje lenne a maximum, de ennyiért jobbat is lehet kapni, nemde?

DanielT
Egyébként pont ma kísérleteztem (3 órás meeting, szórakoztatnom kellett magam valamivel) hogy ha keresztbeteszem a lábam és sokáig úgy tartom, sõt szorítom, akkor mennyire sínyli meg az éle a nadrágnak 😄 Örömmel konstatáltam, hogy tökéletes állapotban túlélte 😄D

nem kell ahhoz felõsvezetõnek lenni, hogy az ember rosszul érezze magát alsókategóriás öltönyben.

DanielT
Öltönyház. Jó áron jó minõség, több mint 10 öltönyömet vettem onnan. Kifogástalan volt mindig.
fanka93
nekem eddig 2 öltönyöm volt,egy fehér még 3 éve ballagásomhoz,1 meg évnyitómhoz(fekete)

fsgh
Zara?😄Dd

Nekem onnan van😛 (igaz érettségihez...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nexxuss
a lényeg, hogy a Griff-be NE! Vettem egy antracit kék Paolo Sarto öltönyt. Nyár végén. 95-rõl volt letolva 60-ra. Elmentem benne valahova, a nadrágjából kiment az él majdnem. Meleg volt, levettem a zakót, és a karomra terítettem, mikor levettem, össze ugrott anyag a kis nedvességtõl 😊 SZÓVAL GRIFFBE NE 😊 Blombergs mondjuk.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Na ezt nem tudtam pölö.

Nexxuss
valamennyivel jobb anyag? 160-as szövésü öltönynyel azt csinálsz amit akarsz, mert sosem gyûrõdik össze. Elég gány, mikor valaki feszít öltönybe és tiszta csík a háta mert kicsit beleizzadt és össze van gyûrõdve. :_)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Én nem értem, hogy mi a különbség az 50k, meg a 800k forintos öltöny között a presztízsen, meg a valamivel jobb anyagon kívül... De ha már felsõ vezetõ az ember, akkor csak nem járhat az 50k forintosban😊

csodálkozom, hogy nem volt még ilyen téma. Eddig én sem igazán foglalkoztam vele , nem volt fontos a munkámhoz és csak alkalmanként hordtam, de most ez meg fog változni. Fogalmam sincs a márkák presztizsérõl és, hogy a különbözõ árszinteken mit érdemes venni. Persze bemehetnék egy üzletbe is érdeklõdni, amit pénteken meg is fogok tenni😊

← ElőzőOldal 2 / 2