Inforum: Figyelemelterelés néhány tojással
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
> A szervezet közleményében nehezményezi, hogy a hazai média zömének figyelmét két tojással sikerült elterelnie egy provokatõrnek arról, hogy megszületett egy újabb olyan kezdeményezés, amely Magyarország gyarapodását, a digitális szakadék mérséklését, a vállalkozások megerõsödését és a hazai informatikai ipar fejlõdését szolgálja.
Meg sikerult arra terelnie a media figyelmet, hogy ez a vallalat modszeresen ken meg politikusokat vilagszerte, hogy igy evrol-evre bebetonozza magat az allamigazgatasba es oktatasba, valamint sulyos milliardokat vesz el olyan termekekert amelyek minosegileg es etikailag is megkerdojelezendok.
PS: Ez meg egy fizetett hangulatcsinalo cikk volt.
Meg sikerult arra terelnie a media figyelmet, hogy ez a vallalat modszeresen ken meg politikusokat vilagszerte, hogy igy evrol-evre bebetonozza magat az allamigazgatasba es oktatasba, valamint sulyos milliardokat vesz el olyan termekekert amelyek minosegileg es etikailag is megkerdojelezendok.
PS: Ez meg egy fizetett hangulatcsinalo cikk volt.
Olyannyira, hogy még csak szerzõ nevet sem ír a cikkhez. Vagy ha közleményt hoz le - idéz - akkor adja le egészében, vágatlanul.
Nos üzenem a Infórumnak: hát ja, tényleg nem holmi tojásokkal kellene itt dobálózni, hanem...:
Open source trumps Microsoft in UK schools
Open source trumps Microsoft in UK schools
Nna, én is épp ezt akartam írni, hogy hol van itt a verseny?????
<#conf>#conf>
Ezek a "népnevelõ" célzatú cikkek 😞 <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#felkialtas>#felkialtas><#kocsog>#kocsog><#bdead>#bdead>
<#conf>#conf>
Ezek a "népnevelõ" célzatú cikkek 😞 <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#felkialtas>#felkialtas><#kocsog>#kocsog><#bdead>#bdead>
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
"Az Informatikai Érdekegyeztetõ Fórum közleménye szerint megdöbbentõ, hogy Magyarországon fizikai erõszakkal válaszoljanak a gazdasági és technológiai verseny által kiváltott helyzetre."
Innye, de pofátlanok... Gazdasági és technológiai VERSENY? Vagy a korrupció és/vagy piaci fölénnyel való visszaélés alapból beleértendõ?
Innye, de pofátlanok... Gazdasági és technológiai VERSENY? Vagy a korrupció és/vagy piaci fölénnyel való visszaélés alapból beleértendõ?
Most miért lepõdsz meg, láttál már üres zsebû politikust? 😊
"De elfogadhatatlan számukra az erõszak, mások méltóságának, Magyarország jó hírének megsértése, a médiafigyelem megszerzése érdekében."
Igazuk van, bár nem vagyok benne biztos, hogy média-visszhang kellett a srácnak. Ami meg hazánk "jó" hírét illeti, az már szerintem rég odaveszett. Amúgy is, jobban belegondolva, elég szomorú lenne, ha pár tojáson múlna az a hírnév.
"De elfogadhatatlan számukra az erõszak, mások méltóságának, Magyarország jó hírének megsértése, a médiafigyelem megszerzése érdekében."
Igazuk van, bár nem vagyok benne biztos, hogy média-visszhang kellett a srácnak. Ami meg hazánk "jó" hírét illeti, az már szerintem rég odaveszett. Amúgy is, jobban belegondolva, elég szomorú lenne, ha pár tojáson múlna az a hírnév.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Nem artott volna odairni hogy politikai hirdetes.
Az persze nem zavarja a kedves Inforumot, hogy az altaluk kepviselt celokat az adofizetoket kevesbe lenyulva, sokkal hatekonyabban is el lehetne erni. A lenyeg, hogy az o" zsebuk is tomve legyen. Ehhh....
Az persze nem zavarja a kedves Inforumot, hogy az altaluk kepviselt celokat az adofizetoket kevesbe lenyulva, sokkal hatekonyabban is el lehetne erni. A lenyeg, hogy az o" zsebuk is tomve legyen. Ehhh....
<#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
SB megerõszakolta egy g33k szabadságharcos két tojással. :-D
Amúgy szerintem aki akart csatlakozott már az információs társadalomhoz. A hátrányos helyzetû rétegeknek meg elõször munka kellene.
Amúgy meg relatív, hogy forradalmár, vagy ellenforradalmár volt e az emberünk.
Ezzel kapcsolatos cikkeken látszik, hogy az SG.hu hírportál létére kb olyan szintû cikketeket ír, mint egy tízen-akárhány éves ms fan blogger. Nem kellene ennyire elvakult cikkeket írni.
Amúgy szerintem aki akart csatlakozott már az információs társadalomhoz. A hátrányos helyzetû rétegeknek meg elõször munka kellene.
Amúgy meg relatív, hogy forradalmár, vagy ellenforradalmár volt e az emberünk.
Ezzel kapcsolatos cikkeken látszik, hogy az SG.hu hírportál létére kb olyan szintû cikketeket ír, mint egy tízen-akárhány éves ms fan blogger. Nem kellene ennyire elvakult cikkeket írni.