2319
-
#719 Most akkor olyan vga sincs, ami dx 10.1-et támogatna?
A 10.0 a legjobb? -
strebacom #718 A dx10.1 meg a 11 minek amikorra ilyen normálisan futó játékok lesznek, már azt sem tudjuk hogy mi volt az a GTX260-280...De sokat dumálnak róla más fórumokon is de minek ez olyan mintha arról beszélnénk hogy mi lenne ha megnyerném az ötös-lottón a telitalálatot.... -
#717 100%-ig? Nem csak arról van szó hogy az AMD architektúrájú kártyákból könnyebb lesz DX11-es kártyákat előállítani? -
#716 dx10.1 kompatibilis a 11 el. -
#715 Kétlem hogy jővőre jönne DX11-es VGA! -
#714 "Ezek a GTX 260.asok milyen DirectX-et támogatnak? 10.1-et?"
10.0-át. -
#713 én 4870et akartam venni de így hogy levitték a 260 árát már nem vagyok benne biztos:P ugyanannyiba kerül és ugyanolyan gyors a 2 kártya. szerintem maradok a 260nál mert az langyosabb:P -
#712 Ezek a GTX 260.asok milyen DirectX-et támogatnak? 10.1-et?
Mert ugye Dx11-es még nincs, ha jól tudom, de jövőre már azok is jönnek. -
#711 Tyű. Mondjuk van is 2 év a megjelenésük között.
Akkor már így 2 év után lehet időszerű lenne egy új VGA is a gépembe.
-
#710 Lolmán. Ezzel a 20-féle elnevezéssel még jobban megkeverik az "eccerű úzert"... -
#709 Kevés az iq a kártyához az user error. -
#708 Látom kurvára megértetted a hsz-emet. Én is leszarom, hogy te meg CS-zel.
Kurva értelmes dolog azt nézni ahogy más játszik, mikor meghalsz. COD4-ben TDM-ben nincs ilyen.
AZ VOLT A HSZ LÉNYEGE, HOGY FEJEZD BE AZ ATI FIKÁZÁST. Minden topicban csak szarozod. Azért, mert te vagy az nem az ATI hibája. Vegyél Nvidiát és meg lesz oldva minden. -
#707 Ahamm.. -
#706 Komolyan? -
#705 kb 1,5-2x olyan gyors a 260 as mint a régi gts. -
#704 Ez mi ez? Egy GTX260 -az melyik?
Érdemes egy 8800 GTS 640 MB -os VGA-t lecseréléni egy GTX 260-ra?
Mennyivel nyújtana nagyobb teljesítményt? -
#702 Az lolmá: D -
#701 nyissatok új topikot ződhályogosok :D
lol
NVIDIA_G92.DEV_0615.1 = "NVIDIA GeForce GTS 150"
NVIDIA_G94.DEV_0626.1 = "NVIDIA GeForce GT 130"
NVIDIA_G96.DEV_0646.1 = "NVIDIA GeForce GT 120" -
#700 nekem az ATI a szimpatikus a Hd3870 -
#699 hát mert tán nem? sírsz itt mint egy fürdős... hogy nem megy az ati karin, de milyen fasza mert az nv-n megy, nv-n azért megy mert egy rakat fos ezeréves technológiára épül, ha aztvesszük nem a karival van gond hanem a szoftverrel mivel ezeknek a kártyáktak dx10 és 10.1 támogatása van az a szar cs meg 9.0 meg 8.1 stb. tehát nem a kártya renderel közvetlen hanem szoftveres render van, tehát valszeg abban van a hiba és a driver ütközésében, a játék készítőknek ki kéne adni egy patchet amivel megy rendesen, mivel úgy néz ki hogy ők szartak el valamit.... -
#698 Lesz@rom, hogy te mit csinálsz, mit nem...
8 éve cs zek, sose fogok cod ozni, szar...Ennyi. -
#697 Nagoyn lámáknak is megy..Hát ja, semmi tudás, túl egyszerű gamma..: C -
#696 respect, igazad van, CS, CS:S 0 a cod4-hez, bf-ekhez képest, és azok legalább normálisan megvannak csinálva és senkinek nincs problémája vele, még a nagyon lámáknak is megy -
#695 ATI-t vegyél. Ne hallgass a lámákra.
solo: kurvára unalmas már az ATI fikázásod. Vegyél Nvidiát ha az tetszik. Az nem az ATI hibája, ha a szar home made pályákkal rosszul megy. Az a noname senki aki csinálta a pályát az a hibás, hogy csak Nvidiára csinálta meg normálisan.
Egyébként én 2 évig cs-ztem, de váltottam COD4-re. A CS a COD4-hez képest egy nagy nulla szvsz. -
#694 am mi szívtunk a 280-as GTX-el ma eleget... vista alatt nem tudtuk megoldani hogy a 2 monitoron meg a tv-n is legyen kép egyszerre...
szar az nv driverben valami, xp-n meg megy... -
#693 kipróbáltam... énis játszottam régen, mikor láttam hogy van akinek nem megy kipróbáltam, nekem ment az új home made mapokkal is, tehát nem értem, nemhiszem hogy másnál a CCC lenne a bűnös, mert nekem pl az nincs csak a driver meg ATT -
#692 Pontosan...260 ast vegyed... -
#691 Egyszer van egy gyárilag tuningolt gainward 4850 38e forintért, meg van egy zotac gtx260 50e forintért, ami majdnem olyan erős mint a 4870. Lehet hogy azt a plusz 12e forintot megérné és akkor a jól megszokott menüvel találkoznék, vissza tudnám tölteni a profilomat, meg azért alapbol is erősebb mint a 4850 golden sample. valamennyi tuningot is bírna, ahogy a tesztekböl lejött. -
#690 PLÍz!
Ha aztmondod a cs source nem hibás, akkor menj fel de_westwoodra és nézd meg saját szemednek.Tiszta fehér köd minden. -
#689 nekem hd4870 van, nem volt olyan game ami ne menne vagy bugozna össze-vissza, pedig én vagyok olyan elvetemült hogy ruszki beta verziós gamákkal is játszok XD CS-vel se volt gondom meg egyik másik FPS-sel se, tehát vagy a kari hibás, vagy user error van annál akinél nem mennek a dolgok -
#688 Igen, a gyártó, meg esetleg a cooler -
#687 Eközött a két VGA között van különbség? És ha igen mi?
Nvidia PCI-express GTX-260 896Mb ZOTAC
Nvidia PCI-express GTX-260 896Mb GIGABYTE -
#686 Hőfokkal nincs baj, csak iszonyat sok játék tiszta bug... -
#685 Jah csillának kéne sz*pnia de fordítva van Hát ez lol kérem -
strebacom #684 Na mit olvasok te miért szopsz, pedig neked ha az aláírásod nem hazudik még egy gyönyörü csilla nevü nő is segit a kártyát hűteni.... -
#683 Bakker, de szerencsés vagy :(
Én is azt akartam venni, de nyáron nem volt pénzem.
Én is szopok össze-vissza a 4850 el...
Kukába kÍvánom néha.
De nemsokára új gépem lesz..ez a mocsok meg megy a hugomnak^^ -
#682 Honnan tudná úgy hogy másoknak nem igen van gondja a 4800-as szériával. -
kemencebalázs #681 te honnan tudod, nincs 4*** kártyád, 3***-el nekem is ment minden, anyukád volt a gyárban és lepókhálózott -
#680 Ismét te vagy béna, minden játék működik ATi kártyán :D -
kemencebalázs #679 nem scociában élek nálatok kaptam egy jót használtatot, nagyon jó de az ati sok játékkal nem indult...bocsánat ne bánsatok kérlek