2319
-
#2279 Szeptemberben rajtolhat el a GeForce GTX 880 -
#2278 GeForce GTX 880 rajt a Gamescom alkalmával? -
#2277 Are these the first pictures of an Nvidia GeForce GTX 880?
"GM204-A01 GPU 28 nm-en, 256 bit, 4-8GB 7.0GHz GDDR5, és valszeg van vmi érdekesség a nyák végén." -
#2276 NVIDIA GeForce GTX 880 and GTX 870 coming this fall -
kemencebalázs #2275 "az NVIDIA a GeForce GTX Titan Z VGA-ért 2999 dollárt fog kérni"-ezt kinek gyártják,mert nem nekünk az biztos.
-
#2274 Az NVIDIA bemutatta a GeForce GTX Titan Z VGA-t
NVIDIA Refreshes GPU Roadmap and Announces Pascal
NVIDIA Launches NVLINK - High-Speed GPU Interconnect -
#2273 Ma 17:00-tól 2 órás keynote Jensennel, ezen a linken lehet követni az élő közvetítést.
Témák:
Preview of the new 20nm high-end Maxwell GPU architecture (GM10x/GeForce 8xx) with unified virtual memory.
Amazing real-time graphics demos (as always).
More DirectX 12 goodness.
OpenGL goodness.
Demos of the to-be-released CPU-optimized GeForce driver
GameWorks demos.
Exciting announcements. -
#2272 :P nemsokára? Win9.. annyira gyorsan nem lesz itt az:)) -
#2271 AMD szeret villogni a "jövővel" nagyon.Anno a DX10-nél is hogy arcoztak hogy nv így nv úgy ,mikor közbe szinte csak a nyavalyás dx9-es portokat ömlesztették......
Majd ha az nv fenyegetve/lemaradva érzi magát hidd el ők is lépni fognak, de amíg nincs értelme minek törjék magukat.
Nemsokára úgyis itt az új DX.
-
#2270 Úgy nehéz is ha az egyik fél nem halad azzal az alapvetően lassú fejlődéssel amit az MS diktál, természetesen nem azt mondom hogy nem tudna haladni:) Ez szándékos hogy mi értelme a részükről azt nem tudom, az MS részéről a DX nem fejlesztése egyértelmű konzol biznisz..
Biztos megvan az NV oka is de sajnos ezért dagonyázunk egy helyben... és néha kapunk egy kis bruteforce fröccsöt a gépbe. -
#2269 Hova?
AMD is a hajára kenheti a DX11.akármennyit.Hány játék van rá ami nvidián nem indul vagy full más a grafika az nv kártyáin? Nem kell válaszolni....
Papíron biztos több jobb szebb az amd de sokra nem megyünk vele!
-
#2268 Persze hogy várjuk, de azért kicsit kaparhatna az NV... nálam nem szempont a fogyasztás:) HTPC-be viszont remek lenne passiv-an. -
#2267 Nem is akart soha az lenni. Itt a fogyasztásra mentek rá ami nagyon jó lett.És ezt még majd csak fokozni fogják a 20nm-es chipeknél.
Kellemes alap mobil/tablet fronton is!
Várjuk a felső-csúcs kártyákat 20nm-en!!
-
#2266 És mennyire innovativ a kártya:DD.... maradt sima 11 ami nem is akkora baj nade még mindig 8 uav nahh az már lol -
#2265 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti: itt a Maxwell! -
#2264 Pár röpke eredmény a 750Ti erejéről Sok helyen elcsapja a 260X-et (ami ugye dupla annyit zabál) -
#2263 GTS 450* sorry, szóval még nem is GTX szériába tartozott anno. -
#2262 Kár a 128 bites memóbuszért, rendesen kinyírták vele. A GTX450-hez mérni a GTX 750 teljesítményét pedig...miért nem valami MX 440-t halásztak elő egy IT antikváriumból, ahhoz képest még látványosabb lett volna a teljesítmény növekedés... -
#2261 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti and GTX 750 final specifications
Fogyasztása fenomenális a tudása hagyjuk.
Majd ha a csúcskat. fogyaszt fele annyit az már valami lesz
GeForce 800 Series Arrives in Second Half of 2014
Read more: http://wccftech.com/nvidia-maxwell-geforce-gtx-750-ti-gtx-750-official-specifications-confirmed-60watt-gpu-geforce-800-series-arrives-2014/#ixzz2tPPVbtCK
-
#2260 Jön a GeForce GTX Titan Black Editon és a GTX 790? -
#2259 "nagyobb tudású fejlesztői csoportosulás"
Ezeknek a nagytudásuaknak kellett 3 konzolgeneráciaó mire erre rájöttek.
Nem mellesleg Nvidia mellett se 1 db cég áll ezt se felejtsük el! -
#2258 Nem minden cég, csak az AMD partnerek és minden más nagyobb tudású fejlesztői csoportosulás, akik már régóta többet szeretnének nyújtani, mint amennyit a jelenlegi Dx verzió korlátozásai mellett lehetséges... :) -
#2257 Meg kell várni a BF4-t a dologgal. Ha ott jól szuperál a dolog, akkor előfordulhat, hogy valóban rohanni fognak Mantle-zni. Ha jól értem, az olyan cégek, akik multiplatform programoznak, rendelkeznek a Mantle-höz megfelelő tudással. Szóval az is előfordulhat, hogy arra könnyebb lesz portolni játékokat.
Az egy szereplőt meg nem a cégek fogják megakadályozni, hanem az nVidia, hogy "portolja" vagy emulálja ezt az API-t. -
#2256 Ezt kb ugy mondod mintha ezután minden cég már holnaptól rohanna mantle-zni!
Nagyon nem így lesz majd meglátod.Senki nem fogja engedni hogy egy szereplő legyen a VGA iparág!Szóval nv köszöni szépen de jól meglesz!
-
#2255 Lesz majd nekik presztízs amikor megérkezik válaszjlbt a dupla GPU-s AMD ellenfél...plusz Mantle. Ellene lehet lehet majd izmozni... :D
* Az user szerepében: nVidia + DirectX
A mod szerepében: AMD + Mantle
Az admin szerepében: játékosok *
-
#2254 Semmi nevetséges nincs benne ,ez presztízs ,ami amióta világ a világ van volt és lesz is!
-
#2253 Persze, képes vele versenyezni, amíg az AMD közeli fejlesztők nem kezdenek el a Mantle lehetőségeihez mérten fejleszteni programokat, mint például a Star Citizen...demonstrálták tavaly év vége felé elég meggyőzően, hogy van olyan komplex feladat, amelyet a jelenlegi legfrissebb DirectX verzióval nem lehet élvezhető sebességgel megvalósítani, de a Mantle-lel lehetséges. Jöhet az 56 GPU-s nVidia csoda is, hogyha a DirectX hiányossága megbuktatja alapjában véve... Nevetséges ez a DX + "izom VGA" koncepció és a nagy BF4-centrikusság eleve... :) -
#2252 Én mindig nVidiás voltam, de ez a Mantle most igen érdekesnek tűnik, szóval várom mi fog kisülni belőle... "Megfelelő teljesítménnyel a DirectX is képes versenyezni a Mantle API-val", hát kösz. Megfelelő teljesítménnyel, megfelelő áron. -
#2251 Új csúcs-GeForce van születőben? -
#2250 NVIDIA Unveils TEGRA K1 192-Core Super Chip With Denver CPU -
#2249 Februárban jön az NVIDIA Maxwell? -
#2248 NVIDIA Maxwell Based GeForce Graphic Cards Reportedly Shipping In March 2014 -
#2247 egy ideig jó volt, aztán megint rossz lett, remélhetőleg most vbios update után megmarad jónak :) -
#2246 úgy tűnik, a 311.54es driver megoldotta :) -
#2245 Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést :)
A notebookomban két darab Nvidia GeForce GT 750M kártya, van, de azt vettem észre pár hete, hogy az eszközkezelőben a második kártyánál van egy sárga tábla, felkiáltójellel. Azt írja:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Próbáltam úgy, hogy kivettem, majd visszatettem a kártyát, de nem lett jó. Próbáltam driver tiszta telepítéssel, de még mindig nem jó.
Eseménynaplóban, meg a kártyákhoz ugye naponta két bejegyzés készül, az egyik olyat ír:
RebootOption false
UpgradeDevice false
A felismert, működő kártyánál ilyenek nincsenek, gondolom mert ott true, és működik rendesen...
Ha valakinek van valami tippje mi lehet a gond, vagy tud valami fixet azt megköszönném!
-
#2244 780Ti specifikációk (és némi eredmény a 290X ellen) -
#2243 Az ipon nem sokat teketóriázott: MSI N770 TF 2GD5/OC GTX770 2GB GDDR5 PCIE + 2 AJÁNDÉK JÁTÉK 85651Ft! -
#2242 NVIDIA Announces GeForce GTX 780/770 Price Cuts; GTX 780 Ti Launch Date & Price -
#2241 játékokban nem így néz ki a különbség, ott a titan-nál valamivel erősebb a 290x. Illetve szerintem mondjuk egy 2-3 hónap múlva lehet releváns eredményeket kapni az amd kártyával, lévén, hogy ti csak egy emelt órajelű titán, így driver oldalról már megfelelően támogatott. -
#2240 NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3DMark score exposed
NVIDIA GeForce GTX 780 TI: X5204 (100%)
NVIDIA GeForce GTX TITAN: X4924 (94,6%)
AMD Radeon R9 290X: X4664 (89,6%)