Power Challenge - Power Soccer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy nézem eléggé kihalt ez a fórum 😞
Mindegy ha valaki jönne azt is leírhatná,hogy kell fejelni,meg mellel levenni a labdát..
Kupához sem bírok csatlakozni ahhoz is klub tagnak kell lennem 😞
Az meg pénzbe kerül?
Akkor itt csak az játszhat akinek van rá pénze?
Én tegnap kezdtem el játszani vele!
Nagyon tetszik,el is indultam egy kupán!
De másképp nem lehet játszani?
Mert kihívni nem tudok senkit,mert azt írja ahhoz klubtagság kell..
Valaki megmondaná,hogy kell játszani? 😊
hello
Leírnátok hogyan kell csavarni a játékban?
és még1 fontos kérdés: a játékosaim fején ugrál a haj...
mi lehet a gond? valami driver hiba?
köszi a válaszokat
sziasztok én most keztem el vele jáccani!
elég vad játék ráállos!!de arra még sajna
nemjöttem rá hogyan lehet labdát csavarni!!!!
helpme
Hát én már elég tapasztalt vagyok e játékban😊 Lassan 1 éve játszom vele (már lvl 87-es a csapatom)és nagyon megtetszett. Nincs szinte olyan nap hogy ne játszanék vele pár meccset😊 És lassan már két hete hogy elérhetõ az oldalon a magyar nyelv is amit 2 másik játékossal eggyütt készítettem szóval már azoknak sem okoz gondot a játék kezelése akik kevésbé tudnak angolul.

A játék azért fagyhat ki mert van 1 hiba a játékban, de ez ritka, hogy kifagy, de a Készítõk már a javításán dolgoznak😊

Lagról annyit mondanék, hogy a törökök eléggé lagosak szóval nem érdemes velük játszani, elveszik a játékélményt. A lengyelek nem annyira azok.

Egyszóval mindenkinek ajánlanám a gamet mert engem nagyon megfogott, jól ellehet vele játszani az idõt, és nem kell egy atomreaktor erõségû gép hozzá😛
eZo
nagyon jóóó 😄

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

te is meg tudsz hivni barkit ranyom a lobbyba a nevere es ott van a meghivas amugy nekem sose fagy ki teljesen jol megy
Palinko
nektek is kifagy mikor új játéktársat kerestek mérkõzés után?
Palinko
hogy tudunk? ahogy néztem meghívás kell hogy beléphess dolgokhoz. eddig nem igen néztem a menüt inkább hülyülök játékban 😊
toysoldier
régebben sokat nyomtam 😊 voltak jó meccsek ^^

de aztán sokáig nem léptem be, ezért törölték a csapatom 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
jól hangzik, kap egy esélyt 😊

meg azt hozza irnam hogy vannak cupak is azokra is lehet jelentkezni jah es ha most jon vaki gamelni akkor jojjon europan belul a 12-esbe
kakaoskalacs
LooooL

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

😄 allitolag torokok meg lengyelek ellen nem szabad jatszani mert laggosak 😄
szerintem hatalmas 😄 meg az benne a joh hogy a benaknak is eselyt ad 😄 mert ha vesztesz akkor is kapsz xp-t :p
Palinko
engem meggyõztél. egy próba. és szar nettel is megy állítólag!

igaz szerbiai régiómat elmérte montenegróra 😄
John Cena
jónak tûnik😛😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

power challenge k..va joh focis jatek en nem naon szeretem a focis gameket de ez meg nekem is nan teccik probalja ki mindenki nan nagy level 1.rol kezd mindenki ha nyersz vagy is ha vesztesz is kapsz xp-t attol fuggoen hogy hanyas leveles ember ellen nyomod a meccset. minden levelnel tudod fejleszteni az emebreket futas,staminat,trukkozes,szerelest mittom en mit 😄 meg kapsz uj mezeket stb